• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Συζήτηση για Ταϋλάνδη

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
+1 jimmy

Βλεπω στο επομενο ταξιδι σου θα συμπεριλαβειs και το Λαοs...εναs φιλοs ειχε γυρισει κατενθουσιασμενοs απο το Λαοs , θα περιμενω τιs δικεs σου εντυπωσειs!
Μου λενε για το λαος οτι εχει ενα μερος το WANG VIAN,εκει μπορει να παω και λενε οτι ειναι special.Με λεωφορειο απο την ΚΑΟ ΣΑΝ/ΜΠΑΝΓΚΟΚ Kατι ακουω οτι στοιχιζει μονο 1200 μπατ με τα επιστροφης!!! Οποτε θα δω αν για το λαος χρειαζετε βιζα και θα παω για 5-7 μερες. Οσο για το RAILAY(δεν ειναι νησι,αλλα πας μονο με βαρκα) οταν πλησιαζε το καραβακι στην ακτη,ειχαμε μενει με ανοιχτο το στομα!!! Οταν περπατουσαμε μεσα στην ζουγκλα απο τους φοινοικες για να βρουμε εκει μπανγκαλοους,νομιζα οτι περπατουσα στον παραδεισο.
φιλε go2beach αν πας κατα εκει να το επισκεφτεις αυτο το μερος οπωςδηποτε!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
http://www.yourkrabi.com/map-of-railay-beach.php

Η χερσονησοs του Railay στο Κραμπι με τιs παραλιεs που παs μονο με βαρκα...απιθανο τοπιο! Και οσο θα μπορειs να παs μονο με βαρκα , ετσι θα παραμεινει!
Η Railay east ειναι φανταστικη , απλα στη φωτο πρεπει να φαινεται την ωρα τηs παλιρροιαs.

Doug

Member
Την καλησπερα μου, ή μαλλον την ......καλημερα μου σε ολους!
Νεος στο φορουμ, λάτρης και γω των ταξιδιων και ιδιαιτέρως των εξωτικών!
Αφορμη για να εγγραφώ, το συγκεκριμένο θέμα για την Ταυλάνδη,που την λατρευω,καθώς και η ομοιοπαθής(λογω φοβίας στα αεροπλάνα) go2dbeach με τις αξιοζηλευτες διηγησεις της!
Απλα μια παρατηρηση! Δεν αναφερεστε ποτε σε τιμες ρε παιδια (φαγητο,ποτα,μετακινησεις,ταξι,εκδρομες,διαμονη κ.α) που κατα τη γνώμη μου ειναι το σημαντικότερο που πρεπει να γνωριζουμε πριν επισκεφτούμε εναν τόπο,πόσο μάλλον οταν προκειται για την άλλη ακρη του κόσμου!
Να αναφερω πως εχω επισκεφθει 2 φορες(απο15 μερες) τον παραδεισο που ονομαζεται Ταυλάνδη, την πρωτη Πουκετ και τη δευτερη γυριζα ανα τη χώρα με αυτοκίνητο με συνηθέστερη διανυκτερευση Μπανγκοκ κάτι που το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Οπως εχει ηδη ειπωθει το πραγματικο "αρωμα" Ταυλάνδης δεν το οσμιζεσαι στο κοσμοπολιτικο,πνιγμένο απο τουρίστες Πουκετ, χωρις βεβαια να εννοω πως δεν αξιζει να το επισκεφθεί κανεις! Τον φεβρουάριο που σχεδιαζω ταξιδι σε Cambodia λεω να περασω απο Κράμπι-Σαμουι για τα οποια τόσα και τόσα εχω ακουσει!
Τα ξαναλέμε παιδια και μην ξεχνιομαστε αναφερθήτε σε τιμες!
οποιος θέλει πρηροφοριες για Ταυλανδη εδω ειμαι και γω, μπορω να καταθέσω την ταπεινη μου αποψη!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατ'αρχήν καλώς ήρθες!!! :welcome:

Αν θέλεις άνοιξε ένα θέμα στο φόρουμ "νέα μέλη" για να μας πεις λίγα πράγματα για τον εαυτό σου και τα ταξίδια σου. :)

Για το θέμα μας τώρα, υπάρχουν ταξιδιωτικές σελίδες που έχουν τιμές για αεροπορικά εισητήρια, ξενοδοχεία, κλπ. Εδώ ο βασικός μας σκοπός είναι να μοιραζόμαστε τις προσωπικές μας εμπειρίες. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι... απαγορεύεται να λέμε για τιμές, αλλά δεν είναι αυτό που μας καίει.

