• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ταξίδι στο Colmar

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
τις προάλλες που επέστρεψα το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Μονάχου,είχε στο δρόμο πινακίδες που έγραφαν Rental Car Return. και πήγαινες κατ'ευθείαν στο πάρκινγκ.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ειναι 86χμ, ε σκαρτη ωριτσα

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Kατι αλλο που με αγχωνει ρε παιδια ειναι το εξης.
Ας πουμε οτι μου φερνουνε το νοικιασμενο αμαξι στο αεροδρομιο της Στουτγαρδης... πες οτι τον βρισκω τον τυπο και ολα καλα.
οταν μετα θελω να του το παραδωσω για να φυγω για Ελλαδα πως θα καταφερω να τον βρω σε ενα τεραστιο αεροδρομιο εντελως αγνωστο προς εμε και φυσικα χωρις δυνατοτητα για κυκλους γιατι ετσι και προχωρησεις αντε γεια μετα?
Αγνωστο ναι, τεραστιο δεν θα το λεγες...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
από την εταιρεία που θα νοικιάσεις το αυτοκίνητο θα ζητήσεις σχεδιάγραμμα που θα σου δείχνει το αριθμό ή το γράμμα του πάρκινγκ που θα επιστρέψεις το αμάξι.είναι μια σελίδα Α4 που έχει το σχεδιάγραμμα του χώρου που επιστρέφονται τα νοικιασμένα αυτοκίνητα,επίσης στο σχεδιάγραμμα αυτό νομίζω ότι δείχνει και τελευταίο βενζινάδικο που υπάρχει στο χώρο του αεροδρομίου.

christina kot

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται πως μπορώ να πάω απο Παρίσι στο colmar (ημερησια)? είδα οτι πρέπει πρώτα να πάω στρασβούργο και απο 'κει να αλλάξω τραίνο.. ξέρει κανένας πόσες ώρες χρειάζονται? Θέλω να κάνω μια ημερήσια(γνωρίζοντας πως είναι μακριά) η στο colmar ή στα κάστρα του Λίγυρα

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τρενο απο Παρι Εστ για Κολμαρ,απευθειας 3 ωρες,80 ευρο ,τρενο καθε 4 ωρες..γινεται.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
δυστυχως ειναι μονο πανε...ελα αλλα τοσα,εκτος αν βρεις καποια προσφορα στο sncf.Βαζει που και που..

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
:eek: εχεις κατα νου κανένα όμορφο χωριουδακι κοντά στο Παρίσι που να μπορώ να πάω?
Εχω δυο προτασεις.1.Την πολη Sartres που περα απο το φημισμενο καθεδρικο ειναι η ιδια πολυ γραφικη.2.το απιστευτο καστρο του Chantilly με το καταπληκτικο μουσειο του αλογου.Πολυ κοντα στο καστρο ειναι το πανεμορφο χωριουδακι Senlis,ολα αυτα σε λιγοτερο απο 40 χιλιομετρα απο Παρισι.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Sartres,συμφωνω,ειναι πανεμορφη και σχετικα κοντα,οτι πρεπει για μια μερα.Θα ελεγα και για Ραμπουγιε,δεν ειναι τουριστικο αλλα ειναι πολυ ομορφο και κοντα..εχω μεινει εκει και το αγαπω πολυ.
Ε,μετα ειναι τα κλασσικα,Βερσαλλιες και τετοια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα