• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Συζήτηση για Ταϋλάνδη

Doug

Member
με το μονο αρνητικο,7 ωρες αναμονη στο Καιρο
Τζιμι ως backpacker αυτα πρεπει να τα βλεπεις ως εμπειριες και οχι ως αρνητικα!
Προσωπικα τρελλαινομαι για πτησεις με ενδαμεσες στασεις, ειδικα οταν μου παρεχουν διανυκτερευση!;)
Εξαλλου 40 μερες θα εισαι εκει κατω ρε αδερφε,7 ωρες αναμονης θα σε πειραξουν?:D
Την προηγουμενη φορα ειχα παει παλι ιδια περιοδο με Qatar 510E.(Η Qatar ειναι πολυ καλη)
Πραγματι η Qatar ειναι απο τις πολυ καλες,ειχα ξεχασει πως πεταει ΑΤΗ- ΒΚΚ!

Και αν σκεφτεις οτι θα ειμαι και μονος,εχω να δωσω πολλες μαχες.....
Χμ! Αυτο μου ακουγεται λιγο........ πονηρό!:roll:
Γιατι οχι ομως, αφου θα εισαι μονος.....:D

Ευχομαι να περασεις καλα (κατι που ειναι σιγουρο) και να επιστρεψεις δριμυτερος!
Και αν με το καλο πας Βιετναμ θα σε περιμενω πως & πως μιας και ειναι και αυτο στα μελλοντικα μου σχεδια!

Υ.Γ Ασε που εισαι απο τους λιγους του site που μπορουμε να τα πουμε κι απο κοντα!;)
Βλεπεις οι περισσοτεροι ειναι απο Αθηνα.:(

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε θέλω παράπονα. Θα ανέβουμε και προς Σαλόνικα μεριά κάποια στιγμή σίγουρα. :xmas_smile:

Doug

Member
Δε θέλω παράπονα. Θα ανέβουμε και προς Σαλόνικα μεριά κάποια στιγμή σίγουρα. :xmas_smile:
Αν και σχετικα νεος στο travelstories μου εχει γινει εξαρτηση!
Ειλικρινα μια συναντηση σαλονικα καποια στιγμη θα ηταν οτι καλυτερο!:xmas_biggrin:

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Εξαλλου 40 μερες θα εισαι εκει κατω ρε αδερφε,7 ωρες αναμονης θα σε πειραξουν?:D
Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα,απλα εκεινην την μερα σχολαω απ την δουλεια 06.00 και πεταω για αθηνα 09.00
οσο πιο γρηγορα πηγαινα τοσο θα μου ηταν πιο ξεκουραστα.

Doug

Member
Λοιπον, τι ακουσα σημερα κ επαθα σοκ!:shock:
Γυρισε προσφατα απο Πουκετ ενα φιλικο μου ζευγαρι,νεοι ανθρωποι με μεσους μισθους, περασανε λεει τελεια,ξετρελλαθηκανε,θα ξαναπανε σιγουρα κτλ.
Και τι μου λενε? "πολλα τα εξοδα δυστυχως":killme:
Ξοδεψανε 2 χιλιαρικα Ο ΕΝΑΣ μονο εκει σε διαστημα 9 ημερων!ξενοδοχειο και εισητηρια εξτρα(μεσω γραφειου).
Οσοι εχουν παει καταλαβαινουν γιατι σοκαριστηκα!
Προσωπικα με τοσα χρηματα τη βγαζω για τουλαχιστον ενα μηνα εκει κατω και μαλιστα πλουσιοπαροχα!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κατι δεν κολλαει καλα στην ιστορια...η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι δεν ειναι δυνατο:shock:.
Η χαλασαν 2000 και οι δυο - που παλι πολλα ειναι αφου εισιτηρια και ξενοδοχειο ηταν εξτρα- η τι να πω , πλακωθηκαν στα ψωνια , σε πανακριβα εστιατορια , εκλειναν εκδρομεs απο το ξενοδοχειο και τουs κοστιζαν τριπλη τιμη - γινεται αυτο - και αλλεs τετοιεs σπαταλεs.
Δε χαλαει 4000 ενα ζευγαρι σε 9 μερεs στο Πουκετ. Με λιγη προσοχη και για τη Μπορα μπορα εφταναν τα λεφτα για 9 μερεs :lol:.

