• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνεπιβάτης...

Bahari

Member
(Σ,σ, η ιστορία είναι όντως μεγάλη γαμώτο, και να φανταστείς πως αναγκάστηκα να μη συμπεριλάβω πολλές λεπτομέρειες:()
Καλά, σοβαρά μιλάς;;; "Έκοψες" τις λεπτομέρειες;;; Μα αυτές είναι που κάνουν την αφήγηση πιο "ζουμερή" και πιο συναρπαστική... τέτοιες ταξιδιωτικές αφηγήσεις (σαν τη δική σου) δεν τις χορταίνεις ποτέ... διαβάζεις... διαβάζεις και παρακαλάς να μην τελειώσουν γρήγορα...

Κέρδισα ένα ταξίδι στο Νεπάλ σε ένα διαγωνισμό ενός ταξιδιωτικού γραφείου
Τζάμπα ταξίδι στο Νεπάλ, ε; :harakiri:
Όμως έχω κάνει πάρα πολλά μόνος μου.....οπότε αυτό θα είναι άλλο ένα. Θα επιστρέψω και θα το μοιραστώ μαζί σας ΣΙΓΟΥΡΑ!
Δεν πιστεύω να ξεχάσεις αυτή σου την υπόσχεση, έτσι; Το Νεπάλ είναι ένα από τα ταξίδια που ονειρεύομαι να κάνω κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα...)

..ήμουν σιγουρος πως θα ενθουσιαστεις με το συγκεκριμενο forum...απορω με τον εαυτο μου που δεν στο ειχα πει τοσο καιρο!!!:shock:
Glosoli, είσαι ασυγχώρητος:D Μα, είναι δυνατόν να μην έχεις ενημερώσεις τους πολυταξιδεμένους φίλους σου για την ύπαρξη του φόρουμ;:)

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
@Bahari Συνειδητοποιώ πως μπήκα σε έναν χώρο που έψαχνα πάντα. Εσύ αλλά και όλοι όσοι επικοινώνησα μέχρι στιγμής, έχετε την ίδια τρέλα για τα ταξίδια που έχω κι εγώ, και που μέχρι τώρα δεν είχα τη δυνατότητα να την μοιραστώ με κανέναν τόσο έντονα......αρχίζουμε λοιπόν;)
Όσο για τον Glosoli, η αλήθεια είναι πως είχε την εντύπωση ότι μου έχει πει για το forum. όμως άλλος είναι παππούς, άλλος ξεχνάει :bleh:
Είδα ότι το Νεπάλ είναι στα επόμενα σχέδιά σου.....αφού μάθω πληροφορίες (ελπίζω να βρω αρκετές εδώ), θα πάω και θα σου πω και τις δικές μου!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες κι απο μενα, μολις ανακαλυψα την ιστορια που μας γραφεις.
Η πολυ καλη περιγραφη σου και η προθυμια σου να μας μεταφερεις τα ταξιδια σου , μου δινει το θαρρος να ζητησω μια χαρη..Ειδα στο χαρτη σου - ναι το ματι μου σε κατι τετοια πεφτει :haha: - οτι εχεις παει στα Φιτζι. Παρακληση μου οποτε μπορεσεις να μας γραψεις δυο-τρια ή και περισσοτερα λογακια για τα νησια..πληζ!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Kαλώς ήρθες εδώ, φίλε του Glosoli :D
Ο κολλητός σου αύριο θα υποστεί τις συνέπειες της αδικαιολόγητης απόκρυψής σου από αυτήν την ταξιδιάρικη παρέα...:p
Η τιμωρία θα είναι σκληρή και θα αποφασιστεί επιτόπου...:D

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Καλως ηρθες κι απο μενα, μολις ανακαλυψα την ιστορια που μας γραφεις.
Η πολυ καλη περιγραφη σου και η προθυμια σου να μας μεταφερεις τα ταξιδια σου , μου δινει το θαρρος να ζητησω μια χαρη..Ειδα στο χαρτη σου - ναι το ματι μου σε κατι τετοια πεφτει :haha: - οτι εχεις παει στα Φιτζι. Παρακληση μου οποτε μπορεσεις να μας γραψεις δυο-τρια ή και περισσοτερα λογακια για τα νησια..πληζ!

Και βέβαια θα το κάνω....αν και περάσαν χρόνια θυμάμαι ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Ήταν κι αυτό ένα ταξίδι ζωής. Ετοιμάζω την ιστόρία ;)

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Ο κολλητός σου αύριο θα υποστεί τις συνέπειες της αδικαιολόγητης απόκρυψής σου από αυτήν την ταξιδιάρικη παρέα...:p
Χα χα χα...κι εγώ απορώ! Και με ξέρει τι travel-maniac είμαι....

vickygian

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
aetopetriti καλωσόρισες! Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!! Να σε ρωτήσω το nickname σου έχει καμιά σχέση με την Αετόπετρα Ιωαννίνων?

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
:bleh::bleh: τι;;; θα με δέσετε και θα σας βλεπω να τρωτε ενω εγω θα την βγαλω μονο με σαλατες;;;:bleh::bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Και βέβαια θα το κάνω....αν και περάσαν χρόνια θυμάμαι ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Ήταν κι αυτό ένα ταξίδι ζωής. Ετοιμάζω την ιστόρία ;)
Τέλεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω :clap:

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Τα αεροπλανάκια κάτω από το nick name, ποιο ρόλο παίζουν???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα