• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και με την παλαιότητα τι γίνεται ρε Samion.
Το σπίτι που το είχε χτίσει ο παππούς πρόσφυγας από τη Μ.Ασία πριν από 85 χρόνια;
Που να φανταστεί ο άνθρωπος ότι κάποτε θα μετοικίσουν εκεί οι μισοί ματσωμένοι της Αττικής....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρε στα ίσια σε ρωτάω.Άσε τους άλλους.
85 ετών οικόπεδο,γιατί πρέπει να φορολογηθεί λες και μένει ο Λάτσης εκεί;

GTS

Member
Μπράβο,το βρήκα κι εγώ.
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι βραδιάτικα.Αν και το ποσό που μου αναλογεί είναι υποπολλαπλάσιο κάτι εξωφρενικών που διαβάζω εδώ.
Δε ξέρω αν έχεις ακίνητο και που, αλλά εκεί γίνεται η μεγάλη σφαγή. Διπλασίασαν οι αθεόφοβοι (που δεν είναι αθεόφοβοι, μάλλον τον τρέμουν τον Γιαχβέ διότι εξαιρούνται της εισφοράς ακινήτων οι επί γης υπηρέτες του) την εισφορά ακινήτων, από 4 Ευρώ που έλεγε ο Μπένι ως μέση εισφορά ανά τ.μ., πάει στα 6-8 Ευρώ. Ευτυχώς που το σπίτι μας είναι σε λαϊκή συνοικία (Αργυρούπολη), διότι στη Γλυφάδα π.χ. θα κλάψουν πικρά, πολύ πικρά όμως (10 Ευρώ/τ.μ.).

Οι εξωφρενικές εισφορές που διαβάζεις εδώ ίσως αφορούν το ζεύγος και όχι κάθε έναν ατομικά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ρε στα ίσια σε ρωτάω.Άσε τους άλλους.
85 ετών οικόπεδο,γιατί πρέπει να φορολογηθεί λες και μένει ο Λάτσης εκεί;
δηλαδη το ακινητο των 200 ετών που μου άφησε ο παππούς μου στην πλατεία Συντάγματος και έχει αντικειμενική αξία κάποια εκατ. ευρώ να μην φορολογηθεί?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πώς μπορούμε να δούμε σε ποια ζώνη ανήκει το σπίτι μας για να προετοιμαστούμε αναλόγως για το "πάρτυ" ?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
@maltakia αυτό που διάβασα κι έμαθα δυστυχώς είναι πως ανεξαρτήτος παλαιότητας, θα πληρώσεις όσο κι ένας που έχει νεόδμητο οίκημα, στο διπλανό οικόπεδο. Έχει να κάνει με τον συντελεστή της περιοχής, τα τετραγωνικά κλπ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επειδή συνεχίζω να μην έχω τίποτα να κρύψω,αντιλαμβάνομαι ότι πιθανότατα αφορούν ζεύγη τα ποσά που διαβάζω και εγώ ότι αναφέρω ως ζεύγος το αναφέρω και είναι υποπολλαπλάσιο.

Κι επίσης το ακίνητο είναι τριών γενιών και εννοώ πλήρως όταν λέω 85 ετών και ναι σε καλή περιοχή.Μπορεί να απαντήσει κάποιος σοβαρά γιατί πρέπει να φορολογηθεί ως έπαυλη;Και μην ακούσω κάτι βλακείες του τύπου "ας το πούλαγες",γιατί ακούω και κάτι τέτοια τριγύρω να ακούγονται.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Πώς μπορούμε να δούμε σε ποια ζώνη ανήκει το σπίτι μας για να προετοιμαστούμε αναλόγως για το "πάρτυ" ?
Μπορείς να το υπολογίσεις στο περίπου από τον συντελεστή της ΔΕΗ. Πάνω στο λογαριασμό σου το αναγράφει κάπου. Η τάδε περιοχή κοστολογείται τόσα γιουρόνια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μπορείς να το υπολογίσεις στο περίπου από τον συντελεστή της ΔΕΗ. Πάνω στο λογαριασμό σου το αναγράφει κάπου. Η τάδε περιοχή κοστολογείται τόσα γιουρόνια.
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ.
Ήθελα και 3 δωμάτια η εργένισσα .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13