Απο την αλλη να σου πω οτι οταν εγω πηγα Μεξικο , γνωστοs μου πηγε στο Μαροκο (με γραφειο) και χαλασαμε ακριβωs τα ιδια λεφτα , εγω για 18 μερεs στην αλλη ακρη του κοσμου και αυτοs για 10 μερεs εδω απεναντι..γινονται αυτα.

Doug

Member
Η χαλασαν 2000 και οι δυο - που παλι πολλα ειναι αφου εισιτηρια και ξενοδοχειο ηταν εξτρα- η τι να πω , πλακωθηκαν στα ψωνια , σε πανακριβα εστιατορια , εκλειναν εκδρομεs απο το ξενοδοχειο και τουs κοστιζαν τριπλη τιμη - γινεται αυτο - και αλλεs τετοιεs σπαταλεs.
Δε χαλαει 4000 ενα ζευγαρι σε 9 μερεs στο Πουκετ. Με λιγη προσοχη και για τη Μπορα μπορα εφταναν τα λεφτα για 9 μερεs :lol:.
Κι ομως Ζωη 4000 ξοδεψανε!Και κανανε ακριβως αυτο που λες,τρωγανε σε ακριβα εστιατορια,εκδρομες μεσω hotel συνεχεια,ακριβα night shows,λιωνανε στα κοκτειλ κ.α
Εγω για Πιπι πληρωσα 1500 baht για παραδειγμα(ενω υπηρχαν και φθηνοτερα) και αυτοι 3800 εκαστος, αυθημερον:shock:
Καταλαβαινεις......

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ή να κανεις διακοπες ή να μην κανεις.:haha:

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Καθε ενας κανει κουμαντο αναλογα την τσεπη του,εγω και να ειχα τοσα λεφτα δεν θα τα σπαταλουσα μονο για 9μερες!!! με 2000 παω να βγαλω 40 μερες! και μην νομιζετε οτι οι μερες θα βγαινουν με την μιζερα.εχει και κατι μπανγκαλοους στο Σαμουι τα πρωτα στο κυμα κατω απο φοινικες λες και βγηκαν απο καρτ ποσαταλ μονο με 350μπατ, ναι καλα ακουσατε 350 μπατ!

Doug

Member
Καθε ενας κανει κουμαντο αναλογα την τσεπη του,εγω και να ειχα τοσα λεφτα δεν θα τα σπαταλουσα μονο για 9μερες!!! με 2000 παω να βγαλω 40 μερες! και μην νομιζετε οτι οι μερες θα βγαινουν με την μιζερα.εχει και κατι μπανγκαλοους στο Σαμουι τα πρωτα στο κυμα κατω απο φοινικες λες και βγηκαν απο καρτ ποσαταλ μονο με 350μπατ, ναι καλα ακουσατε 350 μπατ!
Πεστα ρε Τζιμι..!
Εγω αυτα λεω σε ολους οσους νομιζουν πως ενα ταξιδι στην Ταυλανδη στοιχιζει ακριβα!
Και τα παιδια παντως δεν ειναι τιποτα φραγκατοι αλλα οπως μου ειπανε παρασυρθηκανε απο την χλιδη και το τροπικο περιβαλλον!

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Aν εχει χρημα γιατι να μη χαλασει?

Doug

Member
Α,δεν σας ειπα πληρωσανε και 650Ε λογαριασμο κινητου!
Και η φαση ειναι οτι τους ειχα πει απο πριν να αγορασουν Thai νουμερακι (καρτα) το οποιο ειναι παμφηνο και για κλησεις στο εξωτερικο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom