• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
εχω τρια αντίσκηνα, ελπίζω να μην θέλει να πληρωσω για το εμβαδόν τους!
θα βάλω ενα σταυρο στην ταρατσα και θα πω οτι το σπίτι μου είναι μετοχι του παναγιου τάφου:D

XRISTOS71

Member
Αυτα που συμβαινουν ειναι παραλογα!
Το ιδιο το κρατος μας επεστρεψε φορο εισοδηματος 1860 ευρω πριν απο 15 μερες ,πηγαμε ,εισπραξαμε και τωρα μας ξαναστελνουν χαρτι να δωσουμε 1300.
Κανε κυριε μου την εκκαθαριση και το συμψηφισμο σου ..αφαιρεσε ο,τι ειναι να αφαιρεσεις και στειλε ενα χαρτι και "καλο".:(

Το κράτος με το νόμο με τις αποδείξεις αντί να κερδίσει και να αυξήσει έσοδα μεσω ΦΠΑ έπαθε ακριβώς το αντίθετο .
Ολοι μαζεψαν αποδείξεις απο super market ,βενζινάδικα ,καταστήματα λιανικής που ουτως η αλλως αυτοί δεν φοροδιαφέυγουν και μοίρασε περισσότερα πιστωτικά παρά χρεωστικά εκκαθαριστικά .

Αρα η λογική λέει οτι έπρεπε να πάρει αυτα τα χρήματα πίσω και ακόμα περισσότερα ,αρα΄φτιάχνει μια τροπολογία για κεφαλικό φόρο και καπάκι για τα ακίνητα που μην ξεχνάμε είναι το όνειρο του Ελληνα ( αγορά σπιτιού ) και τωρα μας φορολογεί .

Πάντως το θέμα φόροι εχει καταντήσει αηδία και αίσχος :D

Borealis

Member
εχω τρια αντίσκηνα, ελπίζω να μην θέλει να πληρωσω για το εμβαδόν τους!
θα βάλω ενα σταυρο στην ταρατσα και θα πω οτι το σπίτι μου είναι μετοχι του παναγιου τάφου:D
Άστο καλύτερα, που να ξεμπερδεύεις μετά από τον Ειρηναίο και τη Μοσαντ...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το κράτος με το νόμο με τις αποδείξεις αντί να κερδίσει και να αυξήσει έσοδα μεσω ΦΠΑ έπαθε ακριβώς το αντίθετο .
Ολοι μαζεψαν αποδείξεις απο super market ,βενζινάδικα ,καταστήματα λιανικής που ουτως η αλλως αυτοί δεν φοροδιαφέυγουν και μοίρασε περισσότερα πιστωτικά παρά χρεωστικά εκκαθαριστικά .

Αρα η λογική λέει οτι έπρεπε να πάρει αυτα τα χρήματα πίσω και ακόμα περισσότερα ,αρα΄φτιάχνει μια τροπολογία για κεφαλικό φόρο και καπάκι για τα ακίνητα που μην ξεχνάμε είναι το όνειρο του Ελληνα ( αγορά σπιτιού ) και τωρα μας φορολογεί .

Πάντως το θέμα φόροι εχει καταντήσει αηδία και αίσχος :D
Και ρωταω εγω τωρα :
Τοσα κεφαλια στο Υπουργειο Οικονομικων (λεμε τωρα )που πληρωνονται για να κατεβαζουν ιδεες (ξαναλεμε τωρα) δεν ειχαν προβλεψει οτι ετσι θα λειτουργουσε ο κοσμος και οτι θα συνεβαινε αυτο το στραπατσο?
Συγχαρητηρια!

dmdoc

Member
Όταν ο εχθρός προέλαυνε οι αμυνόμενοι στην οπισθοχώρηση αφήναν καμμένη γη για να μην βρουν τίποτα,κυρίως για φάγωμα.Αυτό κάνω και εγώ...δεν θα αφήσω τίποτα να βρουν.

