giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
Ααα τι να πω;; σκέψου ότι πήγα και πριν περίπου 2 χρόνια...μπορεί να άλλαξαν πολιτική!! Αν ξαναπάω Ινδία θα σου πω!!!
Καπετάνιε, εμένα για lassi μου μοιάζει αυτό. Στο έστυψαν εκείνη τη στιγμή από τη στοίβα που φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία;Χυμός ζαχαροκάλαμου του δρόμου ήτοι επικίνδυνος όμως δεν είχα ξανά-δοκιμάσει. Κανένα πρόβλημα, τα προληπτικά χαπάκια αντέδρασαν σωστά.
Ναι, αυτά που φαίνονται, ζαχαροκάλαμα είναι. Το λάσσι είναι το ποτό από γιαούρτι που πίνουν σε όλη την Ινδία. Κυκλοφορεί σε διάφορες παραλλαγές και ποιότητες - σκέτο, αλμυρό ή γλυκό, ανακατεμμένο με χυμούς φρούτων ή χωρίς. Λειτουργεί "ανακουφιστικά" ως συνοδευτικό σε καυτερά πιάτα αλλά και σαν δροσιστικό ποτό το καλοκαίρι.ναι, καλάμια δεν είναι ? το λασί δεν το ξέρω
Μια και μιλούσαμε για λάσσι, "χάριν επιμορφώσεως του φιλοθεάμονος κοινού" και ζητώντας συγγνώμη απ' τον καπετάνιο για την κατάχρηση της φιλοξενίας, ιδού δύο φωτογραφίες από τη Τζαϊπούρ, όπου στη μία ποζάρει ο υπερήφανος παραγωγός του περίφημου ποτού εμπρός στην επιχείρησή του και στην άλλη βλέπετε το μαγαζί όπου - λένε ότι - πουλάνε την καλύτερη lassi της Ινδίας.Ναι, αυτά που φαίνονται, ζαχαροκάλαμα είναι. Το λάσσι είναι το ποτό από γιαούρτι που πίνουν σε όλη την Ινδία. Κυκλοφορεί σε διάφορες παραλλαγές και ποιότητες - σκέτο, αλμυρό ή γλυκό, ανακατεμμένο με χυμούς φρούτων ή χωρίς. Λειτουργεί "ανακουφιστικά" ως συνοδευτικό σε καυτερά πιάτα αλλά και σαν δροσιστικό ποτό το καλοκαίρι.
να σου βάλω φιλοσοφία και θεολογία?Πείτε όσο περισσότερα μπορείτε, τρελαίνομαι για Ινδία <3
TI περιμένεις?να σου βάλω φιλοσοφία και θεολογία?