soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνω. η kati που είπε like το είδε?...μου γράφει ότι το βίντεο είναι ιδιωτικό...
κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνω. η kati που είπε like το είδε?...μου γράφει ότι το βίντεο είναι ιδιωτικό...
το έκανα και λειτουργεί!!!κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνω. η kati που είπε like το είδε?
Οι δρόμοι (κάποιοι) μπορεί... Τα πεζοδρόμια, όμως;;;Πωπω δρομοι ! Οι δικοί μας είναι χειρότεροι!
Πολλά έχω ακούσει και είμαι προετοιμασμένη, όμως νομίζω πως αυτό που ζεις εκείνη τη στιγμή όταν το αντικρίζεις (το θέαμα) μπροστά σου δε μπορεί κανένας να στο περιγράψει επ'ακριβώς. Παρόλ'αυτά είναι και το χάος ένα κομμάτι της Ινδίας, γι'αυτό έχει και τόσους πιστούς ταξιδιώτες.Οι δρόμοι (κάποιοι) μπορεί... Τα πεζοδρόμια, όμως;;;
Πάντως, εγώ δεν πηγαίνω για το χάος. Ούτε για τη φτώχεια. Αυτά τα βρίσκεις - δυστυχώς - σε πάρα πολλές χώρες. Για (πολλά) άλλα πράγματα πάει κανείς στην Ινδία...Παρόλ'αυτά είναι και το χάος ένα κομμάτι της Ινδίας, γι'αυτό έχει και τόσους πιστούς ταξιδιώτες.
Mε απλά λόγια αγαπάμε ΙνδίαΠάντως, εγώ δεν πηγαίνω για το χάος. Ούτε για τη φτώχεια. Αυτά τα βρίσκεις - δυστυχώς - σε πάρα πολλές χώρες. Για (πολλά) άλλα πράγματα πάει κανείς στην Ινδία...
Να μη σου φαίνεται περίεργο, σε πολλές χώρες (εκτός Ευρώπης) συμβαίνει αυτό. Έτσι κι αλλιώς, ρουπίες δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις στην Ελλάδα (όπως π.χ. δεν βρήκα παρά ελάχιστα ζλότυ στα ανταλλακτήρια όταν πήγα στην Πολωνία). Άσε που, με τα πακέτα που θα έπαιρνες - αν έβρισκες ν'ανταλλάξεις, κινδύνευες να πληρώσεις υπέρβαρο στις αποσκευές σου!Όσοι από εσάς έχετε πάει, ρουπίες έχετε πάρει από την Ελλάδα ή κατευθείαν εκεί; Γκουγκλάροντας και διαβάζοντας διάφορα περί Ινδίας κάπου πήρε το μάτι μου ότι απαγορεύεται να βάλεις και να βγάλεις από την Ινδία ρουπίες, αλλά μου φάνηκε περίεργο.
Όταν πήγαν γνωστοί μου πριν λίγα χρόνια έφυγαν με ρουπίες από δω.Να μη σου φαίνεται περίεργο, σε πολλές χώρες (εκτός Ευρώπης) συμβαίνει αυτό. Έτσι κι αλλιώς, ρουπίες δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις στην Ελλάδα (όπως π.χ. δεν βρήκα παρά ελάχιστα ζλότυ στα ανταλλακτήρια όταν πήγα στην Πολωνία). Άσε που, με τα πακέτα που θα έπαιρνες - αν έβρισκες ν'ανταλλάξεις, κινδύνευες να πληρώσεις υπέρβαρο στις αποσκευές σου!