• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι ωραια !!!!Φτιαξε μας και συ βραδιατικα!
Ενα σπιτι και ενα αυτοκινητο να εχεις αγορασει ..αρχιζεις να νιωθεις οτι εισαι βαθυπλουτος και πρεπει να το πληρωσεις πολυ ακριβα .Ελεος!!!

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
καπου εχω κρυμένη την διμουτσουνη του παπου, θα την βγάλω να την λαδώσω ,εχω και χοντρο αλάτι και τους περιμένω..:mad:

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
ωραια πραγματα.τελικα τα τελη για τα ακινητα δεν ειναι και τοσα μικρα.αλλα διπλασια απ οτι ανακοινωσε ο χοντρος τανας γιος.το 0.5 δεν ισχυει τελικα,αλλα θα εφαρμοστει μονο για τις κοινωνικα ευπαθεις ομαδες,οι οποιες ο ανυπαρκτος ειχε δηλωσει πριν 3 μερες οτι δεν πληρωνουν.πριν 3,οχι τωρα!!! το μαμησι θα φτανει τελικα εως 20 ευρω τ.μ και οχι 10 οπως ειπε ο τανας γιος.καλοριζικα ρε σταρδια.ευχομαστε ολοψυχα να σας τα φανε οι γιατροι και τα φαρμακα.εγω παλι και αρκετοι μαζι μου θα εζουμε στον ταφο σας,εαν καταφερουμε και σας θαψουμε...παρακαλω να μην λογοκριθω και φαω μπαν.πιστευω δεν αξιζω μπαν για τα καλοσυνατα μου στους ανυπαρκτους.αν παλι θελετε ναι ριξτε με ενα μπαν μπας και αλλαξει το ρου της μπανανιας μας

ikarialover

Member
και εγω το ίδιο σκέφτομαι απλα δεν μου αρέσει οτι όλοι βλέπουμε το εξωτερικό σαν λύση λες και εκει σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και ειναι όλα ωραία και καλά δεν λέω και εγω το σκέφτομαι σοβαρά αλλα αναγνωρίζω οτι υπάρχουν και εκει διάφορες δυσκολίες..

Συμφωνώ απόλυτα.. Το εξωτερικό το έχουμε κάνει πλέον καραμέλα..Λες και εκεί θα μας δεχτούν με κόκκινο χαλί. Στην Αγγλία και στη Γαλλία όπου έχω γνωστούς η κατάσταση είναι ήδη αρκετά άσχημη.. Ελάχιστοι θα μπορέσουν να βρουν διέξοδο στο εξωτερικό. Δεν γίνεται μία ολόκληρη γενιά να μετοικήσει, είναι πρακτικά αδύνατο...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τοσο πολυ θα ανεβουν τα τελη?
Δηλαδη συγνωμη ρε παιδια αν καποιος ειχε αγορασει με δανειο ενα σπιτακι σε καλυτερες εποχες και τωρα ειναι ανεργος ας υποθεσουμε ..τι πρεπει να κανει ..?Θεωρειται ευκαταστατος και εχων?...πρεπει να πουλησει το κορμι του δηλαδη για να τους πληρωσει.
Το λεω γιατι ακουω πολλες φορες "σπιτι δεν ηθελες ..αμαξι δεν ηθελες?"
Αν δηλ ο αλλος τα εχει παρει πριν 5-10 χρονια και τωρα δεν εχει δουλεια ή εχει καρκινο ..τι παει να πει αυτο ..οτι τα εχει τα ευρα?

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
παρτε και το καλυτερο

παρτε και το καλυτερο

Απαλλαγές που προβλέπει ο ν. 2130/1993 (άρθ. 24, παρ. 7) από το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) των ακινήτων οι πάσης φύσεως ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες ακινήτων που ανήκουν:
* Στο Ελληνικό Δημόσιο, στα ΝΠΔΔ, στους ΟΤΑ και στις δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις.
* Στους Ναούς, στις Ιερές Μονές, στο Ιερό Κοινό του Πανάγιου Τάφου, στην Ιερά Μονή του Όρους Σινά, στο Άγιο Όρος, στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και στα Θρησκευτικά γενικά ιδρύματα.
* Στα αναγνωρισμένα ξένα θρησκευτικά δόγματα, που τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για την άσκηση δημόσιας λατρείας και την διεξαγωγή υπηρεσιών θρησκευτικής φύσεως.
* Στα φιλανθρωπικά ιδρύματα δημόσιου χαρακτήρα.
* Στα ημεδαπά νομικά πρόσωπα που υπάρχουν ή θα συσταθούν και δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα, καθώς και οι περιουσίες του άρθρου 96 του α.ν. 2039/1939 (ΦΕΚ 455 Α`) «Περί τροποποιήσεως, συμπληρώσεως και κωδικοποιήσεως των εις το Κράτος και υπέρ κοινωφελών σκοπών καταλειπομένων κληρονομιών, κληροδοσιών και δωρεών», εφόσον επιδιώκονται από αυτά αποδεδειγμένα σκοποί εθνωφελείς ή θρησκευτικοί ή σε ευρύτερο κύκλο φιλανθρωπικοί ή εκπαιδευτικοί ή καλλιτεχνικοί ή κοινωφελείς ή εκκλησιαστικοί, καθώς και ξένα που επιδιώκουν τους ίδιους σκοπούς, με τον όρο της αμοιβαιότητας.
* Στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, ενώσεις, ομοσπονδίες που έχουν νόμιμα αναγνωρισθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως γήπεδα ή χώροι αθλητικών εγκαταστάσεως για την πραγματοποίηση των αθλητικών τους σκοπών.
* Στα ξένα κράτη όταν αυτά χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση πρεσβειών και προξενείων αυτών με τον όρο της αμοιβαιότητας.
* Οι κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών
* Τα ακίνητα που έχουν χαρακτηρισθεί:
Ως δημόσιοι χώροι ταφής (νεκροταφεία)
Ως διατηρητέα, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, και δεν ιδιοχρησιμοποιούνται ή δεν αποφέρουν εισόδημα.
Ως χώροι ιστορικών ή αρχαιολογικών μνημείων.
Τα κτίσματα που βρίσκονται εκτός οικισμού ή σε αγροτικές περιοχές και χρησιμοποιούνται για το σταυλισμό ολιγάριθμων οικόσιτων ζώων για οικιακές ανάγκες του υπόχρεου.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Χεχεχε η Εκκλησία πάλι δεν πληρώνει ε; Γλέντια!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πουλαω το σπιτι μου και παω να στησω τσαντηρι σε νεκροταφειο ή σε κανα σταυλο.
Τωρα μου ερχεται στο μυαλο ενα ντοκυμαντερ που ειχα δει για την Ινδια ..το Μεξικο δε θυμαμαι ακριβως ,οπου ανθρωποι φτωχοι και αστεγοι ειχαν χτισει προχειρα καταλυμματα μεσα στους ταφους και εμεναν κανονικα κ με το νομο χωρις να τους διωχνει κανεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χεχεχε η Εκκλησία πάλι δεν πληρώνει ε; Γλέντια!
Αλοιμονο! ...δεν τους αγγιζει κανεις !!!!
Ασχετως που εχουν μεγαλη περιουσια και χρηματα απο πισω και θεωρητικα θα μπορουσαν να βοηθησουν τη χωρα σε αυτη τη δυσκολη στιγμη.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Kleopatra η Εκκλησία το κάνει το χρέος της. Ας μη ξεχνάμε ότι σήκωσε το λάβαρο της Επανάστασης (γκουχ) και φροντίζει καθημερινώς για την πνευματική σωτηρία μας (γκουχ γκουχ). Τι άλλο να κάνουν δηλαδή;;;

Borealis

Member
Εξαιρούνται φυσικά οι ιεροί ναοί, έτσι μπορούν οι παπάδες να συνεχιζουν να μαζεύουν και να χτίζουν ότι μπορεί να βάλει ο νους του καθενός (σε ένα χωριό της Κοζάνης έχτισαν αντίγραφο του Πύργου του Γαλατά και παραδίπλα τετραώροφο μοναστήρι αδιευκρίνιστων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με ένα (ΕΝΑ!) μονάζοντα. Οι μόνοι που δεν τους αγγίζει η κρίση και οι μόνοι που έχουν λυσσάξει πέρα από κάθε όριο. Να τους χαιρόμαστε...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και στο χωριο μου κανουν πνευματικο κεντρο. Τωρα τι αναγκη εχει ενα χωριο 1000 κατοικων το πνευματικο κεντρο, ενας θεος ξερει... ο δικος τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα