makzax
Member
Μια χαρά είναι 7 διανυκτερεύσεις για να κάνεις τα κυριότερα. Προσωπικά θα έμενα περισσότερες από 4 στο Ουμπουντ, για να μην πω όλες!
Ελεγα να κλεισω και καπου αλλου. Ελεγα για κουτα αλλα βλεπω ειναι πολυ τουριστικο και δν ξερω αν αξιζειΜια χαρά είναι 7 διανυκτερεύσεις για να κάνεις τα κυριότερα. Προσωπικά θα έμενα περισσότερες από 4 στο Ουμπουντ, για να μην πω όλες!
Αν θες να πάρεις μια γεύση και από "κατω", κλείσε 2 διανυκτερεύσεις στη Seminyak. Τις περισσότερες μέρες πάντως κ εγώ προτείνω να τις περάσεις στο Ουμπουντ, το οποίο δε συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του νησιουΕλεγα να κλεισω και καπου αλλου. Ελεγα για κουτα αλλα βλεπω ειναι πολυ τουριστικο και δν ξερω αν αξιζει
Εγώ θα έχω 6 διανυκτερεύσεις και θα μείνω 5 Ουμπούντ και 1 κάπου νότια.Και αυτή η 1 γίνεται επειδή είναι πιο κοντά το αεροδρόμιο για την πρωινή μου πτήση επιστροφής,αλλιώς θα έμενα μόνο Ουμπούντ.Στην θέση σου θα έμενα τα 5 Ουμπούντ κ 2 νότια.Αν όμως επιμένεις στα 4 θα σου πρότεινα τα άλλα 3 στα νησιά Gili (απο άποψη παραλίας φάση) ή Λομπόκ που αξίζει πάρα πολύΓεια σας. 20 Μάιου θα παω μπαλι για 7 διανυκτερεύσεις. Ξερω ειναι λιγες αλλα δυστυχώς δεν εχω και πολλες μερες αδεια. Ελεγα να μεινω 4 βραδια ουμπουντ. Τα υπολοιπα που θα προτείνατε να μεινω? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
Ελεγα να παω και στα γκιλι μια μερα να μείνω. Ο οδηγος είναι τοσο απαραιτητος?επειδή πήγα πρόσφατα για 6 ολόκληρες μέρες έκανα το λάθος να μείνω μόνο 2 βράδια ουμπούντ και 3 σεμινιάκ, θα σου πρότεινα 4 ουμπούντ και 3 σεμινιάκ ή 5-2, έχει καταπληκτικά μέρη και η πρωτεύουσα να δεις, επίσης θα πρέπει να νοικιάσεις οπωσδήποτε για κάποιες μέρες οδηγό από το πρωί μέχρι το βράδυ με κόστος περίπου 35ευρώ όλα μέσα, επίσης αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω τον οδηγό μας τον οποίο μας τον πρότεινε ένας συγγενής μου που μένει μόνιμα εκεί αρκετα χρόνια τωρα.
Τα ίδια διάβαζα και εγώ πριν πραγματοποιήσω το ταξίδι. Γνώμη μου δεν είναι τόσο επικίνδυνα όσο αρκετοί έχουν γράψει. Οδηγσν ανάποδα, οκ όπως σε όλη την Ασία αλλά από κει κ πέρα εάν είσαι οδηγός μοτο κ έχεις την απαιτούμενη εμπειρία κ φυσικά δεν οδηγάς σαν τρελός δεν έχεις κανένα πρόβλημα.οντως συμβαίνουν ατυχήματα αλλά αυτό γίνεται διότι δεν ζητάνε δίπλωμα για να σου νοικιάσουν μηχανάκι οπότε νοικιαζουν κ πολλοί τουρίστες (ειδικά Αυστραλοί) που δεν έχουν ξαναπιάσει τιμόνι στη ζωή τους.χμμμ είναι τέτοιο το τρελοκομείο με τις μηχανες που δεν ειμαι σίγουρος πόσο ασφαλες είναι να το κάνεις, πάντως οι οδηγοί σε πάνε όπου θες κι όχι μόνο εκεί που πάνε οι πολλοί, αν πάλι το έχεις πολύ με την οδήγηση μηχανής οκ, ειναι πάντως πραγματικά σοκαριστικός ο τρόπος που οδηγούν, είναι πάρα πολύ εύκολο να εμπλακείς σε τροχαίο, εγω σε 6 μέρες είδα 3, ένα ζωντανα και δύο που είχαν γίνει πριν λίγη ώρα.
Ναι υπαρχει θεμα με την μετακινηση. Οι οδηγοιχμμμ είναι τέτοιο το τρελοκομείο με τις μηχανες που δεν ειμαι σίγουρος πόσο ασφαλες είναι να το κάνεις, πάντως οι οδηγοί σε πάνε όπου θες κι όχι μόνο εκεί που πάνε οι πολλοί, αν πάλι το έχεις πολύ με την οδήγηση μηχανής οκ, ειναι πάντως πραγματικά σοκαριστικός ο τρόπος που οδηγούν, είναι πάρα πολύ εύκολο να εμπλακείς σε τροχαίο, εγω σε 6 μέρες είδα 3, ένα ζωντανα και δύο που είχαν γίνει πριν λίγη ώρα.
Με τον οδηγο με τι σε μετακινεί? Αξιζει?Για το μηχανάκι την ίδια άποψη έχω κ γω.. επικρατεί το απόλυτο χάος..πολλά ατυχήματα κ το κόστος του οδηγού μπροστά σε αυτό που κερδίζεις είναι πολύ μικρό..ξεκούραστα γυρνάς παντού..απολαμβάνεις το τοπίο της διαδρομής κτλ..εγώ πήρα οδηγο όλες τις μέρες..