thalia tsif
Member
Όχι δεν είναι καλά.. Νοεμβρίο, Δεκεμβρίο, Ιανουαρίο κ Φεβρουαρίο είναι wet season
Καλησπέρα!Καλησπέρα σας! Πήραμε την απόφαση να πετάξουμε τέλη Ιουλίου για Μπαλί και να μεινουμε 14 ημέρες(13 βράδια)!! Κλείσαμε εισιτήρια με Qatar airways στην τιμή των 695€/ατομο. Το μόνο που μένει είναι να χωρίσουμε τις ημέρες ανάλογα με τα μέρη που θα επισκεφθούμε και να κλείσουμε δωμάτια! Αυτό είναι το αρχικό πλάνο μας και θέλω τη γνώμη σας.
Φτάνοντας μένουμε 5 βραδιά Ubud.
Έπειτα κατεβαίνουμε Seminyak για 3 βραδιά.
Μετά πηγαίνουμε στο νησί Lombok για 3 βραδιά.
Τέλος επιστρέφουμε Ubud για 2 τελευταία βραδιά και πίσω Ελλάδα..
Τι λέτε? Θα προτεινατε κάποια αλλαγή στο πλάνο μας??
θα μπορουσες να μ στειλεις το προγραμμα?Άμα θες μπορώ να σου στείλω το προγραμμα που έχω βγάλει εγώ σε συνεργασία με τον ξεναγό που έκλεισα!
Θα πάμε σε δύο εβδομάδες για πρώτη φορά με το σύζυγο (θα είναι και το γαμήλιό μας ταξίδι). Πες μας όσα πιο πολλά γίνεται!Eιμαι Μπαλί.!!!! Αναμένετε ιστορια
Καλησπέρα! Ψάξε στο topic λίγο πιο πίσω στην σελ. 20 και θα το βρεις!Αν χρειαστείς κάτι άλλο που μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως!!θα μπορουσες να μ στειλεις το προγραμμα?
Σε ευχαριστω πολυ!!θα μπορουσες να μ στειλεις το προγραμμα?
σε ευχαριστω πολυΚαλησπέρα! Ψάξε στο topic λίγο πιο πίσω στην σελ. 20 και θα το βρεις!Αν χρειαστείς κάτι άλλο που μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως!!
Ok μισό λεπτό να ρίξω μια ματιάΛοιπόν 12 μέρες είναι υπεραρκετές ..αν πας μόνο Μπαλί γιατί μπορείς να βάλεις κ σιγκαπουρη η κάτι άλλο τότε ναι να το σπάσεις σε δύο περιοχές..μισές μέρες παραθαλάσσια κάτω κ μισές στην ουμπουντ..βίζα κ εμβόλια δεν χρειάζονται...οδηγό είχα έναν πάρα πολύ καλό (putu karyawan sto fb) που μας βγήκε 160€ τέσσερις ολόκληρες μέρες από το πρωί ως εννιά το βράδυ...διάβασε αν θες την ιστορία μου (crazy Greeks in Asia) να πάρεις κάποιες ιδέες..από ξενοδοχείο εγώ έμεινα στην ουμπουντ σε ένα πολύ ωραίο με 20€ την βραδιά στο δάσος των μαϊμούδων!!όσο αφορά το τι να δεις διάβασε το στορυ μου κ θα πήγαινα κ στην παραλία lovina με τα δελφίνια που δεν πρόλαβα να παω