manelaki

Member
Συμφωνώ απόλυτα.. Το εξωτερικό το έχουμε κάνει πλέον καραμέλα..Λες και εκεί θα μας δεχτούν με κόκκινο χαλί. Στην Αγγλία και στη Γαλλία όπου έχω γνωστούς η κατάσταση είναι ήδη αρκετά άσχημη.. Ελάχιστοι θα μπορέσουν να βρουν διέξοδο στο εξωτερικό. Δεν γίνεται μία ολόκληρη γενιά να μετοικήσει, είναι πρακτικά αδύνατο...
Ειναι αλλιως να δουλευεις και να πληρωνεσαι ακομα και αν τα βγαζεις δυσκολα στην αρχη κι αλλιως να μη δουλευεις και να σου πινουν το αιμα. Τουλαχιστον στη πρωτη περιπτωση νιωθεις μια ικανοποιηση οτι το κανεις για να επιβιωσεις, για τη παρτη σου. Ενω στη δευτερη για τους μ***ες. Προσωπικα την Ευρωπη δε τη πολυσκεφτομαι. Αμα γινει το βημα θα γινει και θα'ναι μεγαλο. Κι οσο κι αν το κανουμε καραμελα λιγοι τελικα το τολμουν. Ειδομεν........

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν κάνετε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, μπείτε στο Taxis με τον κωδικό σας και θα βρείτε εκεί το έντυπο της νέας εισφοράς. Μόλις το έκανα και η προθεσμία είναι μέχρι 30/9...
Μπράβο,το βρήκα κι εγώ.
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι βραδιάτικα.Αν και το ποσό που μου αναλογεί είναι υποπολλαπλάσιο κάτι εξωφρενικών που διαβάζω εδώ.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
ωραια πραγματα.τελικα τα τελη για τα ακινητα δεν ειναι και τοσα μικρα.αλλα διπλασια απ οτι ανακοινωσε ο χοντρος τανας γιος.το 0.5 δεν ισχυει τελικα,αλλα θα εφαρμοστει μονο για τις κοινωνικα ευπαθεις ομαδες,οι οποιες ο ανυπαρκτος ειχε δηλωσει πριν 3 μερες οτι δεν πληρωνουν.πριν 3,οχι τωρα!!! το μαμησι θα φτανει τελικα εως 20 ευρω τ.μ και οχι 10 οπως ειπε ο τανας γιος.καλοριζικα ρε σταρδια.ευχομαστε ολοψυχα να σας τα φανε οι γιατροι και τα φαρμακα.εγω παλι και αρκετοι μαζι μου θα εζουμε στον ταφο σας,εαν καταφερουμε και σας θαψουμε...παρακαλω να μην λογοκριθω και φαω μπαν.πιστευω δεν αξιζω μπαν για τα καλοσυνατα μου στους ανυπαρκτους.αν παλι θελετε ναι ριξτε με ενα μπαν μπας και αλλαξει το ρου της μπανανιας μας
δε ξέρω σε ποιούς έχεις μάθει να απευθύνεσαι και να συναναστρέφεσαι αλλά σε παρακαλώ γράφε ελληνικά και ξεκάθαρα γιατί (δυστυχώς ενίοτε) εδώ όλοι ξέρουμε να διαβάζουμε και αυτά που γράφεις είναι βασανιστικά άθλια. το 'μαμήσι' και ο 'τάνας γιός' εντάξει αλλά τα 'στάρδια' τι είναι?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
α)Μουστάρδια
β)Μπαστάρδια
γ)Κρεμαστάρδια

μάντεψε

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
α, δηλαδή το 'μαμήσι' δε σημαίνει την εξάσκηση του επαγγέλματος της μαμής ε?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
το μαμησι θα φτανει τελικα εως 20 ευρω τ.μ και οχι 10
σε τιμή ζώνης >5000 έπρεπε να φτάνει τα 100, όχι τόσο λίγο. να πληρώσουν κ μια φορά οι έχοντες και κατέχοντες. πολύ χαμηλές τιμές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom