mourohavlos
Member
Νομίζω δε σ΄αφήνει να προχωρήσεις...Δεν είναι προαιρετική η συμπλήρωση θέσης στο PLF?
Νομίζω δε σ΄αφήνει να προχωρήσεις...Δεν είναι προαιρετική η συμπλήρωση θέσης στο PLF?
Αλήθεια; ταξιδεύω για την Βενετία σε 2 βδομάδες δεν ειχα διαβάσει κάτι τέτοιο. Νόμιζα οτι με αρνητικό τεστ οτι είναι οκ.
Καλησπέρα σας, θα ταξιδέψω με rapid test στο Τρεβιζο-Βενετια το green pass μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι ανεμβολιαστοι προκειμένου να καταχωρήσουν το rapid test Και να χρησιμοποιούν ελεύθερα τρένα κτλ; αν ναι ειναι αυτό που επισυνάπτω στο σύνδεσμο https://eudcc.gov.gr/start/ ή πρέπει να γίνει σε κάποια ιταλική σελίδα; συγγνώμη αν εχει απαντηθεί απλά εχω μπερδευτείΣωστά.
Θα κάνεις εδώ το τέστ (pcr 72 ώρες πριν ήrapid 48 ώρες πριν) και θα φτιάξεις το ιταλικό dplf.Αν θέλεις μπορείς να το αλιευσεις και από το gov.gr και να το "κάνεις" green pass.Με τα της Ελλάδος ξενοιασες.Εκει για την επιστροφή σου θα φτιάξεις το ελληνικό plf και θα πας σε ένα φαρμακείο ήενα μικροβιολογικο κέντρο ήσλ στο αεροδρόμιο και θα κάνεις το τέστ σου με τις ίδιες ώρες με την Ελλάδα.Καλησπέρα σας, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Με το καλό σε 2 εβδομάδες ταξιδεύω για την Βενετία-Μπολόνια. Θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μέτρα λόγω του covid για να είμαι σίγουρη ότι τα κατάλαβα σωστά. Όταν θα πάμε Ιταλία θα συμπληρώσουμε το plf που απαιτείται εκεί .Όταν θα επιστρέφουμε μια μερα πριν θα συμπληρώσουμε το plf από το gov. Τωρα σχετικά με το rapid test. Το τεστ που θα κάνουμε πριν πάμε εδω στην Ελλάδα που πρεπεινα το δηλώσουμε; (σε κάποια ιταλική πλατφόρμα)Για τον γυρισμό στην Ελλάδα το τεστ που θα κνμ εκεί το δηλώνουμε στο gov; ή αντίστροφα; ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.
Αλήθεια; ταξιδεύω για την Βενετία σε 2 βδομάδες δεν ειχα διαβάσει κάτι τέτοιο. Νόμιζα οτι με αρνητικό τεστ οτι είναι οκ.
Με το ίδιο χαρτί (green pass)που θα ταξιδέψεις με το αεροπλάνο θα μπεις και στα Μ.Μ.Μ.Δεν γνωρίζω βέβαια αν είναι υποχρεωτικο.