Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Καλά πλάκα κάνεις; γύρισα 15 περίπτερα στην πλατεία του Ηρακλείου μέχρι να το βρω, είχε εξαντληθεί παντού. Θα το δω αναλυτικά και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά σε βοηθά η μελέτη του πριν το ταξίδι. Αν πραγματικά αξίζει (Ο Def θα μας πει και θα δούμε την άλλη εβδομάδα στην Ιταλία που έχουμε περισσότεροι άποψη σχετικά). Για την επαρχία τώρα αν πάτε αυριο νωρίς το πρωί στα πρακτορεία τύπου πιθανά θα το βρήτε.δεν ξερω αν επανακυκλοφορήσει ο 1ος τόμος
αλλα σε αρκετα περιπτερα και ψιλικατζήδικα,
τις κυριακάτικες εφημερίδες τις κρατάνε για κάποιες μέρες και δεν τις επιστρεφουνε, για αγοραστες που εχασαν την ευκαιρια να αγορασουν εγκαιρα την εφημεριδα...
να φανταστεις πως την περασμένη παρασκευή βρηκα σε περιπτερο του σταθμου Θεσσαλονικης το τευχος της Ελευθεροτυπιας του προπερασμένου Σαββατου νομιζω, που ειχει τον οδηγο για ταξιδι στην Ευρώπη με το αυτοκινητο...
Πάντως όντως οι φωτογραφίες και τα κείμενα ειναι καταπληκτικά.
Σημερα ηταν η Αμερικη και ο Καναδάς,
την ερχομενη Παρασκευή το Βημα θα εχει τομο για την Ιταλία...
Μονο που ο 2ος τομος αυτός θα κοστιζει 9,90 και όχι 4, οπως σήμερα...
Αυτοι οι τομοι-ταξιδιωτικές εγκυκλοπαίδειες ειναι πιο πολυ για την βιβλιοθηκη μας, σαν καθε εγκυκλοπαίδεια που σέβεται τον εαυτό της...
Η σειρά Globus του ΒΗΜΑτος έχει τον τόμο Νο 3 Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, τον 5 Λατ.Αμερική, τον 7 Ασία Και Μ.Ανατολή, τον 9 Αφρική και 10 Ισπανία Πορτογαλία (ξέρω πως μόνο αυτό σε ενδιαφέρει από Ευρώπη). Όπως βλέπεις οι μονοί είναι εκτός Ευρώπης. Από την Παρασκευή (αυτήν ο Νο 2) με 10 ΕΥΡΩ στα περίπτερα χώρια από εφημερίδα.Χμ..πολυ ενδιαφερον. Ξερει κανειs αν θα συνεχισουν να βγαινουν τετοιοι οδηγοι αλλα με αλλα μερη του κοσμου? Πχ. Παπουα-Νεα Γουινεα σε 10 διαδρομεs?
Θάνο για πες γιαυτό! Καλό? Μιλάμε για Σάββατο 29/3. Και πόσο το μαλλί?να φανταστεις πως την περασμένη παρασκευή βρηκα σε περιπτερο του σταθμου Θεσσαλονικης το τευχος της Ελευθεροτυπιας του προπερασμένου Σαββατου νομιζω, που ειχει τον οδηγο για ταξιδι στην Ευρώπη με το αυτοκινητο...
Πολύ καλό αλλά για λίγες χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία και Σλοβακία). Δεν θυμάμαι αν μου ξέφυγε καμία. Η τίμη αυτή της εφημερίδας με ένθετα, 3,5 ΕΥΡΩ.Θάνο για πες γιαυτό! Καλό? Μιλάμε για Σάββατο 29/3. Και πόσο το μαλλί?