• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτική Λογοτεχνία, τηλεόραση...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Εγώ απόψε ζήλεψα (δεν φθόνησα) αυτούς τους ανθρώπους γιατί κάνουν κάτι που εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω> Απεριόριστος σεβασμός λοιπόν!!!!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εγώ απόψε ζήλεψα (δεν φθόνησα) αυτούς τους ανθρώπους γιατί κάνουν κάτι που εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω> Απεριόριστος σεβασμός λοιπόν!!!!
Κι εγω το ιδιο Δήμο.
Δεν ειμαστε ομως, μια καλή αρχή για τα παιδιά η τα εγγόνια μας που θα τολμήσουν το παραπάνω βήμα;
( Εγω εχω σκοπο ααααργότερα με τη συνταξη, να γυρίσω την Ν Αμερική και να κάτσω στο Περού για ενα εξάμηνο τουλάχιστο)

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Στο εύχομαι ολόψυχα Βαγγέλη μου! Εγώ δυστυχώς λόγω σοβαρού κωλύματος δεν μπορώ να κάνω τέτοια όνειρα. Χαίρομαι όμως όταν φίλοι τα πραγματοποιούν.
Προς το παρόν (γιατί το παρασοβαρέψαμε) βοήθειά σας τέκνα μου:haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ετσι ένιωσα και εγώ για αυτους τους ταξιδευτές που είδα στην εκπομπή!!!:cool:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Είδατε ρε παιδιά ήρεμα πρόσωπα!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κι εγω το ιδιο Δήμο.
Δεν ειμαστε ομως, μια καλή αρχή για τα παιδιά η τα εγγόνια μας που θα τολμήσουν το παραπάνω βήμα;
( Εγω εχω σκοπο ααααργότερα με τη συνταξη, να γυρίσω την Ν Αμερική και να κάτσω στο Περού για ενα εξάμηνο τουλάχιστο)
και εννοειται οτι θα με παρεις μαζι σου vagantos!!!!!:clap::clap:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
και εννοειται οτι θα με παρεις μαζι σου vagantos!!!!!:clap::clap:
Tα αυτονόητα δεν τα συζητάμε Ευαγγελία :lol:
Ασε που τελικά λέω να το κάνω ενα χρόνο, γιατί θα περιλαμβάνει και ολες τις γυρω χώρες.
Καλή Βαρκελώνη και καλό Πάσχα προς το παρόν.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
ΤΡΙΤΗ 29/04/2008 11:30
ΤΗΛΕΠΕΡΙΟΔΙΚΑ / Ταξίδια​

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ (2005)
DREAM ISLANDS

Κατάλληλο για όλους

Παραγωγή:Γαλλίας
Σκηνοθέτης: Martin Uhrmeister, Charles – Antoine de Rouvre, Pierre Fauque Μεταγλωττισμένη σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Marathon, Voyage, Charles – Antoine de Rouvre, Pierre Fauque.

Ένα ταξίδι εξερεύνησης αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με προορισμό τέσσερα από τα ομορφότερα σημεία του πλανήτη : Ρενιόν, Νέα Καληδονία, Άγιος Πέτρος και Μάικελον, Μπόρα - Μπόρα. Κάθε επεισόδιο εστιάζει στη ζωή των ανθρώπων που κατοικούν στα απομακρυσμένα εξωτικά αυτά μέρη. Οι προσωπικές τους ιστορίες, οι περιπέτειες τους, μας παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη όψη των νησιών. Ένα υπερθέαμα ξεδιπλώνεται μπροστά μας καθώς συναντούμε αυτούς τους ιδιαίτερους χαρακτήρες, γνωρίζουμε τις εργασίες τους, τα πάθη τους, την αγάπη για τον τόπο τους. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες μας δίνουν την εικόνα από πολλές διαφορετικές γωνίες και βοηθούν στην κατανόηση της ιστορίας, της κουλτούρας και του περιβάλλοντος των μαγικών αυτών τόπων.

Δείτε σήμερα: "Μπόρα – Μπόρα "
Eπεισόδιο 1
Βρίσκονται 240 χλμ. νοτιοδυτικά της Ταϊτής και ανήκουν στη Γαλλική Πολυνησία. Το κεντρικό νησί περιτριγυρίζεται από μιας εκπληκτικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα.

Last edited by a moderator:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστω πααααρα πολυ τον Δημο :D που με ενημερωσε για την εκπομπη και το ποσταρω εδω για τουs υπολοιπουs ενδιαφερομενουs.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ωχ συγνωμη...ΕΤ3

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καταφερα και εγραψα στο πισι το επεισοδιο τηs Μπορα μπορα και του Ρευνιον και πολυ χαιρομαι γιατι ηταν καταπληκτικα.
Εκτοs απο τα φοβερα τοπια, γνωρισαμε ανθρωπουs που ζουν στα νησια και ασχολουνται με το χορο tamure και αλλουs παραδοσιακουs πολυνησιακουs , καλλιεργουν βανιλια , πουλανε φρουτα σε υπαιθριεs αγορεs , δουλευουν σε φαρμεs μαργαριταριων , εχουν σχολεs καταδυσεων και κανουν αγωνεs με τα κανω στο Matira bay.
Ενα ντοκιμαντερ απο την πλευρα των ντοπιων με τιs δυσκολιεs και τα προβληματα που εχουν οι επιγειοι παραδεισοι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα