KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Μαλλον οχι ..οποιοδηποτε ταξιδι σε Ελλαδα και εξωτερικο
Από τον ΟΓΑ παρακαλώ!Ποιός γιός του λάτση ???
εδω παίρνει επίδομα 3τέκνου( κανα 3χίλιαρο το χρόνο ) η Μενεγάκη που βγάζει κανα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο απο την tv
φενια, are you sure??στο μεταπτυχιακο ειχαμε ατομα ανω των 30 που ειχαν πασο κανονικα!Της το ξέκοψαν από τη Γραμματεία.
αυτό ισχύει σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και σε κάποιους ιδιωτικούς.Και ισχύει για τρεις μήνες Οκτ-Νοεμ-Δεκ γιατί η κράτηση είναι αναδρομική από 1/1/2011!Είμαι παθών και σ'αυτό!Πάρα πολλοί συναδελφοί μου θα πάρουν μηδεν μισθό για τρεις μήνες γιατί λόγων δανείων και κρατήσεων απλά δεν περισσέυει τίποτα!καλησπερα και καλο πσκ.ο γαμπρος μου που ειναι καθηγητης 35 ετων, σημερα μου ειπε πως τους κοβουνε 300 ευρω για οκτωβρη υπερ ταμειου ανεργων.ειναι τα περσινα τους ειπαν που δεν τα πληρωσαν.και 99% θα ισχυσει και για μισθο νοεμβριου και δεκεμβριου.εχει ερθει εντολη στο σχολειο που δεουλευει.αρα αν παρω το επαγγελμα καθηγητη εχουν χασει,δωρο χριστουγεννων,μισο πασχα,επιδομα αδειας,μειον κατι επιδοματα,μεταπτυχιακα κτλ κανα 100ευρω,συν αυτο τωρα.ωραια πραγματα.ακομα ακουγεται κατι για επιστροφη του τελους??-δεν θυμαμαι πως το λεγανε τωρα ενσημο???- ενοικιασης σπιτιου.
Αυτό ακριβώς εννοώ Χρήστο. Αυτή η απαράδεκτη νοοτροπία ότι όλοι, πλούσιοι και λιγότεροι πλούσιοι, δικαιούμαστε τις ίδιες προνοιακές παροχές. Για μένα π.χ. πρέπει άμεσα να καταργηθούν όλες οι φοροαπαλλαγές, από κάποιο εισόδημα και πάνω. Αυτό που ισχύει τώρα είναι καταφανέστατα άδικο.Ποιός γιός του λάτση ???
εδω παίρνει επίδομα 3τέκνου( κανα 3χίλιαρο το χρόνο ) η Μενεγάκη που βγάζει κανα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο απο την tv