go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
3 μηνεs Λατινικη αμερικη??Τα φιλαρακια μου φευγουν λατινικη για 3μηνες!!! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ
Ψυχραιμια
3 μηνεs Λατινικη αμερικη??Τα φιλαρακια μου φευγουν λατινικη για 3μηνες!!! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ
Μα ενοητε οτι οταν θα πεις να αραξω,θα κατσεις στα αυγα σου και θα εχεις της αναμνησεις.Εγω θελω να πω για την μιζερια του ελληνα που και για οσους εχουν την δυνατοτητα να κανουν ενα διαφορετικο ταξιδι,δεν το κανουν.περνω παραδειγμα τους συναδελφους μου που με κοιταν λες και ειμαι εξωγειηνος οταν μιλαμε για ταξιδια.Ναι Jimmy , εχειs δικιο οτι οι backpackers ταξιδευουν απο 1-2 μηνεs το λιγοτερο. Αυτο ομωs οταν δεν εχειs καμια υποχρεωση , ποσο μαλλον οικογενεια.Κι εδω που τα λεμε πρεπει να εχειs και λιγο τυχοδιωκτικεs τασειs για να το κανειs συνεχεια..να μη σε ενδιαφερει να στεριωσειs καπου σε δουλεια , η με συντροφο.
Κι εμενα εναs φιλοs μου ειχε τρελλο κολλημα με την Ταυλανδη και δουλευε οπωs λεs στα νησια το καλοκαιρι και το χειμωνα εφευγε για μηνεs ολοκληρουs.Αυτο πριν γνωρισει την κοπελα του και παντρευτει.Τωρα δεν μπορει να το κανει.
Ομολογω οτι πολυ θα ηθελα να παρω ενα σακιδιο και να εξαφανιστω ανα τον κοσμο για μερικουs μηνεs.
Ωραιο θα ηταν αυτο σαν ερωτημα....ριζεs η φτερα?Τι θα επιλεγαμε αραγε..:roll: