• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Το οποίο μπουγιουρντί εμένα δεν έχει έρθει ακόμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να ανησυχώ, από τη στιγμή που τα θέλουν ως τέλος του μήνα.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
καλησπερα και παλι.διαβασα και τις 3 τελευταιες σελιδες που γραψατε απο σημερα το πρωι....ολοι υπερωριες δουλευετε ε????χαχαχχχα!τεσπα χουμορ!
παιδια η κατασταση για να αλλαξουν τα πραγματα πραγματικα με τρομαζει.τι εννοω...σιγουρα απο λαμογια δεν περιμενεις προκοπη.αρα αυτους τους ξεγραφουμε.ο απλος ο κοσμος με φοβιζει και με εξοργιζει συναμα.οταν ξεκινησαν οι αγανακτισμενοι επι 2 μηνες ημουνα δουλεια,σπιτι για φαγητο και πλατεια μεχρι τις 2 το βραδυ.υπνο,ξυπνημα τα χαραματα για δουλεια και παλι τα ιδια.δεν με κουραζε αυτο γιατι ειχα και εχω ακομα ελπιδες οταν θα τους παρουμε με τις πετρες.κυριολεκτικα οι πετρες.οι μεταφορες τελειωσαν επιτελους.αυτο που με εκνευριζε ειναι πως ενω την πρωτη μερα μαζευτηκαμε γυρω στα 2000 ατομα - σε πολη περιπου 90000- τους υπολοιπους 2 μηνες μετα βιας ημασταν 100-150,περα απο καποιες εξαψεις.αντε να δεχθω οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του και δεν ερχεται στην πλατεια.ειναι δυνατον να γεμιζει τα μπαρ,να χασκογελαει ειρωνικα διπλα σου και να σε λεει περιθωριακο???ποιος ρε μακακα???εισαι ανεργος και εγω εχω δουλεια.ουτε παιδια.μονο η αφεντια μου.εγω ομως παλευω για παρτυ σου καραγκιοζακο μικροαστε νεοελληναρα.παλευω για να παρω πισω αυτα που μας ανηκουν.εσυ παλι μαθημενος στην μικροαστικη νεοελληνικη μιζερια και ρουσφετολογια περιμενεις παλι απο τα σκατωμενα λαχανα να φας...τεσπα θελω πολλα να πω αλλα δεν γινεται μεσω ενος πληκτρολογιου.και κατι ακομα:
''μην φτυνεις κατω,υπαρχουν πολλοι απο πανω σου''

συγγνωμη για το εντονο υφος αλλα αυτη την αληθεια βλεπω και υπερασπιζομαι.

υ.γ.ειμαι 28 και δεν εχω ψηφισει ποτε.συνειδητα απεχω,οχι λογω μοδας ή τριημερου οπως εχει γινει τωρα τελευταια.και μην μου πει καποιος οτι δεν ασκω το δικαιωμα της ψηφου,πως φταιω και λοιπα πρασινα αλογα .οι εκλογες αν αλλαζαν τα πραγματα δεν θα ηταν νομιμες

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Σε ολους θα ερθει αυτη τη βδομαδα,ετσι ειπαν.Σε ενα γνωστο μου,που ειναι δημοσιογραφος σε επαρχιακο ραδιοφωνικο σταθμο,του ηρθε 600 ευρω!Και ερχεται και ο φορος ακινητων,περα απο ολα τα αλλα.2 ταξιδακια,δηλαδη.Αμα πια.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα τα λετε ολοι.Ολοι ειμαστε ανησυχοι.Ηρθε σε κανεναν το μπιλιετο απο την Εφορια,ο φορος επιτηδευματος;Μιλαμε για καμπανια...
Ναι εχω που το λεω καμια βδομαδα τωρα οτι μου ηρθε η καμπανα και εχουμε και συνεχεια με το τελος ακινητης περιουσιας ,ετσι δεν ειναι?
Εχουν αρχισει παλι να ακουγονται πολλα για χρεωκοπια.Και ερωτω : βγαζουμε κανενα χρημα να φυλαξουμε στο σπιτι για καβατζα ή οχι?

manelaki

Member
Ναι εχω που το λεω καμια βδομαδα τωρα οτι μου ηρθε η καμπανα και εχουμε και συνεχεια με το τελος ακινητης περιουσιας ,ετσι δεν ειναι?
Εχουν αρχισει παλι να ακουγονται πολλα για χρεωκοπια.Και ερωτω : βγαζουμε κανενα χρημα να φυλαξουμε στο σπιτι για καβατζα ή οχι?
Κανενα; Βγαλτα ολα. Τιποτα να μη μεινει γι'αυτους. :bleh:

Δε ξερω για'σας αλλα εγω το one-way ticket το βλεπω σε λιγα χρονακια να'ρχεται. Η κατασταση πλεον ειναι εκτος οριων και φοβαμαι πως αν μεινω εδω θα χασω τα δημιουργικοτερα χρονια της ζωης μου στο να πληρωνω φορους. Δε μπορω να διανοηθω οτι θα κανω οικογενεια στην Ελλαδα.

