Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
σε επαναφερω στην Ταξη.Teatro dela Scala
alla Scala. Σκαλα ειναι ονομα..αλλιως ακουγεται σαν να ειναι δικο τους..
καλα να περνατε!
Della Scala - Wikipedia
σε επαναφερω στην Ταξη.Teatro dela Scala
Η μάσκα είναι υποχρεωτική μόνο σε εσωτερικούς χώρους έτσι ; Έξω πρέπει να φοράς ;Duomo kai Teatro dela Scala μόνο με green pass σήμερα.
΄Οχι.Η μάσκα είναι υποχρεωτική μόνο σε εσωτερικούς χώρους έτσι ; Έξω πρέπει να φοράς ;
Ναι το πρώτο όχι το δευτεροΗ μάσκα είναι υποχρεωτική μόνο σε εσωτερικούς χώρους έτσι ; Έξω πρέπει να φοράς ;
αναφερόμουν στο Μιλάνο και απάντησα στο σχόλιο του soudianos που έλεγε για το Teatro alla Scala . Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.να ξεκαθαριζετε για ποια περιοχη μιλατε. δεν ισχυουν ολα για ολες τις περιφερειες. σημερα η μονη κιτρινη ειναι η σικελια οπου βεβαια ειναι υποχρεωτικη η μασκα κ σε εξωτερικους χωρους. επομενη εκτιμηση στις 26/9. παρακολουθειτε τα νεα κ τις εξελιξεις.
Μπορείς να το κάνεις επεξεργασία, αφου μάθεις την θέση σου.Γρήγορη ερώτηση :
Πετάω Ιταλία Την Κυριακή, η ryan με αφήνει να κάνω check in μόνο 24 ώρες νωρίτερα, άρα δεν ξέρω την θέση μου εκ των προτέρων. Περιμένω μέχρι αύριο Σάββατο να φτιάξω το plf το ιταλικό;
Έβαλα τυχαία θέση στην πτήση μου για Μπέργκαμο γιατί ήθελα να μην το αφήσω τελευταία στιγμή το plf και κανείς δεν το έλεγξε ποτέ!Γρήγορη ερώτηση :
Πετάω Ιταλία Την Κυριακή, η ryan με αφήνει να κάνω check in μόνο 24 ώρες νωρίτερα, άρα δεν ξέρω την θέση μου εκ των προτέρων. Περιμένω μέχρι αύριο Σάββατο να φτιάξω το plf το ιταλικό;
γιατι?προς τι τετοιο αγχος? 24 ωρες δεν φτανουν? 2 λεπτα χρειαζεται..γιατί ήθελα να μην το αφήσω τελευταία στιγμή το plf