• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

paefstra

Member
Αναλόγως την κατάσταση. Πολλοί κάνουν προγραμματισμό για να μπορέσουν να πληρώσουν το ρεύμα.
Παιδιά η μόνη λύση για φτηνά ταξίδια τελικά και με κρατική επιχορήγηση είναι οι υποτροφίες (ΙΚΥ, κληροδοτήματα, ευρωπαϊκά προγράμματα κ.τ.λ)! Στρώσιμο στο διάβασμα -αφού λόγω κρίσης μειώθηκαν οι έξοδοι- και αποστολή αιτήσεων. Κι αν σου κάτσει...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδιά η μόνη λύση για φτηνά ταξίδια τελικά και με κρατική επιχορήγηση είναι οι υποτροφίες (ΙΚΥ, κληροδοτήματα, ευρωπαϊκά προγράμματα κ.τ.λ)! Στρώσιμο στο διάβασμα -αφού λόγω κρίσης μειώθηκαν οι έξοδοι- και αποστολή αιτήσεων. Κι αν σου κάτσει...
... μπορείς να πάρεις και τον "καθηγητή" σου μαζί (για δική του επιμόρφωση)?

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Αναλόγως την κατάσταση. Πολλοί κάνουν προγραμματισμό για να μπορέσουν να πληρώσουν το ρεύμα.
Σίγουρα συμφωνώ και να προσθέσω ότι κάποια άνεργα ζευγάρια
δεν έχουν λεφτά ούτε για το σούπερ-μάρκετ.Και να έχει κάποιος λίγα χρήματα στην άκρη δύσκολα θα τα διαθέσει για ταξίδια.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μιλας και για τους ανω των 40, με παιδια, σκυλια και καναρινια;

_antonis_

Member
Μιλας και για τους ανω των 40, με παιδια, σκυλια και καναρινια;
Μπα...δε νομίζω να μιλάει για αυτούς, αλλά ούτε για αυτούς που είναι 28-30 και έχουν τελειώσει στρατό, σπουδές κλπ τι θα κάνουν, να πάνε πάλι για σπουδές μπας και κάτσει η κρατική επιχορήγηση; :haha::haha:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ελα ντε...

paefstra

Member
Μπα...δε νομίζω να μιλάει για αυτούς, αλλά ούτε για αυτούς που είναι 28-30 και έχουν τελειώσει στρατό, σπουδές κλπ τι θα κάνουν, να πάνε πάλι για σπουδές μπας και κάτσει η κρατική επιχορήγηση; :haha::haha:
Σπουδές μόνο για να κάτσει η κρατική επιχορήγηση σίγουρα δεν κάνεις. Απλά μιλάω για προγράμματα και υποτροφίες που τρέχουν είτε για φοιτητές είτε για απόφοιτους (όπως θερινά σχολεία) είτε για εργαζόμενους όπως επιμορφώσεις για εκπαιδευτικούς (...με παιδιά και καναρίνια;)) και που συχνά αγνοούνται και δεν δηλώνεται συμμετοχή, ενώ είναι μια λύση για ταξίδι με μικρό ή μηδενικό κόστος. Αν σε ενδιαφέρει και το αντικείμενο, μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια...

_antonis_

Member
Εγώ είχα πάρει τότε το επίδομα φοιτητή 1000 ευρώ και αυτομάτως το έκανα Ιταλία-11 ημέρες.

Τώρα με την κρίση, δεν ξέρω αν υπάρχει καν αυτό το επίδομα...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Όντας φύσει απαισιόδοξο άτομο, δεν κατάφερα να αντιληφθώ το ελπιδοφόρο μήνυμα της ιστορίας. Αν έβγαινα από το πηγάδι, αφού όλο το χωριό μου πετούσε χώματα για να με θάψει, ή θα άλλαζα αμέσως χωριό ή θα πλάκωνα τους πάντες στις κλωτσιές ή θα έτρωγα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου σε κτηνίατρο-ψυχοθεραπευτή προσπαθώντας να βελτιώσω την αυτοεκτίμησή μου και να ξεπεράσω τη φοβία μου ότι θα μου το ξανακάνουν.:D
χμ...εγω οταν εβγαινα θα το επαιζα ολα μελι - γαλα...αλλα ενα βραδυ θα εβαζα φωτια ολο το χωριο....μαλλον ο ψυχοθεραπευτής επιβαλεται...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
η μονη λυση ειναι η μεταναστευση....ταξιδι + ευρεση δουλειας ταυτοχρονα

(tragic)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγώ είχα πάρει τότε το επίδομα φοιτητή 1000 ευρώ και αυτομάτως το έκανα Ιταλία-11 ημέρες.

Τώρα με την κρίση, δεν ξέρω αν υπάρχει καν αυτό το επίδομα...
Τι επιδομα ειναι αυτο βρε παιδια και δεν το πηραμε εμεις :shock:?

chrisbd

Member
Τι επιδομα ειναι αυτο βρε παιδια και δεν το πηραμε εμεις :shock:?
Αχ πως φαίνεται το χρήμα...:D
Επίδομα ενοικίου για φοιτητές των οποίων οι γονείς έχουν ετήσιο εισόδημα αν θυμάμαι καλά κάτω απο 30000 ευρώ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom