• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

Borealis

Member
καλως μας ξαναηρθες Borealis
χαιρομαι που πραγματοποιησες το ταξιδι ονειρο
Ευχαριστώ, και δεν μου στοίχησε και πολλά λεφτά (ούτε φακελλάκια ούτε δώρα κάτω από το τραπέζι, ένα βιβλίο για κηπουρική μόνο!).

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
εκτός απο την οικονομική κρίση των καιρών μας,υπάρχει και η κρίση στο μυαλό μας!!
αυτή ειναι η χειρότερη!!
πολλοι δεν καταλαβαίνομε οτι με το να αποθηκεύομε μήπως και όταν, ειναι ασκοπο!
τα αποτελέσματα θα ειναι τα ίδια είτε έχομε είτε όχι!!
με τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ κατα τέτοιο τρόπο..
ζω για το σήμερα το τώρα με οτι αυτο συνεπάγεται (η δική μου άποψη για τη ζωή)
απέναντι σε όλα που διαβάζω και ακούω -η μόνη παρηγοριά ειναι το εισιτηριακι μου που με περιμένει να με παει μακρυά σε λίγο---και ..φυσικά οι σκύλοι μου που με κοιτούν περιμένοντας τα χάδια μου!!!!!!
Ευτυχείτε!!
σας αγαπώ...
αποταμιευση;ποια αποταμίευση;
μα το προβλημα δεν ειναι αυτα που μας περισεύουν,πολύ κόσμος δεν τα βγάζει πέρα με τα καθημερινα εξοδα οχι να του μεινουν να αποταμιευσει.
Για καποιους τα ταξιδια ειναι πολυτέλεια μονο και να τα σκεφτουν!
ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα δουν τα χειροτερα στο προσεχες μελλον.

XRISTOS71

Member
Εγώ έχω δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό μου από το 2012 να μειώσω τα ταξίδια - αλλά δεν είναι λόγω κρίσης (κι ελπίζω να μη γίνει κι αυτή ένας λόγος μέχρι τότε). Είναι που έχω μπουχτίσει ελαφρώς και δεν τα ευχαριστιέμαι όσο παλιότερα...

Μέγιστε τα χουμε ξανακούσει αυτά εδω και καιρό ....τίποτα καινούργιο πές μας

ΥΓ. Αλήθεια μέχρι το πάσχα του 2012 πόσα ταξίδια έχεις κλεισμένα ???:D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εγω θα κανω αλλα 2 και μετα κλεινω για φετος. Οχι λογω κρισης , αλλα λογω συνταξης της μανας

villi

Member
μα το προβλημα δεν ειναι αυτα που μας περισεύουν,πολύ κόσμος δεν τα βγάζει πέρα με τα καθημερινα εξοδα οχι να του μεινουν να αποταμιευσει.
Καλά που το έγραψες γιατί με όσα διαβάσα πιο πάνω σκεφτόμουν ότι μόνο εμένα άγγιξε η κρίση!Κι όχι απλά με άγγιξε αλλά με διέλυσε οικονομικά!!!
Η αποταμίευση φέτος είναι λέξη απαγορευμένη,εδώ δεν επαρκούν για τα μηνιαία έξοδα.Σκέφτομαι ότι και τα ταξιδάκια που σχεδίαζα μάλλον θα μετατεθούν για άλλη χρονιά αν τα πράγματα βελτιωθούν βέβαια.
Για όσους δεν έχουν παιδιά ίσως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά για όσους έχουν οι ευθύνες βαραίνουν περισσότερο από τις επιθυμίες.Εμένα δε με νοιάζει να μην έχω να ντυθώ ή να φάω αλλά δεν μπορώ να μην έχω να καλύψω τις ανάγκες των παιδιών μου.Αν ήμουν μόνη στα δύσκολα θα αναζητούσα δουλειά σε άλλη χώρα,ήπειρο,γαλαξία δεν ξέρω κι εγώ που αλλά με τα παιδιά πρέπει να κάνω το κουμάντο μου να ανταπεξέλθω στα δύσκολα που ήρθαν κι έρχονται προσεχώς!

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εμεις σιγουρα το χειμωνα δεν θα παμε καπου.Μας εφυγαν μεσα στο '11 πολλα και με τις μειωσεις των μισθων,τις υποχρεωσεις,και καποια αλλα θεματα,χρειαζεται οικονομια.
Ποιος δε θα ηθελε να μπουχτισει απο τα ταξιδια...

ikarialover

Member
Πάλι καλά που διαβάζω τις απαντήσεις σας και δεν νιώθω τόσο μόνη!! Το φθινόπωρο δεν μου μπήκε καθόλου καλά από επαγγελματική και οικονομική άποψη και όλα τα μέρη στα οποία σκεφτόμουν να ταξιδέψω, προς το παρόν τα θαυμάζω μέσω ίντερνετ..!
Αφού να φανταστείτε χτες το βράδυ είδα στο όνειρό μου ότι ήμουν Ρώμη (που έχω πάει βέβαια, αλλά κι άλλη φορά δεν βλάπτει!)!!!!!!!!!! :bleh::bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε π@στη μου πάλι μιζεριάζεις

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε π@στη μου πάλι μιζεριάζεις

Δε νομιζω να μιζεριαζει.Μαλλον,η πραγματικοτητα ειναι.Και αν δεν την βλεπεις,δικο σου θεμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom