Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Προς κάθε ενδιαφερόμενο
Attachments
-
57,8 KB Προβολές: 0
Εμείς τέλος Μαρτίου πήγαμε, μια χαρά καιρό είχε. Τέλος της εποχής βροχών είναι, καμία μπόρα κάποια απογεύματα μόνο, αλλά όχι ενοχλητική.Καλησπέρα σας! Σχεδιάζουμε ένα ταξίδι προς Μπαλί για τέλος Μαρτίου. Διαβάζουμε σε διάφορα sites ότι η περίοδος των βροχών είναι από Νοέμβριο έως Μάρτιο. Εναλλακτικά έχουμε τον Οκτώβριο. Τι μας προτείνετε; Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύΕμείς τέλος Μαρτίου πήγαμε, μια χαρά καιρό είχε. Τέλος της εποχής βροχών είναι, καμία μπόρα κάποια απογεύματα μόνο, αλλά όχι ενοχλητική.
Και ήταν και οι τιμές καλύτερες
Τελευταίος Μήνας βροχερης περιόδου, δεν είναι και χάλια, ειδικά προς το τέλος του. Αλλά από Απρίλιο είναι που φτιάχνει ο καιρός. Δες μην πέσεις στο Nyepi Μάρτιο μήνα, τα πάντα κλειστά και η θρησκευτική αστυνομία δεν επιτρέπει και πολλά πολλά. Από την άλλη, το επομενο τριήμερο είναι γεμάτο ενδιαφέροντες εορτασμούς Και μάλιστα χωρίς τουρίστες.Σκέφτομαι αρχές Μαρτίου να πάω στο Μπαλί διακοπές για 15 μέρες. Ο Μάρτιος είναι καλός μήνας για το Mπάλι η θα πέσω σε βροχές;
το jannata resort εχει τρομερα προβληματα επικοινωνιας με τους πελατες, ανοργανωσια σε ολο του το μεγαλείο... τραγικοι, εδω στο φορουμ το ανακαλυψα κι εγω και παραλιγο να μου χαλασουν την εκδρομη, κατεληξα στο ayong resort για το οποιο εχω να πω τα καλυτερα.Τσεκαρε Jannata resort σε Ubud και Ayodya resort στη Nusa Dua. Το ειχαμε σπασει 4 και 2 νυχτες αντιστοιχα. Και τα 2 πολυ καλα. Τσεκαρε τα...
Αν ισχυει αυτο κριμα γιατι ειναι ξενοδοχειαρα... Ειχα παει την πρωτη χρονια λειτουργιας του και ηταν ολα αψογα. Ακομα κ θεμα που προεκυψε,προκειμενου να μας ευχαριστησουν, μας εκαναν δωρο και στους δυο ενα πληρες πακετο μασαζ.το jannata resort εχει τρομερα προβληματα επικοινωνιας με τους πελατες, ανοργανωσια σε ολο του το μεγαλείο... τραγικοι, εδω στο φορουμ το ανακαλυψα κι εγω και παραλιγο να μου χαλασουν την εκδρομη, κατεληξα στο ayong resort για το οποιο εχω να πω τα καλυτερα.
Αυτές τις μέρες ψάχνω κι εγώ να κλείσω διαμονή στο Ουμπούντ αλλα το ayong resort δεν το βρίσκω πουθενά.Μήπως γίνεται να το δω απο κάποιο link;το jannata resort εχει τρομερα προβληματα επικοινωνιας με τους πελατες, ανοργανωσια σε ολο του το μεγαλείο... τραγικοι, εδω στο φορουμ το ανακαλυψα κι εγω και παραλιγο να μου χαλασουν την εκδρομη, κατεληξα στο ayong resort για το οποιο εχω να πω τα καλυτερα.
Δε μπορείς να το βρεις γιατί είναι λάθος γραμμένο ayung είναι το σωστό , αν χρειάζεσαι πληροφορίες στείλε μου πμτο jannata resort εχει τρομερα προβληματα επικοινωνιας με τους πελατες, ανοργανωσια σε ολο του το μεγαλείο... τραγικοι, εδω στο φορουμ το ανακαλυψα κι εγω και παραλιγο να μου χαλασουν την εκδρομη, κατεληξα στο ayong resort για το οποιο εχω να πω τα καλυτερα.