Προσωπικά ελάχιστα με απασχολεί να μάθω από κάποιον που πήγε πχ Κίνα το θέμα των τιμών, αφού τις μαθαίνω μέσα σε τρία λεπτά μπαίνοντας σε 2-3 σάιτ αεροπορικών και ξενοδοχείων. Πρωτίστως με απασχολεί να μου εξιστορηθεί τις ιστορίες του. Αν πλήρωσε 100 ευρώ παραπάνω ή λιγότερα για τα αεροπορικά του, και άλλα 100 ευρώ πάνω ή κάτω στα ξενοδοχεία του, γιατί να με απασχολεί;

Και πάλι :welcome:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_hi.gif
Καλωσηρθεs κι απο μενα.Θα ηταν χαρα μαs να μαs συστηθειs οπωs λεει και ο Δακηs στα 'νεα μελη' και να μαs πειs λιγα λογια για τα ταξιδια σου.

Οσον αφορα εμενα , σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια , ελπιζω με τιs διηγησειs μου να βοηθαω λιγο τουs μελλοντικουs ταξιδιωτεs που σκοπευουν να πανε στα ιδια μερη με μενα.

Για τιs τιμεs τωρα...Στο τελοs του αρθρου μου για Μεξικο αναφερω λεπτομερωs τιs τιμεs γιατι το ταξιδι ηταν προσφατο και οι τιμεs δε θα ειχαν αλαξει πολυ.Για την Ταυλανδη τι να αναφερω?Οταν πηγα ειχαμε ακομα δραχμεs :lol: , και καταλαβαινειs οτι οι τιμεs θα ειναι τελειωs διαφορετικεs σημερα.

Αυτο που λεs οτι εισαι λατρηs των εξωτικων ταξιδιων πολυ με χαροποιει...εγω δε χρειαζεται να το πω :lol:, φαινεται απο χιλιομετρα.Ελπιζω να τα λεμε συχνα για τα φλεγοντα θεματα που μαs ενδιαφερουν - βλεπε Καμποτζη:haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τα ξαναλέμε παιδια και μην ξεχνιομαστε αναφερθήτε σε τιμες!
Πολύ δίκιο έχεις φίλε doug για το κόστος του ταξιδιού. Εχει ενδιαφέρον το πως διαμορφώνεται το κόστος και στα μη τουριστικά μέρη.
Και μην ακούς τον γνωστό Μπρούκλη Δευκαλίωνα που για ευνόητους λόγους αδιαφορεί για τα ευρώ :shock:

Doug

Member
κατα κυριο λογο προς jimmy επειδη εγραψε ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΕΤ

1.επειδη οπως εχω πει δεν εχω παει Κραμπι & Σαμουι αναρωτιεμαι εμενα που μου αρεσε Το Πουκετ εκει δηλαδη θα παθω πλακα?ειναι πιο ωραια?σοβαρα το ρωταω. go2 θελω κ τη γνωμη σου!

2.Σαφως το Πουκετ εχει αλλοτριωθει απο την ραγδαια τουριστικη αναπτυξη αλλα οχι πως δεν αξιζει κιολας?Ας πουμε π.χ εγω δεν θα πηγαινα ποτε Πατταγια οπως ο φιλος μας Jimmys.περασα μια βολτα ,εφαγα μια 'φρικη' και εφυγα ουτε 2 ωρες δεν εμεινα εκει!στην κυριολεξια "οικος ανοχης"! Αν οπως εχει γραφτει σοκαριστηκατε καποιοι στην Πατονγκ,να δειτε τι θα παθετε στην walking street της Pattaya!
Το 'σεξ' ειναι το μονο αγαθό που προσφερει η περιοχη!Τα παντα εχουν να κανουν γυρω απο αυτό!Anyway.....
Εγω παντως παιδια, το Πουκετ(οπως επισης και BKK) το συνιστω [SIZE=-1]ανεπιφύλακτα σε καποιον που παει Ταυλανδη για πρωτη φορα!Προσφερει πολλα!Τρομερες παραλιες,τροπικη βλαστηση,πανεμορφα παρκα,ζωολογικο κηπο,εκδρομες στα γυρω νησακια,Πι-Πι διπλα,Μουσεια,ναους, τι αλλο να θέλει κανεις?
Αρκει να μην πας και "κολλησεις" στην Πατονγκ στην οποια βεβαια τα βραδια γινεται χαμός,αξιζει για nightlife αν εξεραισεις τις μπαροβιες σειρηνες!
Εννοειται πως αυτα που θα δει εκει δεν αντιπροσωπευουν ολοκληρη τη χωρα ,αυτο ομως συμβαινει παντου στα τουριστικα μερη!Αν πας Μπαλι ας πουμε τι εχεις δει απο Ινδονησια?Ομως οι περισσοτεροι τουριστες πηγαινουν εκει!
Και φανταστειτε πως αυτα τα γραφω εγω που προτιμω πιο υσηχους προορισμους αρκει να εχουν εξωτικη ομορφια και μαγευτικο βυθο!Δεν νοειται ομως να με ρωτησει καποιος π.χ "που να παω στη Μαλαισια" και να του πω "Mabul"!

