• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Συζήτηση για Ταϋλάνδη

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά, ο καθένας ευχαριστιέται τα ταξίδια του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι ευχαριστιούνται να χαλάνε πολλά λεφτά, άλλοι περνάνε όμορφα και με λίγα.

Δε νομίζω ότι οι πρώτοι είναι καταδικαστέοι σε καμία περίπτωση, όπως ακριβώς δεν είναι και οι δεύτεροι - στους οποίους ανήκουμε και οι περισσότεροι από εμάς. :)

Doug

Member
Συμφωνω απόλυτα DFL.
Τα συγκεκριμενα παιδια ομως δεν εχουν την πολυτελεια να ξοδευουν πολλα χρηματα στα ταξιδια τους απλα παρασυρθηκανε απο το εξωτικο 'κλιμα' και οταν συνειδητοποιησανε ποσα ξοδεψανε (χρεωνανε συνεχως την καρτα τους) παθανε και αυτοι οι ιδιοι σοκ:shock:
Και αυτο ακριβως ειναι που μου ειπανε..
Οχι τιποτα αλλο, αλλα ενιωσα κ ενοχες γιατι εγω τους προτεινα Ταυλανδη λέγοντας τους πως ειναι ολα παμφηνα κτλ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Doug,

ακόμα και το συναίσθημα του ότι "παρασύρθηκαν" είναι ένα δείγμα ότι το μέρος τους παρέσυρε, ξεχάστηκαν, και πέρασαν καλά. Για μένα δεν είναι ένδειξη σπατάλης ή δείγμα ενοχών, αλλά ένδειξη ότι έζησαν στο φουλ το ταξίδι. :)

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Και τα παιδια παντως δεν ειναι τιποτα φραγκατοι αλλα οπως μου ειπανε παρασυρθηκανε απο την χλιδη και το τροπικο περιβαλλον!
Mου θυμησε η ιστορια το τραγουδι του ζαγοραιου ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η DOLGE VITA:D
Tα γουστα πληρωνονται:bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Jimmy , κοντευειs να φυγειs ?
Επειδη εχειs πει οτι μαλλον θα τυχειs στο Πανγκαν στο full moon party , δεν ξερω αν το εχειs υποψιν οτι φετοs πεφτει 21 Φεβρουαριου αλλα επειδη ειναι μια βουδιστικη γιορτη εκεινη τη μερα , λενε οτι θα γινει την επομενη στιs 22.
Αντε να παs να μου πειs πωs σου φανηκε γιατι εχω ακουσει συγκρουομενεs γνωμεs.

GTS

Member
Εγώ όταν θα πάω, δε πετυχαίνω πανσέληνο.....οπότε περιμένω κι εγώ ανταπόκριση και εντυπώσεις από το Τζίμι!!

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Jimmy , κοντευειs να φυγειs ?
Επειδη εχειs πει οτι μαλλον θα τυχειs στο Πανγκαν στο full moon party , δεν ξερω αν το εχειs υποψιν οτι φετοs πεφτει 21 Φεβρουαριου αλλα επειδη ειναι μια βουδιστικη γιορτη εκεινη τη μερα , λενε οτι θα γινει την επομενη στιs 22.
Αντε να παs να μου πειs πωs σου φανηκε γιατι εχω ακουσει συγκρουομενεs γνωμεs.
Ωραια και εγω εψαχνα τα ημερολογια!Εκεινες τις ημερες στο νησι γινετε ο χαμος,αφου απο ολοι την Ταυλανδη οι Τσιριμογκολοι μαζευονται εκει και τα δωματια ειναι φουλ.Οποτε πρεπει να το κανονισω και να ειναι τυχερος,σε περιπτωση που δεν θα βρω δωματιο,θα πεταχτω μονο για εκεινο το Βραδυ απο Σαμουι,εξαλου 45 λεπτα διαδρομη ειναι.Στην παραλια Χατ Ριν που γινετε το παρτυ εχω παει που ειναι και το πρωι πολυ ωραια για μπανιο αλλα και το βραδυ για να πιεις κανενα κουβαδακι!!! οσοι εχετε παει ξερετε τι ειναι το κουβαδακι,
ειναι μια χαρα και εμενα μου αρεσουν τετοια events και γενικα εκδηλωσεις.ποσο μαλλον οταν σε μια παραλια μαζευονται περιπου 10.000 νεοι απο ολο τον κοσμο και γλεντανε ασταματητα.Ειχα την τυχη να ειμαι στην Σαμοθρακη στο Παρτυ το 2001:clap:,ε κατι αναλογο αλλα πιο χαλαρα ειναι τα FULL MOON PARTY:D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Χαχαχα τι μου θυμισεs με το κουβαδακι :haha::haha:.Εννοουμε να πινειs απο κουβαδακι κανονικο χαχαχαχα.

Λοιπον εγω σου λεω οτι θα γινει στιs 22/2 αλλα διπλοτσεκαρε το κι εσυ οταν παs γιατι καμια φορα η πανσεληνοs πεφτει οταν το αποφασισουν τα μπιτs μπαρ τηs Χατ Ριν.
Εισαι σιγουροs οτι τα FMP ειναι πιο χαλαρα απο τηs Σαμοθρακηs? Δεν ξερω αλλα ειχα ακουσει οτι καποτε την επεφταν στην παραλια ελικοπτερα τηs αστυνομιαs και το διελυαν γιατι γινοταν πανικοs απο τα ναρκωτικα και τιs φασαριεs. Τωρα δεν ξερω τι γινεται , θα περιμενω να μαs πειs.
Το θεμα ειναι οτι αυτα τα 2 , 3, 10 χιλιαδεs ατομα κανουν την παραλια μαυρο χαλι και αφηνουν παρα πολλα ιχνη οταν φευγουν κι αυτοs ειναι ο λογοs που καποιοι δυσανασχετουν.
Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα που αφηνουν..

Εγω ειχα τυχει σε πανσεληνο αλλα παρεμεινα στο Σαμουι καθωs δεν ειμαι φαν τετοιων καταστασεων..

GTS

Member
Ούτε εγώ, ψηφίζω εναντίον (μα δε φτάνουν τα μπαρ και τα club για τέτοιου είδους καταστάσεις?)

Η φύση να παραμείνει φύση...φαντάζομαι τι αφήνουν πίσω τους 10000 άτομα στη παραλία

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ιδου τι μενει πισω...σκουπιδια , πεταμενεs γοπεs και καλαμακια και ολοι λιωμα διπλα σε σκορπια κουβαδακια..
aimages.travelpod.com_users_krisraym_asia_2007.1170479220.dscn0343.jpg

aimages.travelpod.com_users_krisraym_asia_2007.1170479220.dscn0356.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills