• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πως σου φαίνεται να μην πληρώσεις μέχρι να σου κόψουν το ρεύμα;
Και μετα να τον πληρωσεις με προσαυξηση για λογους καθυστερησης;
Χωρια τα τελη επανασυνδεσης στη ΔΕΗ... Χωρια που θα φας και καποιες ωρες σε γκισε μεχρι να το τακτοποιησεις το θεμα...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να πω τώρα εγώ κάτι και δε ξέρω πώς θα ακουστεί.
Χαίρομαι από μια άποψη. Γιατί μερικοί από συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια το είχαν παρατραβήξει. Σνομπάραν τα φτηνά και οικονομικά αυτοκίνητα, τηλεόραση εννοείται μόνο LCD & plasma , ρούχα από Burberry και πάνω, μπουζούκια να πετάμε τα λεφτά μας για να "δειχτούμε" , ποτά, καφέδες, ακριβά εστιατόρια , 5ευρα στους παρκαδόρους, καταναλωτικά δάνεια και άλλα πολλά που δε βαστούσε η τσέπη τους αλλά ενέδιδαν προκειμένου να κάνουν ένα και μόνο πράγμα. Αυτό που λέγεται ΜΟΣΤΡΑ.
Αυτούς δε τους λυπάμαι. Χαίρομαι να πληρώσουν.
Όχι όμως και όσοι μοχθούν εδώ και χρόνια για τα προς το ζειν και ενδεχομένως να αξίζουν ή να επιζητούν λιγάκι από την πολυτέλεια.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εξαρτάται πώς μετράς. Αν μετράς από τα δεξιά στ'αριστερά ή το αντίθετο το 3ο θα είναι @@. Το μεσαίο ψάχνεις...
Απο πισω προς τα μπρος μετρα και θα σου βγει...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είμαι πολύ συγκινημένος.
Αρχηγέ,κι εσύ στο φόρουμ μας;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να πω τώρα εγώ κάτι και δε ξέρω πώς θα ακουστεί.
Χαίρομαι από μια άποψη. Γιατί μερικοί από συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια το είχαν παρατραβήξει. Σνομπάραν τα φτηνά και οικονομικά αυτοκίνητα, τηλεόραση εννοείται μόνο LCD & plasma , ρούχα από Burberry και πάνω, μπουζούκια να πετάμε τα λεφτά μας για να "δειχτούμε" , ποτά, καφέδες, ακριβά εστιατόρια , 5ευρα στους παρκαδόρους, καταναλωτικά δάνεια και άλλα πολλά που δε βαστούσε η τσέπη τους αλλά ενέδιδαν προκειμένου να κάνουν ένα και μόνο πράγμα. Αυτό που λέγεται ΜΟΣΤΡΑ.
Αυτούς δε τους λυπάμαι. Χαίρομαι να πληρώσουν.
Όχι όμως και όσοι μοχθούν εδώ και χρόνια για τα προς το ζειν και ενδεχομένως να αξίζουν ή να επιζητούν λιγάκι από την πολυτέλεια.
Δεν καταλαβα ρε Φενια, χαιρεσαι ή δεν χαιρεσαι;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τώρα ίσως πω βλακεία, αλλά δεν τα γνωρίζω καλά αυτά τα θέματα! Δε μπορεί κάποιος να καταθέσει το ποσό του λογαριασμού που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και να αρνηθεί να πληρώσει τον κεφαλικό φόρο; Εννοώ, έτσι η ΔΕΗ θα πάψει να έχει το δικαίωμα διακοπής λογαριασμού, έτσι δεν είναι; Διορθώστε με παρακαλώ.

Παρεπιπτόντως τόσα χρόνια δε σας πείραζει που πληρώνατε απαραιτήτως την ΕΡΤ μέσα από λογαριασμό δημοσίου αγαθού;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δεν καταλαβα ρε Φενια, χαιρεσαι ή δεν χαιρεσαι;
Aμαν ρε Τριπ. Πάνε κάνε μια βουτιά στη θάλασσα το κεφαλάκι και ξαναέλα.
Χαίρομαι γιατί θα πληρώσουν κάποιοι που αγαπούσαν τη μόστρα.

Αλλά , μαζί με αυτούς τους παίρνει η μπάλα όλους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα