Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Το οποίο μπουγιουρντί εμένα δεν έχει έρθει ακόμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να ανησυχώ, από τη στιγμή που τα θέλουν ως τέλος του μήνα.
Ναι εχω που το λεω καμια βδομαδα τωρα οτι μου ηρθε η καμπανα και εχουμε και συνεχεια με το τελος ακινητης περιουσιας ,ετσι δεν ειναι?Καλα τα λετε ολοι.Ολοι ειμαστε ανησυχοι.Ηρθε σε κανεναν το μπιλιετο απο την Εφορια,ο φορος επιτηδευματος;Μιλαμε για καμπανια...
Κανενα; Βγαλτα ολα. Τιποτα να μη μεινει γι'αυτους.Ναι εχω που το λεω καμια βδομαδα τωρα οτι μου ηρθε η καμπανα και εχουμε και συνεχεια με το τελος ακινητης περιουσιας ,ετσι δεν ειναι?
Εχουν αρχισει παλι να ακουγονται πολλα για χρεωκοπια.Και ερωτω : βγαζουμε κανενα χρημα να φυλαξουμε στο σπιτι για καβατζα ή οχι?
και εγω το ίδιο σκέφτομαι απλα δεν μου αρέσει οτι όλοι βλέπουμε το εξωτερικό σαν λύση λες και εκει σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και ειναι όλα ωραία και καλά δεν λέω και εγω το σκέφτομαι σοβαρά αλλα αναγνωρίζω οτι υπάρχουν και εκει διάφορες δυσκολίες..Κανενα; Βγαλτα ολα. Τιποτα να μη μεινει γι'αυτους.
Δε ξερω για'σας αλλα εγω το one-way ticket το βλεπω σε λιγα χρονακια να'ρχεται. Η κατασταση πλεον ειναι εκτος οριων και φοβαμαι πως αν μεινω εδω θα χασω τα δημιουργικοτερα χρονια της ζωης μου στο να πληρωνω φορους. Δε μπορω να διανοηθω οτι θα κανω οικογενεια στην Ελλαδα.
Αυτα που συμβαινουν ειναι παραλογα!Αν κάνετε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, μπείτε στο Taxis με τον κωδικό σας και θα βρείτε εκεί το έντυπο της νέας εισφοράς. Μόλις το έκανα και η προθεσμία είναι μέχρι 30/9...
Κοίτα, υπάρχει πάντα και η θετική πλευρά, θα πληρώσω με τη πιστωτική που μαζεύω μίλια, οπότε το δωρεάν εισιτήριο για Λατ. Αμερική έρχεται ακόμα πιο κοντά (όχι πολύ, καμιά 40αριά χιλιάδες ψωρομίλια ακόμα). Ε ρε που φτάσαμε....Αυτα που συμβαινουν ειναι παραλογα!
Το ιδιο το κρατος μας επεστρεψε φορο εισοδηματος 1860 ευρω πριν απο 15 μερες ,πηγαμε ,εισπραξαμε και τωρα μας ξαναστελνουν χαρτι να δωσουμε 1300.
Κανε κυριε μου την εκκαθαριση και το συμψηφισμο σου ..αφαιρεσε ο,τι ειναι να αφαιρεσεις και στειλε ενα χαρτι και "καλο".