• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συζητήσεις Olympic Αir - Aegean για συνεργασία [Ανακοινώθηκε η συγχώνευση]

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
να κανω κι εγω μια ερωτηση...ετσι χαζή:D..κ ισως ανουσια στην παρουσα φάση..αλλα εχω απορία...:roll:
με τα μιλια που εχουμε μαζεψει και στις δυο εταιριες..τι θα γίνει?
μηπώς να τα εξαργυρώσουμε πριν τη συγχώνευση?!;)
Στις περιπτώσεις αυτές συνήθως γίνεται μετατροπή των μιλίων από το πρόγραμμα που κλείνει προς το Frequent flyer program που θα παραμείνει (όποιο είναι αυτό, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις). Δεν είναι απαραίτητα 1:1 η ανταλλαγή, καθώς τα προγράμματα λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά συνήθως αυτός που υφίσταται την αλλαγή βγάίνει κερδισμένος.

Η περίπτωση του Icarus είναι η εξαίρεση στον κανόνα, όλες οι άλλες περιπτώσεις αλλαγής προγράμματος που γνωρίζω έγιναν με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω.

Δεν υπάρχει λόγος να κάψετε τα μίλια σας.

GTS

Member
Κάτσε πρώτα να δουλέψει σωστά ο server του Miles & Bonus, εδώ και κανά μήνα όλο κρασάρει, δε μπορεί να δείξει μίλια, να εξαργυρώσεις κτλ...μπάχαλο από την "σοβαρή" εταιρεία....1 μήνα για να διορθώσουν απλά ΙΤ προβλήματα!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ναι..κι εμένα μου έχει εξαφανίσει όλα μου τα μίλια...και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ κιόλας να δω τι ακριβώς συμβαίνει!

gd197

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία check, άλλα τώρα
αν έχει τέτοια προβλήματα η aegean (αν και έχω τις αμφιβολίες μου αν είναι όντως "προβλήματα") καταλαβαίνεται τι θα γίνεται με την Ολυμπιακή που είναι μπάχαλο...

fotast

Member
Υπάρχουν φήμες ότι ή A3 αποχωρεί από τήν Λήμνο μετά τό Πάσχα.Δέν υπάρχει πλέον δυνατότητα κράτησης μετά τίς 7/4 στήν ιστοσελίδα τής Α3.Επίσημη ανακοίνωση δέν υπάρχει ακόμη αλλά άν είναι αλήθεια τότε ή ΟΑ θά είναι ό μοναδικος αερομεταφορέας πρός/από Λήμνο.΄Αν είναι σωστό τότε αρχίζει καί ή άτυπη συνεργασία Α3-ΟΑ.

Traveller

Member
Δεν υπάρχουν φήμες... η Α3 δεν πετάει από το θερινό και μετά στην Λήμνο , στην Κεφαλονιά, το Βουκουρέστι και την Σόφια... είναι δεδομένο... και έχω εδώ εσάς και μου λέτε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι από τις προσφορές και περιμένετε καλύτερες... είσατε τελείως στον κόσμο σας... στο τέλος θα ζητάτε να σας πληρώνουν για να πετάτε...

gd197

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία check, άλλα τώρα
αυτό και αν ειναι έκπληξη αν γίνει...που το διαβασες αυτό?
πάντως οι Olayan είναι πολύ σώφρονες επενδυτές, δεν νομίζω ότι θα έμπαιναν σε μια τέτοια περιπέτεια

Traveller,αληθεύει ότι εξετάζεται η πώληση της Ο.Α. στον όμιλο Olayan?

gd197

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία check, άλλα τώρα
μηπως ήθελαν να σου πουν την chipita?
Γιατί αυτήν θα πάρουν από τον Βγενοπουλο, όχι την Ολυμπιακή

XRISTOS71

Member
Πρόγραμμα διακοπής δρομολογίων
Την παρέμβαση της Επ.Ανταγωνισμού ζητά ο Ν.Σηφουνάκης για πτήσεις Aegean και Olympic
aassets.in.gr_dGenesis_assets_Content5_Photo_1117556_b.jpg

ΑΠΕ​
Σε τροχιά συγχώνευσης οι δύο μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της χώραςΑθήνα
awww.in.gr_news_images__email.gif awww.in.gr_news_images__print.gif Επιστολή τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού απέστειλε ο υφυπουργός Υποδομών Ν.Σηφουνάκης με αφορμή ανακοινώσεις διακοπής δρομολογίων κυρίως σε νησιωτικούς προορισμούς, από τις Aegean και Olympic Air, οι οποίες έχουν ανακοινώσει την πρόθεση τους να συγχωνευθούν
Συγκεκριμένα στην επιστολή του προς τον Δημήτρη Κυριτσάκη, ο υφυπουργός αναφέρει:
«Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση συγχώνευσης των δύο μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών της χώρας, της Aegean Airlines και της Olympic Air. Ο ημερήσιος Τύπος με δημοσιεύματά του, αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες με επιμέρους ανακοινώσεις τους γνωστοποιούν ότι προβαίνουν άμεσα σε διακοπές γραμμών του εσωτερικού παρά τη δέσμευσή τους να εκτελέσουν αυτά τα δρομολόγια.
» Παρακαλούμε όπως ασκήσετε τα δέοντα εντός των ορίων της αρμοδιότητάς σας ώστε, έως ότου και εάν εγκριθεί η σχεδιαζόμενη συγχώνευση, οι δύο εταιρείες να λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς συντονισμό των δραστηριοτήτων τους και σε πλήρη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τους κανόνες του ανταγωνισμού και, κυρίως, από τα άρθρα 101 και 102 της Συνθήκης της Λισαβόνας και των άρθρων 1 και 2 του νόμου 703/77.»
Newsroom ΔΟΛ

Last edited by a moderator:

Traveller

Member
Ο ημερήσιος Τύπος με δημοσιεύματά του, αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες με επιμέρους ανακοινώσεις τους γνωστοποιούν ότι προβαίνουν άμεσα σε διακοπές γραμμών του εσωτερικού παρά τη δέσμευσή τους να εκτελέσουν αυτά τα δρομολόγια.
Mας δουλεύει ο μπάρμπας? Από που κι ως που προκύπτει δέσμευση εκτέλεσης των δρομολογίων... κάπου τα έχει μπερδέψει... κουμάντο στο μαγαζί του κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης και όχι ο κάθε Σηφουνάκης...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα