• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτική Λογοτεχνία, τηλεόραση...

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
Χμ..πολυ ενδιαφερον. Ξερει κανειs αν θα συνεχισουν να βγαινουν τετοιοι οδηγοι αλλα με αλλα μερη του κοσμου? Πχ. Παπουα-Νεα Γουινεα σε 10 διαδρομεs?
η επιθυμια σου εν μερει ολοκληρωθηκε. ο 3ος τομος που κακως ονομαζεται αυστραλια-νεα ζηλανδία, εχει και διαδρομες φιτζι-σαμοα και γαλλικη πολυνησια. βεβαια εσυ εχεις δηλωσει οτι δε χρειαζεσαι χαρτη σε αυτα τα μερη, αλλα πιστευω οτι αξιζει να το παρεις

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ποιοs? Που ειναι? Τι να κανω τωρα? Που να παω να το παρω? Ποτε κυκλοφορει?
Ευχαριστω Λευτερη
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_cheer.gif

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
σημερα κυκλοφορησε και κοστιζει 9.90

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το εχασα...απιστευτο?:shock::(

travelgeek

Member
Καλησπέρα σας,

Αν μπορώ να προσθέσω και εγώ τα αγαπημένα μου ταξιδιωτικά βιβλία στην λίστα σας, μιας που αυτό το είδος λογοτεχνίας είναι και το αγαπημένο μου. Σχετικά με τον Patrick Leigh Fermor, έχει γράψει 2 βιβλία σωστή διαφήμιση για την Ελλάδα όπου διηγείται τα ταξίδια του στην Μάνη και την «Ρούμελη» (όρος που δεν χρησιμοποιείται πια) την δεκαετία του 50 και του 60 στα ομώνυμα βιβλία του. Φανταστικά! Το τι μπορεί κανείς να μάθει για το πρόσφατο παρελθόν μας δεν περιγράφεται. Καταπληκτικός επίσης είναι και ο William Dalrymple του οποίου το πρώτο βιβλίο λέγεται Στα Βήματα του Μάρκο Πόλο, και πρόκειται ακριβώς για αυτό που λέει ο τίτλος του, την μετάβαση δηλαδή στην Κίνα από τον δρόμο του μεταξιού. Το πιο γνωστό βιβλίο του λέγεται στα Ελληνικά «Στην σκιά του Βυζαντίου» και είναι μια περιήγηση ως επί το πλείστο στους τόπους όπου ιστορικά ξεκίνησε ο Χριστιανισμός, αλλά πια μόνο μικρά δείγματα του υπάρχουν. Πολύ συμπαθητικά είναι και τα βιβλία του Chris Stewart όπου περιγράφει τις περιπέτειες του στην Ανδαλουσία όπου επέλεξε να πάει να ζήσει με την οικογένεια του αφήνοντας πίσω την Αγγλία. Μας δίνει μια εικόνα της Ισπανικής επαρχίας που απέχει πολύ από την Αλάμπρα και τις βίλες στην Malaga. Μόλις σήμερα αγόρασα ένα βιβλίο που λέγεται vroom with a view, και είναι το ταξίδι ενός Αυστραλού στην Ιταλία με μια Βέσπα 40 χρόνων. Ακούγεται πολύ καλό!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Εγω παλι θα σας γραψω για τις αδυναμιες μου:
1.THE TRAVEL BOOK, (lonely planet)/οξυ Ενα μοναδικο λευκωμα με ολες τις χωρες του κοσμου κατα αλφαβητικη σειρα και με βασικες πηροφοριες-προτάσεις.
2.THE CITY BOOK, (lonely planet)/οξυ Ενα μοναδικο λευκωμα με τις πολεις του κοσμου, αλλα ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου, ειμαι σε αναμονή... απο μερα σε μερα
3. αξέχαστα μέρη που πρεπει να δειτε στην ζωή σας BBC BOOKS/ΟΡΦΕΑΣ
4. αξεχαστα πραγματα που πρεπει να κανετε στην ζωη σας BBC BOOKS/ΟΡΦΕΑΣ
Ολα ειναι λευκωματα με πολυ καλης ποιοτητας φωτογραφιες και εκδοση 2004-2005
5.Να αναφερω επισης την πολυ καλη δουλεια που εκανε το πρακτορειο Versus Travel, ενα λευκωμα 340!!!σελιδων με τα ταξιδια του, αλλα αξιζει να το εχεις στην βιβλιοθηκη σου. τον Αυγουστο 2007 το απεκτησα και μπορω να ταξιδευω οσο θελω... μαζι του... καθε στιγμη και χωρις χρηματα...

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
5.Να αναφερω επισης την πολυ καλη δουλεια που εκανε το πρακτορειο Versus Travel, ενα λευκωμα 340!!!σελιδων με τα ταξιδια του, αλλα αξιζει να το εχεις στην βιβλιοθηκη σου. τον Αυγουστο 2007 το απεκτησα και μπορω να ταξιδευω οσο θελω... μαζι του... καθε στιγμη και χωρις χρηματα...
Aυτο το τελευταιο το εχω κι εγω,οπως και του 2006 επισης!

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Βαλτε τωρα μεγκα να δειτε''πρωταγωνιστες'' !!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Τι έχετε να πείτε για την εκπομπή; Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η!!!!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
εξαιρετικη η εκπομπή για τη φυλή των ταξιδευτών...
σε αυτή δεν ανηκουμε; αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγώτερο:cool::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Δημήτρη ευχαριστώ.
Δεν ανοιγω συνηθως την TV ( xωρις λόγο)
Εξαιρετικη η εκπομπή. Τα προσωπα μου φαίνονταν τόσο οικεία, που ήταν σαν να ζωντανεψαν καμποσες ιστορίες του travelstories

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα