Ναι.Παιδιά sos.πεταω αύριο βράδυ για Ρώμη. Μπορώ να κάνω το plf το πρωί?
Από Ελλάδα σε Ιταλία όχι. Στην Ιταλία κανονικά θέλουν δικό τους rapid test, το οποίο το ανεβάζεις εδώ: Home - Certificazione verde COVID-19Αν έχει κάποιος rapidtest από Ελλάδα και δεν βγάλει το greenpass θα έχει κάποιο θέμα στο να ταξιδέψει από Ελλάδα για Ιταλία η σε μεταφορικά μέσα και κλειστούς χώρους στην Ιταλία εφόσον δεν έχουν περάσει οι 48 ώρες από την στιγμή που έκανε το test;
says who?Από Ελλάδα σε Ιταλία όχι. Στην Ιταλία κανονικά θέλουν δικό τους rapid test,
βεβαιως. κ το ευρωπαικο πιστοποιητικο εχει ισχυ οπως λεει το ονομα του κ στην Ιταλια φυσικα. και εκδοθεν στην Ελλαδα εννοειται.To green pass είναι το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό covid;
οχι, να μη βαλεις τυχαια, να κανεις αυτο που ζητουν. συμπληρωσε το μετα το τσεκ ιν, η τροποποιησε το αφου μαθεις τη θεση σου.Άλλη ερώτηση τώρα . Το plf γιατί ρωτάει θέση ; Εγω κατάλαβα ότι μπορώ να το συμπληρώσω μέρες πριν την πτήση .
Δεν έχω κάνει check in ώστε να την ξέρω …
Μπορώ να βάλω μια τυχαία ;
Όποτε θα περιμένω να τη μάθω …οχι, να μη βαλεις τυχαια, να κανεις αυτο που ζητουν. συμπληρωσε το μετα το τσεκ ιν, η τροποποιησε το αφου μαθεις τη θεση σου.