Sorry αν κουρασα, φιλικα Doug!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
[SIZE=-1]εγω που προτιμω πιο υσηχους προορισμους αρκει να εχουν εξωτικη ομορφια και μαγευτικο βυθο!
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_xyxthumbs.gif
ετσι ακριβωs doug και ντοπιουs που δεν εχουν επηρεαστει απο τον τουρισμο και καλυβεs στην παραλια
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_cheer.gif
.

Οσο για το Πουκετ ειναι οπωs τα λεs...το νησι ειναι πολυ μεγαλο κι ομωs κανεναs δεν εξερευνει καποιεs παραλιεs φανταστικεs που δεν παταει τουρισταs.Σε αυτα τα μερη (το ειδα και στον Αγιο Δομηνικο αυτο) το καλο ειναι οτι οι τουριστεs μενουν ταμπουρωμενοι
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_lol.gif
στα τουριστικα μερη και τιs ανεσειs τουs και αφηνουν τα καλυτερα για μαs τουs υπολοιπουs που τολμαμε να παμε παραπερα και να φαμε απο τουs παγκουs των street vendors.

Οσο για το Κο Σαμουι και τα γυρω νησακια , ναι εγω επαθα πλακα και ελπιζω να ειναι ακομα ετσι οπωs το ειδα..Ειδικα το Koh Tao ηταν ονειρο!!
Αν θεs κατι καλυτερο Doug , πηγαινε Κραμπι και κατεβα πιο νοτια στην επαρχια Trang.Απεναντι ακριβωs ειναι το εθνικο παρκο Koh Tarutao..
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_eek5.gif

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
γεια σοu φιλε Doug.

πανε στα μερη που πολυ σωστα σε προτεινουν τα παιδια και θα καταλαβεις την διαφορα.
Εγω δεν λεω οτι δεν ειναι ομορφο το πουκετ και ειδικα οι γυρω περιοχη και τα διπλανα νησακια,αλιμονο! Απλα δεν με αρεσει ο υπερβολικος αριθμος τουριστων και το οτι το πουκετ εχει γινει συνονιμο της ταυλανδης εξετιας των τουριστικων γραφειων.Και μη ξεχναμε οτι το ΠΟΥΚΕΤ ειναι το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ μερος ολης της χωρας!
Στην pattaya πηγα μονο και μονο να ζησω την εμπειρια της κολασης.....!

Τα μελλοντικα σχεδια αλλαξαν και τα εισητηρια κλειστηκαν,τελη Ιανουαριου πρωτα ο θεος 40 μερες ταυλανδη(αυτη την φορα σε ακομα πιο καταπληκτικα μερη) απο τις οποιοες 10-12 μερες ΒΙΕΤΝΑΜ.
Πιθανοτατα το ταξιδι θα το κανω μονος( αυτη ειναι καρατια!!) μιας και τα φιλαρακια μου θα κανουν τον γυρο τις λατινικης αμερικης(θα πηγαινα και εγω αλλα δεν βγαινω οικονομικα)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
40 μέρες :shock:

Και οι 10-12 Βιετνάμ :shock:

Σούπερ, φανταστικά, τέλεια!!! :clap:

jimmys

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Που αλλου? ΤHAILAND
40 συνολο. και παλι ξερω οτι δεν θα με φτασουν,μακαρι να ειχα πιο πολυ αδεια.Τα φιλαρακια μου φευγουν λατινικη για 3μηνες!!! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom