greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Αδιαμφισβητητα θα ειναι ενα υπεροχο ταξιδι,η Βαυαρια ειναι μαγικη!Εχω επισκεφτει τα μερη που αναφερεις πλην του Λινταου.Τα ειχα δει ολα με μονοημερες απο Μοναχο εκτος απο τη Zugspitze που την εκανα εχοντας ως βαση το Garmish.Πολυ καλο το προγραμμα σου κι απολυτως εφικτο,ειδικα αν εχεις αυτοκινητο.Προτεινω μονο 2 τροποποιησεις.Να μην βαλεις την ιδια μερη 3 καστρα κι αντι για το Λινταου να βαλεις στο προγραμμα σου το Μπερχτεσγκαντεν και τη μαγικη λιμνη ΚΕΝΙΓΚΖΕΕ.Ο,τι αποφασισεις παντως,δεν θα το μετανοιωσεις.Αυτο ειναι το καλο με τη Βαυαρια!θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για το πρόγραμμα που έχω φτιάξει για τις 6 μέρες της παραμονής μου στη Βαυαρία.(5 διαν/σεις).
λοιπόν σαν βάση έχω επιλέξει το Oberammergau για τις 4 πρώτες διαν/σεις και την τελευταία στο Μόναχο.
Πρώτη μέρα. αναχώρηση από αεροδ/μιο Μονάχου κατά τις 11 για Oberammergau και άφιξη στο χοτέλ μετά από μιάμιση με δύο ώρες. τακτοποίηση και αναχώρηση για Garmisch και αν ο καιρός είναι καλός,ανάβαση στη κορυφή Zugspitze.
Δεύτερη μέρα.επίσκεψη σε Lindau(βόλτα στη λίμνη με καραβάκι).νομίζω ότι οι καταρράχτες του Ρήνου είναι αρκετά μακρυά,οπότε απορρίπτονται, Fussen,
Τρίτη μέρα . ημερήσια εκδρομή στη λίμνη Chiemsee και τα νησάκια της.
Τέταρτη μέρα. Linderhof, Ettal,κάστρα Neuschwanstein + Hohenschwangau.
Πέμπτη μέρα.Αναχώρηση μέσω του Ρομαντικού Δρόμου για Μόναχο και άφιξη το μεσημέρι στο χοτέλ. το υπόλοιπο της ημέρας περιήγηση στο κέντρο του Μονάχου.
Έκτη μέρα.Βόλτα στο Englischer Garten μιας και το χοτέλ είναι δίπλα και το απογευματάκι αναχώρηση για το αεροδρόμιο.
Θα παρακαλούσα τους γνώστες της περιοχής να μου πουν αν το πρόγραμμα αυτό είναι εφικτό,τη γνώμη τους για κάτι που είναι περιττό ή θα πρέπει να αντικατασταθεί και τέλος στα μέρη που αναφέρω αν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που θα πρέπει να προσεχθεί.