thalia tsif
Member
Σε μετακινεί με πολυμορφικο ..είσαι ξεκούραστη κ απολαμβάνεις το ταξίδι κ την διαδρομηΝαι υπαρχει θεμα με την μετακινηση. Οι οδηγοι
Με τον οδηγο με τι σε μετακινεί? Αξιζει?
Σε μετακινεί με πολυμορφικο ..είσαι ξεκούραστη κ απολαμβάνεις το ταξίδι κ την διαδρομηΝαι υπαρχει θεμα με την μετακινηση. Οι οδηγοι
Με τον οδηγο με τι σε μετακινεί? Αξιζει?
Τα gili δεν ειναι για 1 βραδυ. Για 1 βραδυ δες nusa lembongan ή nusa penida.Γεια σας και παλι. Αποφασίσαμε να μεινουμε ουμπουντ 4 βραδια. Σεμινιακ 2 και θελουμε 1 βράδυ να μεινουμε σε καποιο απο τα νησια gili. Ξερει κανεις ποιο απο τα 3 ειναι πιο ωραια για να μεινω? Επισης ειναι ευκολη η μεταφορα σε αυτα τα νησακια? Αξιζει να κανω μια διανυκτέρευση εκει? Σας ευχαριστω πολυ.
Μπορείς να πεις για το οδηγό? ενδιαφέρομαι αφού είναι καλος. Θα πάω σε λίγο καιρό Μπαλί κ το ψάχνω. Πρέπει να κλείσω νωρίτερα ή βρίσκω κ εκεί οδηγό?επειδή πήγα πρόσφατα για 6 ολόκληρες μέρες έκανα το λάθος να μείνω μόνο 2 βράδια ουμπούντ και 3 σεμινιάκ, θα σου πρότεινα 4 ουμπούντ και 3 σεμινιάκ ή 5-2, έχει καταπληκτικά μέρη και η πρωτεύουσα να δεις, επίσης θα πρέπει να νοικιάσεις οπωσδήποτε για κάποιες μέρες οδηγό από το πρωί μέχρι το βράδυ με κόστος περίπου 35ευρώ όλα μέσα, επίσης αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω τον οδηγό μας τον οποίο μας τον πρότεινε ένας συγγενής μου που μένει μόνιμα εκεί αρκετα χρόνια τωρα.
Οι πρίζες του ρεύματος ειναι όπως οι δικές μας?
Εγώ ψάχνω οδηγό αν μπορείς δώσε μου τα στοιχεία του.επειδή πήγα πρόσφατα για 6 ολόκληρες μέρες έκανα το λάθος να μείνω μόνο 2 βράδια ουμπούντ και 3 σεμινιάκ, θα σου πρότεινα 4 ουμπούντ και 3 σεμινιάκ ή 5-2, έχει καταπληκτικά μέρη και η πρωτεύουσα να δεις, επίσης θα πρέπει να νοικιάσεις οπωσδήποτε για κάποιες μέρες οδηγό από το πρωί μέχρι το βράδυ με κόστος περίπου 35ευρώ όλα μέσα, επίσης αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω τον οδηγό μας τον οποίο μας τον πρότεινε ένας συγγενής μου που μένει μόνιμα εκεί αρκετα χρόνια τωρα.
Εγώ είχα πολύ καλό οδηγό..https://www.facebook.com/WAWANluvWIDAΕγώ ψάχνω οδηγό αν μπορείς δώσε μου τα στοιχεία του.
https://instagram.com/made_balitour?igshid=pl05qsf3sedn αν δεν βγάλεις άκρη από ινστα ενημέρωσε με να βρω τον αριθμό του, πολύ ευγενικός , φοβερά εξυπηρετικός και λογικές τιμές , κάπου 30-40€ είναι την ημέρα μαζί με καύσιμα , η τιμή έχει και σχέση τις αποστάσεις που θα διανύσεις αν πας μακρυά πάει 60000 αν όχι μακρυά 50000, σε κάθε περίπτωση πρέπει να ρώτησεις γιατί μετά πάντα δημιουργούνται παρεξηγήσειςΕγώ ψάχνω οδηγό αν μπορείς δώσε μου τα στοιχεία του.
Δεν υπάρχει θέμα, δέχονται κανονικά τα βύσματα.Οι πρίζες του ρεύματος ειναι όπως οι δικές μας?