GTS
Member
Εξαρτάται πώς μετράς. Αν μετράς από τα δεξιά στ'αριστερά ή το αντίθετο το 3ο θα είναι @@. Το μεσαίο ψάχνεις...Το τριτο παντα ποναει περισσοτερο...
Εξαρτάται πώς μετράς. Αν μετράς από τα δεξιά στ'αριστερά ή το αντίθετο το 3ο θα είναι @@. Το μεσαίο ψάχνεις...Το τριτο παντα ποναει περισσοτερο...
Και μετα να τον πληρωσεις με προσαυξηση για λογους καθυστερησης;Πως σου φαίνεται να μην πληρώσεις μέχρι να σου κόψουν το ρεύμα;
Ναι, ο Καρατζαφερης ειμαι και θα γινω Πρωθυπουργος... μετα να δειτε φοροι...Για πόσα;;;;;;;;;;;;;
Ο Καρατζαφέρης είσαι; (κι είχα μια υποψία)
Απο πισω προς τα μπρος μετρα και θα σου βγει...Εξαρτάται πώς μετράς. Αν μετράς από τα δεξιά στ'αριστερά ή το αντίθετο το 3ο θα είναι @@. Το μεσαίο ψάχνεις...
Δεν καταλαβα ρε Φενια, χαιρεσαι ή δεν χαιρεσαι;Να πω τώρα εγώ κάτι και δε ξέρω πώς θα ακουστεί.
Χαίρομαι από μια άποψη. Γιατί μερικοί από συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια το είχαν παρατραβήξει. Σνομπάραν τα φτηνά και οικονομικά αυτοκίνητα, τηλεόραση εννοείται μόνο LCD & plasma , ρούχα από Burberry και πάνω, μπουζούκια να πετάμε τα λεφτά μας για να "δειχτούμε" , ποτά, καφέδες, ακριβά εστιατόρια , 5ευρα στους παρκαδόρους, καταναλωτικά δάνεια και άλλα πολλά που δε βαστούσε η τσέπη τους αλλά ενέδιδαν προκειμένου να κάνουν ένα και μόνο πράγμα. Αυτό που λέγεται ΜΟΣΤΡΑ.
Αυτούς δε τους λυπάμαι. Χαίρομαι να πληρώσουν.
Όχι όμως και όσοι μοχθούν εδώ και χρόνια για τα προς το ζειν και ενδεχομένως να αξίζουν ή να επιζητούν λιγάκι από την πολυτέλεια.
Μαλτάκια, έχω κι εγώ 12 ακίνητα και όλα σε off-shore. Ποιος είμαι?Είμαι πολύ συγκινημένος.
Αρχηγέ,κι εσύ στο φόρουμ μας;
Aμαν ρε Τριπ. Πάνε κάνε μια βουτιά στη θάλασσα το κεφαλάκι και ξαναέλα.Δεν καταλαβα ρε Φενια, χαιρεσαι ή δεν χαιρεσαι;
Μη μιλάς έτσι.Εδώ είναι φόρουμ!Ασ' το το γ@μησες...