efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
τα οφ τοπικ στο οφ τοπικ σου τριπακια
efi εχει σαραντα λεπτα που μου βγαινουν πανω πανω ολο τα τοπικ του αετοπετριτη. Που να ψαχνω να βρω το οφ τοπικ τωρα...τα οφ τοπικ στο οφ τοπικ σου τριπακια
Περίμενα να σε ρωτήσω το nick σου, αλλά με εντόπισες...τι μαϊμού που είσαι ρε παιδί μουΛοιπόν το νέο μέλος ήρθε με δική μου προτροπή...a.k.a le κολλητός c'est moi!
Άντε ψάξε λίγο το forum και ξεστραβώσουΠερίμενα να σε ρωτήσω το nick σου, αλλά με εντόπισες...τι μαϊμού που είσαι ρε παιδί μου
Λοιπόν μικρέ........αύριο ετοιμάσου για οδηγίες n line. ΓουσταρωωωωωωωωΆντε ψάξε λίγο το forum και ξεστραβώσου
Επίσης επιβάλεται να ανεβάσεις φωτογραφίες από Κίνα και από την Πόλη...παιδιά έχει κάτι εκπληκτικές (ειδικά για την Πόλη θα πέσουν να σε φάνε...χοχο)
χαααα ειδες εσυ οτι εχει σουξε ο κολλητος σου και ηρθες να παρεις λγη δοξαΛοιπόν το νέο μέλος ήρθε με δική μου προτροπή...a.k.a le κολλητός c'est moi!
Όπως σου ειπα και σήμερα..ήμουν σιγουρος πως θα ενθουσιαστεις με το συγκεκριμενο forum...απορω με τον εαυτο μου που δεν στο ειχα πει τοσο καιρο!!!Λοιπόν μικρέ........αύριο ετοιμάσου για οδηγίες n line. Γουσταρωωωωωωωω
κάτσε εσύ και κάνε σχόλια τους όντως εκνευριστικά φωνακλάδες ιταλούς και τα καφέ τους και άσε μας εμάςΚαταλαβα, απο δω και περα θα διαβαζουμε τις ιστοριες των κολλητων... δεν μας εφταναν οι δικες σου με τις Καρδιτσες, τις Λωζανες και τα Βαλκανια, εφερες και τον κολλητο να γραφει για σελας και για Νεπαλ...
ωρε τι παθαμε σημερα...
.