• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

GTS

Member
113 x 5 = 565 που μπορεί να φτάσει μέχρι 706,25 αναλόγως ηλικίας (του ακινήτου).

ουουουπς... Με πρόλαβαν.
Exactly. Αλλά βλέπω ότι έχει συντελεστή παλαιότητας ΔΕΗ 0,65, που είναι ίδιο με το δικό μου, άρα θεωρείται παλαιό. Οπότε θα έχει κανά συντελεστή 1,1 γι'αυτό είπα για 6 κατοστάρικα.

Φένια, αφού χωνέψεις το λάθος του μαλτάκια, δε κάνει τίποτα, ένα χιλιάρικο μόνο για τις λογιστικές υπηρεσίες.

Η πλάκα είναι ότι αν δε το έβαζαν στη ΔΕΗ οι πονηροί, θα έπαιρναν μάλλον τα @@ μας. Α, ακόμα έχουν να έρθουν και κάτι ΕΤΑΚ 2010, 2011 και κάτι άλλοι φόροι ακινήτων που δε τους θυμάμαι πια.

Και για να σας φτιάξω το κέφι, έχουμε και τέλη κυκλοφορίας οσονούπω, χεχε.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάρε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και δήλωσε παρούσα στο πάρτυ. Μπορεί να κερδίσεις τη διαμονή στα Πορόια για τα Χριστούγεννα! :bleh: Πάντως, λιγότερο ξενερουά από Ελβετία θα είναι... :haha:
Καλά λες, και για τα Πορόια έχει απευθείας ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη :clap:
Εχω δηλώσει παρουσία στο πάρτυ :clap:
Δε μου στέλνετε τί παίζει και με την (αυτο)κινητή περιουσία ??:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με πεντέμιση κατοστάρικα πας Δαλματικές ακτές ΚΑΙ Ελβετία;
Δεν μας λες κι εμάς το μυστικό;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φένια, αφού χωνέψεις το λάθος του μαλτάκια, δε κάνει τίποτα, ένα χιλιάρικο μόνο για τις λογιστικές υπηρεσίες.
Ε,όχι και λάθος ρε.Που έκανα λάθος ακριβώς;;;
Από την αρχή αυτό έλεγα.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κοίτα να δεις που όλως τυχαίως θα βγουν τα ποδήλατα στο δρόμο περισσότερο από πριν και θα μας φαίνεται εντελώς φυσιολογικό.
Πόσο είπαμε θα είναι η αύξηση των τελών;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Με πεντέμιση κατοστάρικα πας Δαλματικές ακτές ΚΑΙ Ελβετία;
Δεν μας λες κι εμάς το μυστικό;
Υπολόγιζα να πάω Στοκχόλμη τώρα, Αμστερνταμ Οκτωβρη που το χω κλεισει και Χριστούγεννα στην Ιταλική Ελβετία με το παιδί καθώς και Δαλματικές Ακτές το Πάσχα. Ε κάτι από όλα αυτά πρέπει να περικοπεί αφού περιμένουμε και άλλα Μαμησιάτικα όπως έσπευσε να μας ενημερώσει ο φίλος GTS .

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Εγω αναρωτιεμαι στο θεμα με τη δεη τι θα γινει που πανω απ'τους μισους λογαριασμους δεν ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη του ακινητου..

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλή ώρα σαν τον δικό μου. Έρχεται, τον παίρνεις, παθαίνεις αρχικά εγκεφαλικό, χτυπάς πόρτα αν βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία και του ζητάς το μερίδιο; Πως θα γίνει δηλαδή;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Α, ακόμα έχουν να έρθουν και κάτι ΕΤΑΚ 2010, 2011 και κάτι άλλοι φόροι ακινήτων που δε τους θυμάμαι πια.
Ασε, εγω τα περιμενω ολα τα ΕΤΑΚ απο το 2008-09 ποτε σκατα το βαλαν δεν θυμαμαι...

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
και πες οτι σου λεει δεν εχω να στα δωσω..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom