Αθηνα... Για τις αποσκευές έχει στο αεροδρόμιο για φύλαξη;Πολύ εύκολα.Για που πετάτε μετά;
Αθηνα... Για τις αποσκευές έχει στο αεροδρόμιο για φύλαξη;Πολύ εύκολα.Για που πετάτε μετά;
Για αποσκευές δεν ξέρω προσωπικά αλλά από ότι βλέπω έχει και μικράς και μακράς διαρκείας.Δεν πετάτε με ενιαίο εισιτήριο για να μην παραλάβετε αποσκευές;Αθηνα... Για τις αποσκευές έχει στο αεροδρόμιο για φύλαξη;
Καλημέρα,Να αναφέρω ότι το ταξίδι θα το κάνω με την γυναίκα μου κ τα παιδιά μου ηλικίας 10 κ 12 ετών.
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ωρε; Τα αεροπορικά για φέτος εγώ τα έχω διαγράψει.... Του χρόνου τώρα και βλέπουμε.εχει καλάς τιμάς το Μόναχο, για τους επομενους μηνες.
Ότι αεροπορικό βρω τώρα για μετά από 6 μήνες και, θα είναι αμφίβολης αναχώρησης...και δεν κάθομαι να χάνω το χρόνο μου.μά καί γιά τόν φεβρουάριο τού είκοσι εικοσιένα!
Το Αγγλικό Πάρκο αξίζει οποιαδήποτε εποχή, εγώ πήγα λίγο πριν τα Χριστούγεννα με κρύο και ήλιο με δόντια και ενθουσιάστηκα, το ομορφότερο Πάρκο που έχω δει μαζί με τους Κήπους του Λουξεμβούργου στο Παρίσι, άντε και το James Park στο Λονδίνο!Το Englischer Park κ ο ζωολογικός κήπος μέσα στο καταχείμωνο θα αξίζουν τον κόπο??