• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ταξίδι στο Colmar

hamurabi

Member
Ναι παιδια, το εχω ηδη αναφερει παραπανω.
Στο στρασβουργο θα μεινω και απο εκει θα κανω μια ημερησια στα αλσατικα χωρια (& colmar) αλλη μια μερα θα παω καπου εκει γυρω ωραια που εσεις θα μου προτεινετε και αλλες 3-4 μερες θα μεινω στρασβουργο.
Θελουμε ενα 3ημερο να αραξουμε χωρις πολυ κουραση ειναι οκ να το κανω στο στρασβουργο αυτο?

επισης εκτος απο ημερησια στα αλσατικα χωρια και 3 μερες στρασβουργο τι αλλο ειναι ωραιο να δω εκει γυρω ΚΟΝΤΑ ομως? μαξ 1 ωρα μεταμαξι

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Ναι παιδια, το εχω ηδη αναφερει παραπανω.
Στο στρασβουργο θα μεινω και απο εκει θα κανω μια ημερησια στα αλσατικα χωρια (& colmar) αλλη μια μερα θα παω καπου εκει γυρω ωραια που εσεις θα μου προτεινετε και αλλες 3-4 μερες θα μεινω στρασβουργο.
Θελουμε ενα 3ημερο να αραξουμε χωρις πολυ κουραση ειναι οκ να το κανω στο στρασβουργο αυτο?

επισης εκτος απο ημερησια στα αλσατικα χωρια και 3 μερες στρασβουργο τι αλλο ειναι ωραιο να δω εκει γυρω ΚΟΝΤΑ ομως? μαξ 1 ωρα μεταμαξι
Καταθετω την προσωπικη μου εμπειρια απο την περιοχη.Εκανα 4 διανυκτερευσεις στη Βασιλεια που εκτος απο πανεμορφη ειναι και πολυ ζωντανη πολη,τουλαχιστον για τα ελβετικα δεδομενα.Απο εκει εκανα μονοημερη στο Στρασβουργο που κατα τη γνωμη μου ειναι υπεροχο αλλα μπορει να σε κρατησει το πολυ για 2 μερες.Δευτερη εκδρομη εκανα στο Μελανα Δρυμο που δεν ειναι της παρουσης και μια τριτη στο Κολμαρ.ΟΚ.πολυ γραφικο,κουκλιστικο αλλα προσωπικα με κουρασε αφανταστα η πολυκοσμια,σε τετοιο βαθμο μαλιστα που μετα απο 2-3 ωρες ηθελα να φυγω.Ισως το βραδυ που φευγουν οι ορδες να αποπνεει καλυτερα τη γοητεια του.Τελος,οπως πολυ σωστα επισημανθηκε,η επισκεψη στο Κολμαρ σε λιγες ωρες εξαντλειται.

Vito

Member
Ισως το βραδυ που φευγουν οι ορδες να αποπνεει καλυτερα τη γοητεια του.Τελος,οπως πολυ σωστα επισημανθηκε,η επισκεψη στο Κολμαρ σε λιγες ωρες εξαντλειται.
Το βράδυ αποπνέει... νέκρα!

hamurabi

Member
Οποτε για να συνοψισουμε.
2 μερες στρασβουργο.
1 ημερησια αλσατικα χωρια και colmar
κατι αλλο εκει γυρω για ημερησια που να αξιζει? οσο πιο κοντα γινεται στο στρασβουργο

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Αμα εχεις νταραβερια με γερμανικα αεροδρομια, κρατα μια μερα για την Γερμανικη πολη απ'οπου πετας.
Νομιζω το προγραμμα 2 μερες στην πολη και 1 μερα στα χωρια και στο Colmar ειναι αρκετα καλο

tasmak

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Βελιγρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Λός Άντζελες
Απο Στρασβούργο θα πρότεινα να ξεκινήσεις νωρίς το πρωί, να κατευθυνθείς πρός Μέλανα Δρυμό και να δείς το Triberg (με το μεγαλύτερο ρολόι κούκο στον κόσμο και τα μονοπάτια με τους καταρράκτες), την γραφική λίμνη Titisee, το Freiburg και κυκλικά πίσω Στρασβούργο. Το Baden Baden κατά την δική μου γνώμη (και αν δεν παίζεις καζίνο) δεν λέει πολλά.

hamurabi

Member
Η διαδρομη να πας απο Στρασβουργο ως το freiburg ποση ωρα ειναι?

α και κατι ακομα! για να περνασ τα συνορα καπου διαβασα για μια καρτα που πρεπει ναχει το αμαξι. τι παιζει με αυτο?

chrisbd

Member
Η διαδρομη να πας απο Στρασβουργο ως το freiburg ποση ωρα ειναι?

α και κατι ακομα! για να περνασ τα συνορα καπου διαβασα για μια καρτα που πρεπει ναχει το αμαξι. τι παιζει με αυτο?

Μια ώρα περίπου ......για κάρτα παλιά (πριν 10αριά χρόνια) δεν χρειαζόταν τίποτα ούτε που καταλάβαινες καλά καλά ότι πέρναγες σύνορα...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
νομίζω ότι έχει αναφερθεί κάπου ότι τα αυτοκίνητα στην Γαλλία πρέπει να έχουν αυτά τα φυσιτήρια για το αλκοτέστ.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
μονο αν περάσεις ελβετία θα χρειασθεις να αγοράσεις στα σύνορα την βινιέτα περιπου 30 ευρώ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα