Πορτο. Τοσο οσο.Πόρτο ή Λισσαβώνα για 2 βράδια για κάποιον που δεν έχει πάει σε καμία από τις δύο πόλεις;
Τόσο, γιατί το Πόρτο ήταν απ' τις πόλεις που λάτρεψα. Σε δύο μέρες μπορείς να δεις και να κάνεις πολλά κι ενδιαφέροντα, είναι νομίζω ικανοποιητικό διάστημα. Δεν έχω άποψη ακόμα για Λισαβώνα, ωστόσο θα προσπαθούσα να της αφιερώσω παραπάνω χρόνο.Τόσο πολύ ώστε να πατήσει και like o @psilos3 ?
Κι εγώ ψηφίζω Πόρτο. Ειναι και πιο όμορφο από τη Λισσαβώνα και πιο μαζεμένο (ώστε να σου φτάσουν οι τρεις ημέρες)!Πόρτο ή Λισσαβώνα για 2 βράδια για κάποιον που δεν έχει πάει σε καμία από τις δύο πόλεις;
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Πιο εντυπωσιακό για κάποιον που πάει πρώτη φορά και δεν έχει πολλές μέρες.Πόρτο ή Λισσαβώνα για 2 βράδια για κάποιον που δεν έχει πάει σε καμία από τις δύο πόλεις;
Τελεια περασαμε, ειδαμε τις ταινιες μας. Δεν ασχολουμαστε με ιντσες, χωραμε.τι ταξιδαρα μπορείς να κάνεις με 1 ίντσα παραπάνω χώρο μπροστά σου σε μπόινγκ 7ΧΧ
και με μια ίντσα λιγότερο σε έρμπας 3ΧΧ δεν μπορώ να το καταλάβω. (30 η αιγαίου 31 η αιργιουροπ)
εκτός ίσως από την αίσθηση άπλας στην καμπίνα και την οθόνη που μπορεί να υπάρχει στο μπροστινό κάθισμα..
αλλά είναι η η μια η η άλλη. στην οικονομική είναι και οι δυο το ίδιο.