• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνεπιβάτης...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τα οφ τοπικ στο οφ τοπικ σου τριπακια:bleh:
efi εχει σαραντα λεπτα που μου βγαινουν πανω πανω ολο τα τοπικ του αετοπετριτη. Που να ψαχνω να βρω το οφ τοπικ τωρα...

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
στο κατω μερος της οθονης λεει ''μονο για μελη'' το τριτο στη σειρα το πρασινο ''τικ'' πατα και θα δεις

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Λοιπόν το νέο μέλος ήρθε με δική μου προτροπή...a.k.a le κολλητός c'est moi!

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Λοιπόν το νέο μέλος ήρθε με δική μου προτροπή...a.k.a le κολλητός c'est moi!
Περίμενα να σε ρωτήσω το nick σου, αλλά με εντόπισες...τι μαϊμού που είσαι ρε παιδί μου:bleh:

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Περίμενα να σε ρωτήσω το nick σου, αλλά με εντόπισες...τι μαϊμού που είσαι ρε παιδί μου:bleh:
Άντε ψάξε λίγο το forum και ξεστραβώσου:bleh:
Επίσης επιβάλεται να ανεβάσεις φωτογραφίες από Κίνα και από την Πόλη...παιδιά έχει κάτι εκπληκτικές (ειδικά για την Πόλη θα πέσουν να σε φάνε...χοχο)

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Άντε ψάξε λίγο το forum και ξεστραβώσου:bleh:
Επίσης επιβάλεται να ανεβάσεις φωτογραφίες από Κίνα και από την Πόλη...παιδιά έχει κάτι εκπληκτικές (ειδικά για την Πόλη θα πέσουν να σε φάνε...χοχο)
Λοιπόν μικρέ........αύριο ετοιμάσου για οδηγίες n line. Γουσταρωωωωωωωω

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Λοιπόν μικρέ........αύριο ετοιμάσου για οδηγίες n line. Γουσταρωωωωωωωω
Όπως σου ειπα και σήμερα..ήμουν σιγουρος πως θα ενθουσιαστεις με το συγκεκριμενο forum...απορω με τον εαυτο μου που δεν στο ειχα πει τοσο καιρο!!!:shock:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καταλαβα, απο δω και περα θα διαβαζουμε τις ιστοριες των κολλητων... δεν μας εφταναν οι δικες σου με τις Καρδιτσες, τις Λωζανες και τα Βαλκανια, εφερες και τον κολλητο να γραφει για σελας και για Νεπαλ...
ωρε τι παθαμε σημερα...

@efi κοριτσι μου με το τικ μου βγαινουν παλι ενα σωρο θεματα, αφου τα περισσοτερα τα παρακολουθω... υπαρχει και η λυση να το βρω απο τα στατιστικα μου αλλα ελεγα για κατι πιο συντομο.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καταλαβα, απο δω και περα θα διαβαζουμε τις ιστοριες των κολλητων... δεν μας εφταναν οι δικες σου με τις Καρδιτσες, τις Λωζανες και τα Βαλκανια, εφερες και τον κολλητο να γραφει για σελας και για Νεπαλ...
ωρε τι παθαμε σημερα...
.
κάτσε εσύ και κάνε σχόλια τους όντως εκνευριστικά φωνακλάδες ιταλούς και τα καφέ τους και άσε μας εμάς :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom