• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συναντηση Τραβελστοριστων στα Χανια

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
χιχιχι!!!αχ παιδια, πολυ ζηλευω!!μακαρι να μπορουσα να ερθω!!αλλα θα ειμαι στον πορο εκεινο το 3ημερο!!αλλα επιμενω να κανουμε συνδεση μεσω ιντερνετ!!
οσο για την απορια σου ευη, οι "αθηναιες" σκασαν μυτη ασυνοδευτες!!:haha::haha:

κρίμα. σου τάζω δημοσίως, ότι αν έλθεις, θα σου πω μια serenata latina.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εσείς θα με τρελάνετε....πως θα σας αντέξω..και δεν βλέπω πολλούς άντρες μέσα:lol::lol:

Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ Αντωνη τι αχαριστιες ειναι αυτες ????? Με τοσες γυναικες στη παρεα....αναρωτιεσαι πως θα αντεξεις ????...ξερεις ποσοι μακαριζουν τη τυχη σου ???:bleh::bleh:

Να τωρα θα βγει ο σαιτας με το driver01 να σου εκφρασουν τη βαθια τους οδυνη.....:haha::haha::haha:

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
soudianos αχαριστος.....στοπ.
Εκφραζω την βαθια μου οδυνη...στοπ.
Μακαριζω την τυχη του...στοπ.
Τηλεγραφικα γιατι εκνευριζομαι....non stop!!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
soudianos αχαριστος.....στοπ.
Εκφραζω την βαθια μου οδυνη...στοπ.
Μακαριζω την τυχη του...στοπ.
Τηλεγραφικα γιατι εκνευριζομαι....non stop!!!!!
Νικο τα ειπες ολα....και πολυ καλα μαλιστα :bleh::bleh::bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
οι σελίδες μέχρι το επόμενο σάββατο υπολογίζεται να ξεπεράσουν τις 300.....
εγώ στον google δεν δίνω φράγκο ακούτε?????????:mad:
Ειμαστε μεταξυ Ομηρου Οδυσειας......και Παλαιας Διαθηκης σε σελιδες.....θα περασουμε και τις δυο νομιζω.....τα μετα συναντησης τα σκεφτηκες ???
Φωτο απο το μαγαζι....φωτο απο τα πιατα....φωτο απο ηλιοβασιλεμα στο λιμανι...τι ανταποκριση θα δωσουμε....μη μας πιασουν και ανοργανωτους:clap::clap: τι θα πουνε στο φορουμ....να εκτεθουμε ανεπανορθωτα ????:haha::haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ Αντωνη τι αχαριστιες ειναι αυτες ????? Με τοσες γυναικες στη παρεα....αναρωτιεσαι πως θα αντεξεις ????...ξερεις ποσοι μακαριζουν τη τυχη σου ???:bleh::bleh:

Να τωρα θα βγει ο σαιτας με το driver01 να σου εκφρασουν τη βαθια τους οδυνη.....:haha::haha::haha:
ίσα-ίσα που καλώ και τη λατίνα τάζοντας της μια serenata ή μήπως ζήλεψες;;);)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
η serenata ειναι προκληση παιδια!!
αργα ή γρηγορα θα βρεθω στα μερη σας!!
την ημερα της συναντησης παντως, θα ειμαι στον πορο και θα πινω ρακη στην υγεια σας!!!

amantab

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου γης και πατρίς...
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρος
χαιρομαι που εχει δημιουργηθει ευχαριστο κλιμα πριν την συναντηση...προβλεπω πανικο..rethimno, δυστυχως επειδη ειμαι ακομα νεο μελος στην παρεα, ειμαι ακομα σε κατασταση εμπαργκο και δεν μπορω να στειλω-απαντησω σε προσωπικα μηνυματα...κ επειδη η απουσια της ξαδερφης μου απ'οτι καταλαβα εχει γινει αισθητη, ειναι μια χαρα...ειχε αδεια αυτες τις μερες κ γυρνουσε απο παραλια σε παραλια πινοντας τσικουδιες:cool: θα την δειτε και στη συναντηση, ειναι αγαπημενη της συνηθεια αυτη...:bleh:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
χαιρομαι που εχει δημιουργηθει ευχαριστο κλιμα πριν την συναντηση...προβλεπω πανικο..rethimno, δυστυχως επειδη ειμαι ακομα νεο μελος στην παρεα, ειμαι ακομα σε κατασταση εμπαργκο και δεν μπορω να στειλω-απαντησω σε προσωπικα μηνυματα...κ επειδη η απουσια της ξαδερφης μου απ'οτι καταλαβα εχει γινει αισθητη, ειναι μια χαρα...ειχε αδεια αυτες τις μερες κ γυρνουσε απο παραλια σε παραλια πινοντας τσικουδιες:cool: θα την δειτε και στη συναντηση, ειναι αγαπημενη της συνηθεια αυτη...:bleh:

χαρήκαμε πολύ. χαιρετισμούς στο "μικρούλι"

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
να 'μαι και γω ξανα!!!
ειχα αδεια απο την δουλεια-δοξα το θεο την πηρα!-και ειπα να κανω και λιγο αποτοξινωση απο το ιντερνετ!
αλλα απο οτι καταλαβα σας ελειψα.....καλο αυτο!!!!!χαχαχχα
οσο για την ξαδελφη μου και τις τσικουδιες........αληθεια ειναι.......και δεν ηταν μονο τσικουδιες.......
τωρα που τελειωσα τις εξηγησεις ας σας πω και τον πονο μου......
τα αδελφια μου εχουν αποφασισει να κανουν τραπεζι λογω γενεθλιων την ημερα της συναντησης......
αλλα μην σας τρομαζει αυτο,θα ερθω!!!!!εννοειται!!!αλλα παλι θα εχω πιει λιγακι.....
χαχχα
ευτυχως τους εκοψε και το κανουν μεσημερι!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
..
αλλα μην σας τρομαζει αυτο,θα ερθω!!!!!εννοειται!!!αλλα παλι θα εχω πιει λιγακι.....
χαχχα

Έτσι σε θέλουμε. Πιωμένη. Για τιμωρία, που έφυγες άνευ αδείας, για την ψυχική οδύνη που τραβήξαμε, φτάνοντας θα λες τραγουδιστά μια μαντινάδα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom