fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σε Θεσσαλονίκη κάτι έχεις;
Σε Θεσσαλονίκη κάτι έχεις;
Δεν διάβασες καλά.Πριν τα 26 χρόνια θα έχει συντελεστή τη μονάδα ο φόρος και όσο πιο νέο είναι θα ανεβαίνει ο συντελεστής προσαύξησης.@maltakia αυτό που διάβασα κι έμαθα δυστυχώς είναι πως ανεξαρτήτος παλαιότητας, θα πληρώσεις όσο κι ένας που έχει νεόδμητο οίκημα, στο διπλανό οικόπεδο. Έχει να κάνει με τον συντελεστή της περιοχής, τα τετραγωνικά κλπ.
Αν το εκμεταλλευεσαι να φορολογηθει, αν δεν εχεις κανενα εσοδο απ' αυτο, οχι.δηλαδη το ακινητο των 200 ετών που μου άφησε ο παππούς μου στην πλατεία Συντάγματος και έχει αντικειμενική αξία κάποια εκατ. ευρώ να μην φορολογηθεί?
Πριν 3-4 χρόνια είχαν έρθει Ρώσοι και θέλαν να πάρουν τη Χελώνα, το νησάκι στο 2ο πόδι. Και δε το δώσαμε.Αμα δεν εχουν λεφτα ας πουλησουν κανενα ξερονησι να ξεμπερδευουμε... τι τα κρατανε, για την εξορια τους;
Στο λογαριασμο της ΔΕΗ πανω αριστερα εκει που λεει για το ΤΑΠ γραφει και την ΤΖ και τα τετραγωνικα.Πώς μπορούμε να δούμε σε ποια ζώνη ανήκει το σπίτι μας για να προετοιμαστούμε αναλόγως για το "πάρτυ" ?
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.Δεν μιλάω για εμπορικό ακίνητο αλλά για κατοικία.Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλαπλοί παράγοντες υπολογισμού για να μειωθεί η αδικία (π.χ. να δεχτώ ότι λόγω καλής περιοχής θα πληρώσω περισσότερα από τη Δραπετσώνα αλλά όχι τα 80τ.μ. ίδια με τα 500 του διπλανού βιομήχανου ή να πληρώσει ο άνεργος που κατάφερε να αποκτήσει κάποια στιγμή ένα σπίτι και τώρα παίρνει 400 του ΟΑΕΔ και αν....)δηλαδη το ακινητο των 200 ετών που μου άφησε ο παππούς μου στην πλατεία Συντάγματος και έχει αντικειμενική αξία κάποια εκατ. ευρώ να μην φορολογηθεί?
Θα μας χαλαγε, θα καναν και καμμια επενδυση της προκοπης.Πριν 3-4 χρόνια είχαν έρθει Ρώσοι και θέλαν να πάρουν τη Χελώνα, το νησάκι στο 2ο πόδι. Και δε το δώσαμε.
Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο όμως.
Στήθηκα ήδηΣτο λογαριασμο της ΔΕΗ πανω αριστερα εκει που λεει για το ΤΑΠ γραφει και την ΤΖ και τα τετραγωνικα.
Άνοιξε ένα λογαριασμό ΔΕΗ, τα γράφει εκεί αναλυτικά.Πώς μπορούμε να δούμε σε ποια ζώνη ανήκει το σπίτι μας για να προετοιμαστούμε αναλόγως για το "πάρτυ" ?
Αυτός τη τρώει από πίσω. Απλά. Μη ψάχνετε δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους μέτρα, δεν υπάρχει. Στη Βουλιαγμένη ξέρετε, δεν μένουν μόνο εφοπλιστές, αλλά έχει και παμπάλαια σπιτάκια, ξεφτισμένες πολυκατοικίες, μονοκατοικίες του κώλου κτλ. Ενδεχομένως οι άνθρωποι αυτοί να έχουν μικρότερο εισόδημα από κάποιον που μένει στη Δάφνη.Κι επίσης το ακίνητο είναι τριών γενιών και εννοώ πλήρως όταν λέω 85 ετών και ναι σε καλή περιοχή.Μπορεί να απαντήσει κάποιος σοβαρά γιατί πρέπει να φορολογηθεί ως έπαυλη;Και μην ακούσω κάτι βλακείες του τύπου "ας το πούλαγες",γιατί ακούω και κάτι τέτοια τριγύρω να ακούγονται.