panosast

Member
Κανενα; Βγαλτα ολα. Τιποτα να μη μεινει γι'αυτους. :bleh:

Δε ξερω για'σας αλλα εγω το one-way ticket το βλεπω σε λιγα χρονακια να'ρχεται. Η κατασταση πλεον ειναι εκτος οριων και φοβαμαι πως αν μεινω εδω θα χασω τα δημιουργικοτερα χρονια της ζωης μου στο να πληρωνω φορους. Δε μπορω να διανοηθω οτι θα κανω οικογενεια στην Ελλαδα.
και εγω το ίδιο σκέφτομαι απλα δεν μου αρέσει οτι όλοι βλέπουμε το εξωτερικό σαν λύση λες και εκει σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και ειναι όλα ωραία και καλά δεν λέω και εγω το σκέφτομαι σοβαρά αλλα αναγνωρίζω οτι υπάρχουν και εκει διάφορες δυσκολίες..

GTS

Member
Αν κάνετε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, μπείτε στο Taxis με τον κωδικό σας και θα βρείτε εκεί το έντυπο της νέας εισφοράς. Μόλις το έκανα και η προθεσμία είναι μέχρι 30/9...

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Σε περιοδους μεγαλης κρισης και γενικευμενης παρακμης όπως η σημερινη παντα μεσα από την κοινωνια διασωζεται ένα κομματι που βαζει νεες βασεις δινει νεα προοπτικη και οδηγει στην διεξοδο.
Αυτό είναι που με τρομαζει περισοτερο, ότι αν κοιταξει κανεις το πολιτικο σκηνικο στην ελλαδα αυτή την στιγμη το μονο που θα νοιωσει είναι πικρα αηδια και απογοητευση.
Ποιος μας εγγυαται ότι αν εκδιωχθη με η χωρις εκλογες(από την πιεση της κοινωνιας) ο σημερινος πρωθυπουργος ο επομενος θα είναι ικανος και αξιος?
Το πολιτικο συστημα ετσι όπως το γνωρισαμε τα τελευταια 30 χρονια ηρθε η ωρα να καταρευσει και μαζι του δυστυχως παρασυρει και την κοινωνια,μια κοινωνια που εχει χασει τον δρομο της εχει χασει κάθε ηθικη και αξια και ηρθε η ωρα να πληρωσει το τιμημα ,και θα είναι πολύ τυχερη αν το πληρωσει μονο σε χρημα.

Last edited by a moderator:

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Ηρθε η εισφορά αλληλεγγύης, σήμερα μόλις πήραμε τα χαρτιά μισθοδοσίας με τις νέες περικοπές και μόνο λιποθυμίες δεν είχαμε, δεν συζητάμε πλέον για το πότε θα είναι το επόμενο ταξίδι... Και διάβασα ότι σχεδιάζουν κι άλλα μέτρα που δεν τα έχουν ανακοινώσει ακόμα. Προφανώς θέλουν να ζούμε με μισθούς Σομαλίας και τιμές Ελλάδας, όμως ειλικρινά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό...:evil:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν κάνετε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, μπείτε στο Taxis με τον κωδικό σας και θα βρείτε εκεί το έντυπο της νέας εισφοράς. Μόλις το έκανα και η προθεσμία είναι μέχρι 30/9...
Αυτα που συμβαινουν ειναι παραλογα!
Το ιδιο το κρατος μας επεστρεψε φορο εισοδηματος 1860 ευρω πριν απο 15 μερες ,πηγαμε ,εισπραξαμε και τωρα μας ξαναστελνουν χαρτι να δωσουμε 1300.
Κανε κυριε μου την εκκαθαριση και το συμψηφισμο σου ..αφαιρεσε ο,τι ειναι να αφαιρεσεις και στειλε ενα χαρτι και "καλο".:(

GTS

Member
Αυτα που συμβαινουν ειναι παραλογα!
Το ιδιο το κρατος μας επεστρεψε φορο εισοδηματος 1860 ευρω πριν απο 15 μερες ,πηγαμε ,εισπραξαμε και τωρα μας ξαναστελνουν χαρτι να δωσουμε 1300.
Κανε κυριε μου την εκκαθαριση και το συμψηφισμο σου ..αφαιρεσε ο,τι ειναι να αφαιρεσεις και στειλε ενα χαρτι και "καλο".:(
Κοίτα, υπάρχει πάντα και η θετική πλευρά, θα πληρώσω με τη πιστωτική που μαζεύω μίλια, οπότε το δωρεάν εισιτήριο για Λατ. Αμερική έρχεται ακόμα πιο κοντά (όχι πολύ, καμιά 40αριά χιλιάδες ψωρομίλια ακόμα). Ε ρε που φτάσαμε....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και οι συντελεστες για το ειδικο τελος στα ακινητα τελικα ειναι κατα πολυ μεγαλυτεροι. Σκατα υπολογισμους εκανα χθες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα