Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
View attachment 301488
Απλά ασταμάτητος ο τουρισμός, σε όλες τις ηπείρους, σε όλες τις δεκαετίες, μοναδική βιομηχανία.

Εκτός κι αν βγάλουμε παγκόσμιους νόμους για να απαγορευτεί ο τουρισμός και βάλουμε τα χεράκια μας και βγάλουμε τα ματάκια μας. Που είναι ακριβώς αυτό που λέμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε.

Τα περί χαλάρωσης, αν αυτό κατάλαβες, πάσο.
Οχι, μου αρεσει ολο και περισσοτερο αυτη η παραδοχη. Οταν ολοι λενε εδω οτι καταστρεφονται και θα λιποθυμανε παιδακια απο την πεινα, θα τους θυμιζω οτι ειναι ατρωτος ο τουρισμος οπως εχετε πει και οτι ειναι υπερβολικη η ανησυχια τους. Σε 3 μηνες θα ειναι ολα κομπλε.
Μου ανοιξε τα ματια και το αγαπημενο μου tweet απο χθες για το αν ειναι φουσκα ο τουρισμος , αφου εγω μια πτωχη ταξιδευτρια που πετα με 20 ευρω, εχω παρει τα μετρα μου για μια οικονομικη κριση 3 μηνων.
FB_IMG_1584518183333.jpg

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ενδεικτικό βίντεο της μαζικής υστερίας και παράκρουσης. Άνθρωποι σε μεγαλύτερη απόσταση από 1 μ μεταξύ τους, σίγουρα πολύ μεγαλύτερη απ' την απόσταση ανθρώπων μέσα στο ασανσέρ πολυκατοικίας ή στην απόσταση μεταξύ πελατών σε σουπερμάρκετ, που αθλούνται σε ανοικτό χώρο κάτι που θα μπορούσε να τους δώσει αντοχή στον ιό και καλύτερη ψυχική διάθεση, τους δίνεται εντολή να επιστρέψουν στα διαμερίσματά τους από αστυνομικούς και δημοτικούς υπαλλήλους που κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλον!! Αυτοί είναι ικανοί να ανέβουν στον Όλυμπο με τη ντουντούκα να μαζέψουν τους ορειβάτες και να τους επιστρέψουν στα σπίτια τους γιατί έτσι είπαν οι ειδικοί.

Αυτή τη στιγμή η παραλία έχει ελάχιστη κίνηση....ανακοίνωσαν ότι θα περιπολούν τακτικά εκεί για να διώχνουν τον κόσμο. Κ γω δεν το καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος αν απλά βολταρεις μόνος η δύο δυο και σε απόσταση από τους άλλους!
Η κατάσταση στις λαϊκές που παραμένουν νόμιμα ανοιχτές είναι πολύ χειρότερη

paefstra

Member
Πως να αναπτυχθεί κυρία μου όταν πετάτε με 20 ευρώ?????? :bleh::bleh:
Ειναι γνωστο οτι ταξιδευω σχεδον παρασιτικα γιατι το τραπεζικο συστημα εχει εγγενεις τρυπες που επιτρεπουν σε μενα την πτωχουλα μπυθουλαια να εχω καλυτερο πιστοληπτικο προφιλ και να με κερνανε απλοχερα μιλια. Τι στρεβλωσεις, θεμου!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αυτή τη στιγμή η παραλία έχει ελάχιστη κίνηση....ανακοίνωσαν ότι θα περιπολούν τακτικά εκεί για να διώχνουν τον κόσμο. Κ γω δεν το καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος αν απλά βολταρεις μόνος η δύο δυο και σε απόσταση από τους άλλους!
Η κατάσταση στις λαϊκές που παραμένουν νόμιμα ανοιχτές είναι πολύ χειρότερη
Γι' αυτό κάποιοι λένε ότι οι επιστήμονες δεν πρέπει ποτέ να γίνονται πολιτικοί και να μην τους δίνεται η ευκαιρία να κυβερνήσουν, γιατί δεν έχουν συναίσθηση ανθρωπιάς. Όποιος δεν το έχει καταλάβει εδώ και κάμποσο καιρό τον κόσμο τον κυβερνάει ο ΠΟΥ και οι τελευταίες χώρες που δεν ακολουθούν τις οδηγίες του, πιστεύω στο τέλος θα υποταχτούν.

Υ.Γ. Μα το σύστημα δε θέλει να πεθάνεις από ασιτία ούτε θέλει την ευθύνη ότι δε σου έδωσε τη δυνατότητα να αγοράσεις τρόφιμα (άσχετο αν στο τέλος θα σου δίνει ένα επίδομα ΟΑΕΔ για να κάνεις τα ψώνια σου). Γι' αυτό και μπορείς να συνωστίζεσαι ελεύθερα σε λαϊκές και σουπερμάρκετ όπου ο ιός περιέργως δεν έχει μεγάλη μεταδικότητα. Αλλά δεν μπορείς να περπατήσεις στην παραλία και στη φύση γιατί εκεί ο ιός δρα σε μεγαλύτερη απόσταση.

paefstra

Member
Γι' αυτό κάποιοι λένε ότι οι επιστήμονες δεν πρέπει ποτέ να γίνονται πολιτικοί και να μην τους δίνεται η ευκαιρία να κυβερνήσουν, γιατί δεν έχουν συναίσθηση ανθρωπιάς.
Ειμαι σε αδεια αλλα οχι για πολυ μαλλον. Ψηνεστε να ανοιξουμε μια κουβεντα για το τι ειπε ο Πλατωνας για τους φιλοσοφους κυβερνητες η θα πεσουμε στα ναρκωτικα? Μαλλον θα πεσουμε και ειμαστε και σε καραντινα και δεν βρισκουμε!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Συζητάμε ό,τι θέλετε απλά κάποια μέτρα που παίρνονται είναι τόσο εξόφθαλμα αστεία, στερούμενα κάθε λογικής σκέψης και τόσο αντικρούομενα μεταξύ τους (όχι περίπατο στη φύση ναι στο συνωστισμό σε διαμέρισμα που μπορεί να μένουν ακόμα και 10 άτομα, ναι στα ψώνια στη λαϊκή όχι βόλτα σε έναν πλατύ πεζόδρομο), που αρχίζω να υποψιάζομαι αν ο φόβος του να κολλήσει κάποιος τον κάνει αυτόματα και πιο δεκτικό σε οτιδήποτε του ζητηθεί όσο τρελό κι αν είναι αυτό γιατί πιστεύει ότι έτσι θα σωθεί.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ειμαι σε αδεια αλλα οχι για πολυ μαλλον. Ψηνεστε να ανοιξουμε μια κουβεντα για το τι ειπε ο Πλατωνας για τους φιλοσοφους κυβερνητες η θα πεσουμε στα ναρκωτικα? Μαλλον θα πεσουμε και ειμαστε και σε καραντινα και δεν βρισκουμε!
Αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχουν πολιτικοί που εκτός της ρητορικής διαθέτουν κανένα από τα υψηλά ιδεώδη που περιγράφει ο Πλάτωνας;
Εγώ συνεχώς έχω την αίσθηση ότι μας κυβερνά το μη χείρον βέλτιστον....

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συζητάμε ό,τι θέλετε απλά κάποια μέτρα που παίρνονται είναι τόσο εξόφθαλμα αστεία, στερούμενα κάθε λογικής σκέψης και τόσο αντικρούομενα μεταξύ τους (όχι περίπατο στη φύση ναι στο συνωστισμό σε διαμέρισμα που μπορεί να μένουν ακόμα και 10 άτομα, ναι στα ψώνια στη λαϊκή όχι βόλτα σε έναν πλατύ πεζόδρομο), που αρχίζω να υποψιάζομαι αν ο φόβος του να κολλήσει κάποιος τον κάνει αυτόματα και πιο δεκτικό σε οτιδήποτε του ζητηθεί όσο τρελό κι αν είναι αυτό γιατί πιστεύει ότι έτσι θα σωθεί.
Το διαιρει και βασίλευε το έχεις ακουστά; Οι μισοί την πέφτουν στους άλλους μισούς που βολτάρουν να πάρουν αέρα ενώ ίσως θα έπρεπε να κράξουν σύσσωμοι αυτόν που σήκωσε δέκα δέκα τα αντισηπτικά κ τα χαρτιά υγείας κ εγώ που δεν πήγα να πάρω κοντεύει να τελειώσει κ ντρέπομαι να πάω να πάρω μεγάλη συσκευασία μη με κοιτάζουν περίεργα !

paefstra

Member
που αρχίζω να υποψιάζομαι αν ο φόβος του να κολλήσει κάποιος τον κάνει αυτόματα και πιο δεκτικό σε οτιδήποτε του ζητηθεί όσο τρελό κι αν είναι αυτό.
Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω. Στην ανοσια της αγελης του ψυχακια δεν πιστευω, στην ψυχολογια της αγελης πιστευω. Και πρεπει να εχουν γνωση οι φυλακες. Εγω δεσμευτηκα οτι θα τη στησω εξω απο τη Βουλη αν δεν επανελθει η κατασταση μετα την κριση. Εσεις καντε ο,τι θελετε, μετακομιση Αγγλια πχ αν συμφωνειτε με την ευγονικη.

paefstra

Member
Αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχουν πολιτικοί που εκτός της ρητορικής διαθέτουν κανένα από τα υψηλά ιδεώδη που περιγράφει ο Πλάτωνας;
Εγώ συνεχώς έχω την αίσθηση ότι μας κυβερνά το μη χείρον βέλτιστον....
Μα ο Πλατωνας συνεργαστηκε με τυραννο για να εφαρμοσει τις θεωριες του και εφαγε το κυνηγι της αρκουδας γι αυτο. Δεν του εχω μεγαλη συμπαθεια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οχι, μου αρεσει ολο και περισσοτερο αυτη η παραδοχη. Οταν ολοι λενε εδω οτι καταστρεφονται και θα λιποθυμανε παιδακια απο την πεινα, θα τους θυμιζω οτι ειναι ατρωτος ο τουρισμος οπως εχετε πει και οτι ειναι υπερβολικη η ανησυχια τους. Σε 3 μηνες θα ειναι ολα κομπλε.
Θα σου πουν ότι λες ανοησίες, θα έχουν δίκιο, θα λες ότι το διάβασες εδώ, θα σου λέμε ότι δεν κατανοείς το γραπτό λόγο και θα έχουμε δίκιο. Πάμε παρακάτω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος
mmamma1956