• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δεν εμπλέκομαι στην διαμάχη σας,αλλά μακάρι ο κόσμος να ανήκε στους 20something.Δυστυχώς ανήκει στου 60-70something
Βρε Maltakias... Λες και δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, εκεί να το πάρεις τις μετρητοίς εσύ. Σε κανέναν δεν ανήκει ο κόσμος, αλλά μαγκιά μου να σπουδάσω όποτε θέλω, γιατί να χαίρω λιγότερων δικαιωμάτων επειδή πέρασα τα 30? Ποιος ξέρει γιατί δεν μπόρεσα να σπουδάσω μικρότερη ή πόσα παραπάνω βάρη έχω ως μεγαλύτερη φοιτήτρια? Kαι οικονoμικά και ως υποχρεώσεις? That's all..

sorry κι εγώ def

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,sorry ο ένας sorry ο άλλος όλοι απαντάτε κι αυτοί που σεβόμαστε τα όρια μένουμε μουγκοί.

Ας μεταφερθεί το θέμα από εκεί που ξέφυγε και μετά για να συνεχίσουμε...

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Δε τα λέτε άσχημα, αλλά μήπως τελικά το κράτος δε ΘΕΛΕΙ να προστατεύει τον πολίτη στα συγκεκριμένα πράγματα;

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Αφού οι ίδιοι σπρώχνουν τον κόσμο στην πλήρη ασυδοσία, φτιάχνουν μέσα από μαγικές εικόνες την υποτιθέμενη πραγματικότητα και ζωή μας. Και μεις τσιμπάμε... γιατί αυτό το ρόλο μας έχουν προγραμματίσει να παίξουμε..
Κορόιδα είναι? Μετά από που θα τα παίρνουν??

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
ωραια πραγματα.τελικα τα τελη για τα ακινητα δεν ειναι και τοσα μικρα.αλλα διπλασια απ οτι ανακοινωσε ο χοντρος τανας γιος.το 0.5 δεν ισχυει τελικα,αλλα θα εφαρμοστει μονο για τις κοινωνικα ευπαθεις ομαδες,οι οποιες ο ανυπαρκτος ειχε δηλωσει πριν 3 μερες οτι δεν πληρωνουν.πριν 3,οχι τωρα!!! το μαμησι θα φτανει τελικα εως 20 ευρω τ.μ και οχι 10 οπως ειπε ο τανας γιος.καλοριζικα ρε σταρδια.ευχομαστε ολοψυχα να σας τα φανε οι γιατροι και τα φαρμακα.εγω παλι και αρκετοι μαζι μου θα εζουμε στον ταφο σας,εαν καταφερουμε και σας θαψουμε...παρακαλω να μην λογοκριθω και φαω μπαν.πιστευω δεν αξιζω μπαν για τα καλοσυνατα μου στους ανυπαρκτους.αν παλι θελετε ναι ριξτε με ενα μπαν μπας και αλλαξει το ρου της μπανανιας μας
Κάτσε ν'ανέβουν οι αντικειμενικές που προανήγγειλε ο χοντρός, για να δεις το συγκεκριμένο χαράτσι... πόσο θα είναι τον επόμενο χρόνο.. Προσωπικά θα το ρισκάρω και για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θα πληρώσω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί αυτοί τσεκάρουν τις αντοχές μας..και εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.. να έχω άλλες...:mad:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
και πες οτι σου λεει δεν εχω να στα δωσω..
Του τα αφαιρείς από το ενοίκιο που θα του δώσεις ή..... του χρωστάς ήδη (εύχομαι να μην ισχύει στην δική περίπτωσή σου..:roll:)

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Τώρα που η ανεργία καλπάζει, οι οικονομικοί δείκτες πέφτουν και η ανασφάλεια μας έχει ζώσει για τα καλά (σταματώ εδώ γιατί θα σας μαυρίσω τη ψυχή :bleh::bleh: ) ήθελα να ρωτήσω το αγαπητό φόρουμ τι κάνει με τα ταξίδια;

Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν, ευτυχώς, αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους.. Ωστόσο, αναμφίβολα αυτό που βιώνουμε μας επηρεάζει όλους. Τι κάνετε λοιπόν; Περιορίζετε τις εξορμήσεις; Επιλέγετε πιο κοντινούς προορισμούς ή πιο low-budget προτάσεις; Κυνηγάτε προσφορές; Απλά ονειρεύεστε;; :clap::clap:
τίποτα απολύτως δε θα κάνω. δεν θα ταξιδέψω :bleh:

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ποιος απο εδω,ενω πριν ειχε σκοπο να κανει ταξιδακι εξω,το φθινοπωρο ή τα Χριστουγεννα,αλλαξε αποψη μετα απο το φορο επιτηδευματος που ερχεται σε ολους αυτες τις μερες και με τον φορο ακινητων να επικειται;
Εγω παντως ειμαι ενας απο αυτους.

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
δεν είναι θέμα έκτακτων φόρων μόνο

ήθελα να πάω στο Λονδίνο και διαπίστωσα ότι θέλω 3 χιλιάρικα

μετά φόρου η άνευ, δεν υπάρχουν πια

δηλαδή το εισιτήριο είναι φτηνότατο δε λέω, αλλά τα υπόλοιπα, κλάφτα Χαράλαμπε

μάλλον συμφέρει να πετάξει μέχρι εκεί, και μετά να κοιμάσαι στα πάρκα :bleh::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ποιος απο εδω,ενω πριν ειχε σκοπο να κανει ταξιδακι εξω,το φθινοπωρο ή τα Χριστουγεννα,αλλαξε αποψη μετα απο το φορο επιτηδευματος που ερχεται σε ολους αυτες τις μερες και με τον φορο ακινητων να επικειται;
Εγω παντως ειμαι ενας απο αυτους.
πριν το μεγάλο ταξίδι θα πήγαινα τον οκτώβρη καμμια ευρωπαική παλι αλλα επειδή φέτος δεν ειναι πέρισι, δεν παω...:cool:

damasta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
Ταξίδι = οποιαδηποτε διαδρομή εκτός Ελληνξκών συνόρων;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636