soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Άλλη θα είναι για τις μαντινάδες. καλά το είπα : ποιά χανιώτισα θα τη συναγωνιστή;επισεις δεν ξερω καμια μαντιναδα,πειραζει?:roll:
θύμησε μου τότε να σου πω μια ιστορία!!!!
Άλλη θα είναι για τις μαντινάδες. καλά το είπα : ποιά χανιώτισα θα τη συναγωνιστή;επισεις δεν ξερω καμια μαντιναδα,πειραζει?:roll:
To γευμα του Αυγουστου τοποθετησε το γυρω στις 23......και θα ειναι στο Ρεθυμνο....driver01 να μη ξεχνιωμαστε....εγώ τρώγω μιά φορά τον μήνα.
λοιπόν αυτόν τον μήνα μου βγαίνει να φάω στις 26 του μήνα ημέρα παρασκευή.(και μάλιστα θα φάω πααααααρα πολύ!!
τον ιούλιο θα κανονίσω να φάω στις 12.
θα είμαι στους κιτρινιάρηδες τότε,και θα τρώγω το αγαπημένο μου pla thod krathian πίνοντας cha jin.To γευμα του Αυγουστου τοποθετησε το γυρω στις 23......και θα ειναι στο Ρεθυμνο....driver01 να μη ξεχνιωμαστε....
θα παρω και τα ξυραφάκια μου!!!
driver o9,sorry ..."Να ξεχνιομαστε??....Με τιποτα!!!!Το περιμενω πως και πως...γενικα την επισκεψη μου στο νησι.Ρωταω γνωστους και φιλους για ακομα περισσοτερες πληροφοριες...Μονο να μωρε....δεν θα ειναι, θα παει στους φιλους της τους κιτρινιαριδες, ε ειναι βασικη απουσια!!!!!
Ναι οντως αυτο ειναι το μονο σιγουρο...Αλλωστε θα ειναι και ενας καλος λογος να επισκεφθω και τα Χανια!!!!!!
Με την απολύτως καμμία. 7 ώρες υπολόγιζε, και σε δρόμους μάλλον επικίνδυνους.Nικολα την επιστροφη απο Χανια στη Ζακρο την εχεις υπολογισει ???? το πιο αισιοδοξο σεναριο τη κατατασει σε 5,5 ωρες.......
δυστυχώς οχι...θα κατεβει η αδερφή μου..εγώ θα ερθω 3 σεπτεμβρίου στα χανιά..Ιωαννα θα εισαι στην αδελφη σου τον Ιουλιο ???
σκοτεινούς και ύποπτους!!!!Με την απολύτως καμμία. 7 ώρες υπολόγιζε, και σε δρόμους μάλλον επικίνδυνους.