• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνεπιβάτης...

_antonis_

Member
όποιος έχει τη δυνατότητα πρέπει οπωσδήποτε να ζήσει αυτή την εμπειρία!!!
Το ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε, μη μας το θυμίζεις και νιώθουμε ακόμη χειρότερα.... :(
Περιμένουμε την ιστορία και όπως κατάλαβες όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα πετύχουμε το θέαμα αυτό - ώρες, μέρες, θερμοκρασίες, εμφάνιση κλπ!!!! :D

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Πόσο δίκιο έχεις!!! Πανάκριβη χώρα! Είναι όμως στα υπ' όψιν με την πρώτη ευκαιρία για να την επισκεφτώ ξανά (παρεμπιπτόντως, νομίζω πως κατάφερα να αναρτήσω και την ιστορία μου στο "Ταξιδιωτικές ιστορίες σε εξέλιξη") :clap:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ξεκινησα να τη διαβαζω αλλα ειμαι αρκετα πιωμενος για να συνεχισω αποψε...

Αυτο το Νεπαλ με την Μπρατισλαβα πως το συνδιαζεις; Βλεπω καλα ή φταιει το ποτο;

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Αντώνη, εγώ το πέτυχα Δεκέμβρη, και απ' ότι ρώτησα το φαινόμενο είναι ορατό κατά τους χειμερινούς μήνες....όπου δηλαδή έχει περισσότερο σκοτάδι. Πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεσαι σε περιοχή που δεν φωτίζεται, ώστε το μάτι σου να έχει συνηθίσει το σκοτάδι. Φυσικά δεν πρέπει να έχει συννεφιά. Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, είσαι έτοιμος να απολαύσεις το θεαματικότερο φαινόμενο που έχεις δει ποτέ!

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!

Αυτο το Νεπαλ με την Μπρατισλαβα πως το συνδιαζεις; Βλεπω καλα ή φταιει το ποτο;
Χα χα χα χα....καλά βλέπεις (σε παίρνει λοιπόν να πιεις κι άλλο);)
Σίγουρα δεν συνδυάζονται, αλλά θα τα επισκεφτώ και τα δύο σύντομα

(Σ,σ, η ιστορία είναι όντως μεγάλη γαμώτο, και να φανταστείς πως αναγκάστηκα να μη συμπεριλάβω πολλές λεπτομέρειες:()

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
για φαντασου προχτες διαβασα την ιστορια σου εκει που την εγραψες και κερδισες το διαγωνισμο,τυχερουλη!!!!ωραιο ταξιδι θα κανεις!!!!!!!!!
τι μικρος που ειναι ο κοσμος του ιντερνετ:p

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Με λεπτομέρειες και εικόνες πληηηζ. Εδώ άλλοι γράφουν σεντόνια ολόκληρα :roll: άσε που μας γκανιάζουν μέχρι να γράψουν ένα κεφάλαιο :roll::roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

Που το ειδες το Νεπαλ και τη Μπρατισλαβα χριστιανε μου?Στην ιστορια του δεν ειναι....ψαχνω κ δεν καταλαβαινω τι λες.

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
για φαντασου προχτες διαβασα την ιστορια σου εκει που την εγραψες και κερδισες το διαγωνισμο,τυχερουλη!!!!ωραιο ταξιδι θα κανεις!!!!!!!!!
τι μικρος που ειναι ο κοσμος του ιντερνετ:p
Ωχ.....όντως :p

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Που το ειδες το Νεπαλ και τη Μπρατισλαβα χριστιανε μου?Στην ιστορια του δεν ειναι....ψαχνω κ δεν καταλαβαινω τι λες.
Πάτε να το βγάλετε μεθυσμένο το παιδί.....:D
Εννοεί αυτό που έχω γράψει στο προφίλ μου ως "επόμενο ταξίδι" ;)

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Με λεπτομέρειες και εικόνες πληηηζ. Εδώ άλλοι γράφουν σεντόνια ολόκληρα :roll: άσε που μας γκανιάζουν μέχρι να γράψουν ένα κεφάλαιο :roll::roll:
Εικόνες έχω άπειρες (και από το σέλας), αλλά πρέπει να βρω πως και που μπορώ να τις ανεβάσω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom