• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συναντηση Τραβελστοριστων στα Χανια

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
δυστυχώς οχι...θα κατεβει η αδερφή μου..εγώ θα ερθω 3 σεπτεμβρίου στα χανιά..
οποτε χάνω και τις 2 συναντησεις...

Κριμα Ιωαννα θελαμε πολυ να εισαι μαζι μας :(:(:(:(:(:(

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Κριμα Ιωαννα θελαμε πολυ να εισαι μαζι μας :(:(:(:(:(:(
και εγώ θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω . αγαπάω πολυ τον τόπο σας και τους ανθρώπους του.
εξάλου δεν μπορώ να κάμω και διαφορετικά...ενα κομματι μου ειναι εκεί....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ετσι μπράβο παιδια... θα σας γνωρισω ολους μαζι...:D:D αλλος απο Κρητη???? αντε και guest, μου κανει... οσο για το φαγητο, ξεκινησα απο καιρο διαιτα, για να εχω περιθωριο να φαω τα καλουδια σας...:D
Επιμεληθηκα το μενου για να παρω μια ιδεα τι προσφερει το μαγαζι θα εχουμε περισσοτερες σπεσιαλιτε απο τα Χανια που εχουν την καλλιτερη κουζινα σε ολο το νησι ( προσωπικη αποψη)
Καθε ενας θα κανει τις επιλογες του.....Τις δικιες σας τις ξερω εδω και αρκετα χρονια που ερχομαι στο Γοργοποταμο και στη Λαμια.....ειναι απιστευτες γευσεις....ο Σαββας και ο Αντρεας ειναι τα πρωτα ΄πειρουνια ' στη Λαμια δεν τους ξεφευγει τιποτα :bleh::haha:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
μας προέκυψε Βάπτιση ανιψιάς στις 25.7.09 (κάπου 65χλμ δυτικά του Ηρακλείου προς Ρέθυμνο, θα σας πω το μέρος) και θα έρθουμε για +2-3 μέρες. Πότε είναι η συνάντησή σας?

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Επιμεληθηκα το μενου για να παρω μια ιδεα τι προσφερει το μαγαζι θα εχουμε περισσοτερες σπεσιαλιτε απο τα Χανια που εχουν την καλλιτερη κουζινα σε ολο το νησι ( προσωπικη αποψη)
Καθε ενας θα κανει τις επιλογες του.....Τις δικιες σας τις ξερω εδω και αρκετα χρονια που ερχομαι στο Γοργοποταμο και στη Λαμια.....ειναι απιστευτες γευσεις....ο Σαββας και ο Αντρεας ειναι τα πρωτα ΄πειρουνια ' στη Λαμια δεν τους ξεφευγει τιποτα :bleh::haha:
ανυπομονω να κατεβω...:D:D:playball:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
1) Εva Kas
2)Renata
3)Efi chania
4) συνοδος Efi chania
5) rethimno
6) συζηγος rethimnou
7) varsa
8) συζηγος varsas -
8,5) BUBU (σωστή η Μαρία, μην εχουμε και παρεξηγησεις...)
9) Soudianos
10) DEFKALION ( η πρωτη εκπληξη το δεκα το καλο)
11) oliv
12) amantab
13) Xenos
14)LULU
15) ??????

Eπομενος/νη ???????

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
μας προέκυψε Βάπτιση ανιψιάς στις 25.7.09 (κάπου 65χλμ δυτικά του Ηρακλείου προς Ρέθυμνο, θα σας πω το μέρος) και θα έρθουμε για +2-3 μέρες. Πότε είναι η συνάντησή σας?
Λογικα αυτη η αποσταση μου δινει την ευρυτερη περιοχη του Μυλοποταμου - Πανορμο....πες μου που ακριβως ειναι και θα σου δωσω το στιγμα της περιοχης.....

Φιλε GKCAPO σε επιασα αδιαβστο.....η συναντηση ειναι 12 Ιουλιου....Χανια παρακαλω....ξενοδοχειο εκλεισες ?????

Τι να πει και ο driver01 που δεν του ξεφευγει τιποτα ????? Εκτος απο τις αποστασεις....που νομιζει οτι ειναι στις Κυκλαδες :bleh::bleh::bleh::haha::haha:

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Λογικα αυτη η αποσταση μου δινει την ευρυτερη περιοχη του Μυλοποταμου - Πανορμο....πες μου που ακριβως ειναι και θα σου δωσω το στιγμα της περιοχης.....

Φιλε GKCAPO σε επιασα αδιαβστο.....η συναντηση ειναι 12 Ιουλιου....Χανια παρακαλω....ξενοδοχειο εκλεισες ?????

Τι να πει και ο driver01 που δεν του ξεφευγει τιποτα ????? Εκτος απο τις αποστασεις....που νομιζει οτι ειναι στις Κυκλαδες :bleh::bleh::bleh::haha::haha:
:haha::haha:Ευακι με παρεξηγησες!!!!Ειπα οτι θα ερθω φετος και θα ειμαι Ζακρο.Ε θα ξαναρθω τι με μια φορα νομιζεις οτι καθαρισες???:bleh::bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
:haha::haha:Ευακι με παρεξηγησες!!!!Ειπα οτι θα ερθω φετος και θα ειμαι Ζακρο.Ε θα ξαναρθω τι με μια φορα νομιζεις οτι καθαρισες???:bleh::bleh:

Το να θελεις να ξαναρθεις Ο.κ το βρισκω φυσιολογικο......το να μη θελεις να φυγεις????? το εχω ξαναδει το εργο....κλαθμούς και οδυρμούς στο αεροδρομιο......

MarilenaAth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Καλώς σας βρήκα Εύη!!!
Σου γράφω εδώ γιατί δεν μπορουσα να σου στείλω προσωπικό μύνημα..
Θα το ήθελα πολύ να έρθω αλλα είναι λιγάκι δύσκολο... Θα είμαι στα Χανια 3-4-5 Ιουλίου (έχει κανονιστεί πολύ καιρό πριν) και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να είμαι εκει και το επόμενο Σαβ/κο...

Θα το συζητήσω με τον σύντροφο μου και βλέπουμε. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε, ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε σε μια επόμενη συνάντηση...

Χαρηκα πολύ για την γνωριμία

Ευχαριστώ πολύ
Μαριλένα

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Το ξερεις το φαρμακο εσυ....Ενα απο τα γνωστα σου "best" να μετριασεις τον πονο!!Παρεπιμποντως παρα πολυ ωραιο, οντως δεν ειναι για κεφι αλλα με τις βοτκιτσες μου εχτες πηγαινε μια χαρα!!!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλώς σας βρήκα Εύη!!!
Σου γράφω εδώ γιατί δεν μπορουσα να σου στείλω προσωπικό μύνημα..
Θα το ήθελα πολύ να έρθω αλλα είναι λιγάκι δύσκολο... Θα είμαι στα Χανια 3-4-5 Ιουλίου (έχει κανονιστεί πολύ καιρό πριν) και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να είμαι εκει και το επόμενο Σαβ/κο...

Θα το συζητήσω με τον σύντροφο μου και βλέπουμε. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε, ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε σε μια επόμενη συνάντηση...

Χαρηκα πολύ για την γνωριμία

Ευχαριστώ πολύ
Μαριλένα
Θα ηταν μεγαλη η χαρα μας να εισαι μαζι με το φιλο σου στη παρεα μας.....αν παλι ειναι αδυνατο εχουμε μια δευτερη τελη Αυγουστου.....
Ελπιζω να σε γνωρισουμε απο κοντα....σε ευχαριστω πολυ...θα τα λεμε και στο φορουμ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα