renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
α να χαθείς ρε...(τοπιασες πάντως)Νάσται καλά κυρία Αλιφέρη και να ταξιδεύετε πάντα...
(ξέχασες τον αειμνηστο Αλκη!!)
α να χαθείς ρε...(τοπιασες πάντως)Νάσται καλά κυρία Αλιφέρη και να ταξιδεύετε πάντα...
Ευχαριστώ, και δεν μου στοίχησε και πολλά λεφτά (ούτε φακελλάκια ούτε δώρα κάτω από το τραπέζι, ένα βιβλίο για κηπουρική μόνο!).καλως μας ξαναηρθες Borealis
χαιρομαι που πραγματοποιησες το ταξιδι ονειρο
αποταμιευση;ποια αποταμίευση;εκτός απο την οικονομική κρίση των καιρών μας,υπάρχει και η κρίση στο μυαλό μας!!
αυτή ειναι η χειρότερη!!
πολλοι δεν καταλαβαίνομε οτι με το να αποθηκεύομε μήπως και όταν, ειναι ασκοπο!
τα αποτελέσματα θα ειναι τα ίδια είτε έχομε είτε όχι!!
με τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ κατα τέτοιο τρόπο..
ζω για το σήμερα το τώρα με οτι αυτο συνεπάγεται (η δική μου άποψη για τη ζωή)
απέναντι σε όλα που διαβάζω και ακούω -η μόνη παρηγοριά ειναι το εισιτηριακι μου που με περιμένει να με παει μακρυά σε λίγο---και ..φυσικά οι σκύλοι μου που με κοιτούν περιμένοντας τα χάδια μου!!!!!!
Ευτυχείτε!!
σας αγαπώ...
Εγώ έχω δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό μου από το 2012 να μειώσω τα ταξίδια - αλλά δεν είναι λόγω κρίσης (κι ελπίζω να μη γίνει κι αυτή ένας λόγος μέχρι τότε). Είναι που έχω μπουχτίσει ελαφρώς και δεν τα ευχαριστιέμαι όσο παλιότερα...
to borealis.α να χαθείς βρε...(τοπιασες πάντως)
(ξέχασες τον αειμνηστο Αλκη!!)
Καλά που το έγραψες γιατί με όσα διαβάσα πιο πάνω σκεφτόμουν ότι μόνο εμένα άγγιξε η κρίση!Κι όχι απλά με άγγιξε αλλά με διέλυσε οικονομικά!!!αποταμιευση;ποια αποταμίευση;
μα το προβλημα δεν ειναι αυτα που μας περισεύουν,πολύ κόσμος δεν τα βγάζει πέρα με τα καθημερινα εξοδα οχι να του μεινουν να αποταμιευσει.
Για καποιους τα ταξιδια ειναι πολυτέλεια μονο και να τα σκεφτουν!
ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα δουν τα χειροτερα στο προσεχες μελλον.
Πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε π@στη μου πάλι μιζεριάζειςαποταμιευση;ποια αποταμίευση;
μα το προβλημα δεν ειναι αυτα που μας περισεύουν,πολύ κόσμος δεν τα βγάζει πέρα με τα καθημερινα εξοδα οχι να του μεινουν να αποταμιευσει.
Για καποιους τα ταξιδια ειναι πολυτέλεια μονο και να τα σκεφτουν!
ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα δουν τα χειροτερα στο προσεχες μελλον.
Πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε π@στη μου πάλι μιζεριάζεις
Δε τον ξέρεις, γι'αυτό μιλάς.Δε νομιζω να μιζεριαζει.Μαλλον,η πραγματικοτητα ειναι.Και αν δεν την βλεπεις,δικο σου θεμα.