makisg
Member
σ'ευχαριστώ πολύ φίλε greco για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου.Φιλε Μακη,πρωτα απο ολα ευχαριστω για τις φωτο που μου θυμισαν το υπεροχο ταξιδι μου στη Βαυαρια το 2006.Ειναι τοσο ωραιο που πολλες απο τις διαδρομες σου τις εκανα ακριβως με τον ιδιο τροπο,ειναι σαν να εκανα το ταξιδι ξανα κι αυτο ειναι μαγικο!Οποτε βρεις χρονο γραψε περισσοτερες εντυπωσεις για το Λινταου και το Εταλ που δεν πηγα τοτε,επισης πες μου που εμεινες στο Ομπεραμεργκαου,εγω ειχα μεινει σε μια υπεροχη-και φθηνη-πανσιον στην ακρη του χωριου αλλα δεν θυμαμαι το ονομα.Ευχομαι συντομα κι αλλο ταξιδι!!!
Λοιπόν στο Ομπεραμεργκάου μείναμε στο Hotel Arnika,λίγο παραέξω από το κέντρο του χωριού,ήσυχο και πεντακάθαρο.μείναμε 4 βράδια και δώσαμε 460 ευρώ με πρωινό,το δίκλινο.
Το Ετταλ είναι ένα ακόμη πιο μικρό χωριουδάκι δίπλα στο Ομπεραμεργκάου στο δρόμο πηγαίνοντας για Γκάρμις και το αξιοθέατο του είναι ένα τεράστιο μοναστήρι,πολυ επιβλητικό από έξω αλλά πανέμορφο και από μέσα.
Τώρα όσο αφορά το Λιντάου είναι μιά πανέμορφη πόλη επάνω στη λίμνη της Κοστάνζας ή Bodensee στα Γερμανικά, που ένα τμήμα της είναι χτισμένο σε ένα νησάκι.μπορείς να πας ή με αυτοκίνητο είτε με τρένο.
έχει 2 γέφυρες που το συνδέουν με τη στεριά,η μια είναι μόνο για αυτοκίνητα και πεζούς και η άλλη μόνο για τα τρένα.είναι περίπου 160 χιλ. απο το Ομπεραμεργκάου και πήγαμε από τους επαρχιακούς δρόμους βλέποντας υπέροχα τοπία.