• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Συζήτηση για Ταϋλάνδη

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τα φιλαρακια μου φευγουν λατινικη για 3μηνες!!! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ
3 μηνεs Λατινικη αμερικη??
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_nuts2.gif

awww.skyscrapercity.com_images_smilies_bonk.gif
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_bonk.gif
Θα με αφησετε ησυχη να φυγω για Ασια?Θα με κανετε να αλλαξω τα εισιτηρια παλι!!
Ψυχραιμια
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_beer.gif
, μια χαρα θα περασουμε κι εμειs Jimmy!

FOTINI

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ,ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
3 μήνες λατινική αμερική τρομερη εμπειρια αλλα 40 μερες ταυλάνδη φαντασικααααααααααααα
ζ η λ ε υ ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τετοιες άδειες υπάρχουν 40 μέρες??? ή ζω σε άλλο πλανήτη......και τα σαβ/ριακα να βγαλεις πάλι είναι πολλές για άδεια.....
Πάντως μακάρι να είχα την τόλμη και το θάρρος να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι μόνη μου.....αλλά με τίποτα με παρέα με 1000 αλλά μόνη μου.....δύσκολο

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Βρε παιδια καθιστε καλα! 40 μερες δεν ειναι πολλες για "ταξιδιωτη με τον σακο στην πλατη" που μαλλον εκει ανηκω.Μη ξεχνατε οτι οι ελληνες κανουν τις μικροτερης δειαρκειας διακοπες σε σχεση με αλλους Ευρωπαιους-αυστραλους-Αμερικανους.Ολοι οι ταξιδιωτες με τα σακιδια κανουν απο 3-8 μηνες διακοπες,επιστρεφουν στην χωρα τους και βρισκουν αμεσα δουλεια απο τον αντοιστοιχω ΟΑΕΔ,δουλευουν το πολυ 6 μηνες και ξαναφευγουν συνηθως ασια που ειναι και οικονομικα.Εμενα καποιοι φιλοι μου παρατησαν την θεσσαλονικη και δουλευουν την τουριστικη σεζον σε νησια η στην κυπρο με αποδοχες πολυ παραπανω απ του μεσου ελληνα και εχουν ολο τον χειμωνα μεχρι τον μαρτιο να πανε οπου γουσταρουν!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι Jimmy , εχειs δικιο οτι οι backpackers ταξιδευουν απο 1-2 μηνεs το λιγοτερο. Αυτο ομωs οταν δεν εχειs καμια υποχρεωση , ποσο μαλλον οικογενεια.Κι εδω που τα λεμε πρεπει να εχειs και λιγο τυχοδιωκτικεs τασειs για να το κανειs συνεχεια..να μη σε ενδιαφερει να στεριωσειs καπου σε δουλεια , η με συντροφο.
Κι εμενα εναs φιλοs μου ειχε τρελλο κολλημα με την Ταυλανδη και δουλευε οπωs λεs στα νησια το καλοκαιρι και το χειμωνα εφευγε για μηνεs ολοκληρουs.Αυτο πριν γνωρισει την κοπελα του και παντρευτει.Τωρα δεν μπορει να το κανει.
Ομολογω οτι πολυ θα ηθελα να παρω ενα σακιδιο και να εξαφανιστω ανα τον κοσμο για μερικουs μηνεs.

Ωραιο θα ηταν αυτο σαν ερωτημα....ριζεs η φτερα?Τι θα επιλεγαμε αραγε..:roll:

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Ναι Jimmy , εχειs δικιο οτι οι backpackers ταξιδευουν απο 1-2 μηνεs το λιγοτερο. Αυτο ομωs οταν δεν εχειs καμια υποχρεωση , ποσο μαλλον οικογενεια.Κι εδω που τα λεμε πρεπει να εχειs και λιγο τυχοδιωκτικεs τασειs για να το κανειs συνεχεια..να μη σε ενδιαφερει να στεριωσειs καπου σε δουλεια , η με συντροφο.
Κι εμενα εναs φιλοs μου ειχε τρελλο κολλημα με την Ταυλανδη και δουλευε οπωs λεs στα νησια το καλοκαιρι και το χειμωνα εφευγε για μηνεs ολοκληρουs.Αυτο πριν γνωρισει την κοπελα του και παντρευτει.Τωρα δεν μπορει να το κανει.
Ομολογω οτι πολυ θα ηθελα να παρω ενα σακιδιο και να εξαφανιστω ανα τον κοσμο για μερικουs μηνεs.

Ωραιο θα ηταν αυτο σαν ερωτημα....ριζεs η φτερα?Τι θα επιλεγαμε αραγε..:roll:
Μα ενοητε οτι οταν θα πεις να αραξω,θα κατσεις στα αυγα σου και θα εχεις της αναμνησεις.Εγω θελω να πω για την μιζερια του ελληνα που και για οσους εχουν την δυνατοτητα να κανουν ενα διαφορετικο ταξιδι,δεν το κανουν.περνω παραδειγμα τους συναδελφους μου που με κοιταν λες και ειμαι εξωγειηνος οταν μιλαμε για ταξιδια.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μην ανησυχείς δεν είσαι μόνος. Τους περισσότερους από μας έτσι μας κοιτάνε. Λες και είμαστε ή εξωγήινοι ή δισεκατομμυριούχοι.

FOTINI

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ,ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
ME AYTA ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΚ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΧΙ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ.....
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ..

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
χαιρομαι οτι συμφωνουμε και καλυτερα να μη ξεφευγουμε απ το θεμα μας. Εγω σπαζομαι πολυ τωρα τον χειμωνα με τοσο ρουχα που φοραω στην ταυλανδη ολοι την μερα ημουν σανδαλια-βρακα και με μια καρυδα στο χερι! εγω ζηλευω αυτους που παρατησανε την ζωη εδω και ζουνε(ειτε μονη,ειτε με την γυναικα τους) καπου διπλα στο κυμα και κατω απ τους φοινικες.

52 και σημερα

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δηλωνω κι εγω εξωγηινη λοιπον..κι εμενα ετσι με κοιτανε.

Αααχχ...αντε κοντευειs jimmy...κοντευω κι εγω.
3 μηνεs και σημερα.Εσυ θα γυρναs κι εγω θα φευγω..Φροντισε να τουs γραψουμε φοβερεs εντυπωσειs οταν γυρισουμε! Εσυ απο Ταυλανδη κι εγω απο...:roll::sharkisland:

Εχειs καμια διαδρομη που θα ακολουθησειs στο μυαλο σου?Προs τα που λεs να παs?

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι 3 μερες bkk,μετα θα ανεβω chiang mai 3-4 μερες,chiang rai για 2-3 και στο pai που ολοι λενε ειναι σουπερ να κατστω 4-5 μερες,εκδρομη στο χρυσο τριγωνο.Μετα θα εχω βγαλει ηδη βιζα για βιετναμ (για το οποιο τωρα μαζευω πληροφοριες) και πιθανον να γυρισω πισω ΒΚΚ και με πτηση να φυγω απο εκει.(αν εχετε κατι να με προτεινετε καποιο τροπο μεταβασεις).Kai θα μεινω εκει 10-12 μερες.Επιστροφη μετα και τις υπολοιπες μερες θα τις βγαλω μεταξυ kho samui,kho pha gan,kho tao.Αν ειμαι τυχερος και πετυχω πανσεληνο εκεινες τις μερες θα παω kho pha gan οπωςδηποτε (τρελενομαι για καθε ειδους πανηγυρια) και μιλαω φυσικα για το full moon party στην παραλια hat rin.

Εξωγηινοι ολου του κοσμου ενωθειτε,η φυλη μας κινδυευει!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα. :)

Το πρόγραμμα ακούγεται σούπερ, αν και λίγο "τρεχαλητό" για τα δικά μου στάνταρ. :D

Έχω την αίσθηση ότι γυρνώντας θα μας διηγείσαι κυρίως ιστορίες από το Βιετνάμ. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom