meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Τελικα ,παει η βαλιτσα???:roll:
Καμία εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες σε stopovers (και σίγουρα δεν έχει σχέση με την αεροπορική συμμαχία που τυχόν είναι ενταγμένη). Απλώς κάποιες εταιρίες παρέχουν δωρεάν τέτοιες υπηρεσίες, ώστε να τις προτιμούν οι επιβάτες από τους ανταγωνιστές τους (που πετάνε με την ίδια διαδρομή με μικρότερα connections).Λοιπόν ως αρχάριος ακόμα σε θέματα αεροπορικών εταιριών, μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να σου προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες σε μεγάλα stop overs. Για πόσες ώρες μιλάμε; Το κάνουν όλες οι εταιρίες αυτό;
ίσως αυτό σου λύσει κάποιες απορίες σε σχέση με το ερώτημα που έθεσες.Λοιπόν ως αρχάριος ακόμα σε θέματα αεροπορικών εταιριών, μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να σου προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες σε μεγάλα stop overs. Για πόσες ώρες μιλάμε; Το κάνουν όλες οι εταιρίες αυτό;
Ουδεμία σχέσις.ίσως αυτό σου λύσει κάποιες απορίες σε σχέση με το ερώτημα που έθεσες.
Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας - Δικαιώματα Επιβατών
Συμφωνώ απόλυτα!!!Παιδιά, νισάφι πια που υποστηρίζετε τον Γκιούλιβερ! Ο άνθρωπος εμπιστεύεται τυφλά την DimKyr, πράγμα που σημαίνει:
α) μετά από τόσα ταξίδια ακόμα ΔΕΝ έχει μάθει ή
β) έχει μάθει αλλά βαριέται τόσο την οργάνωση ώστε τα αφήνει όλα στην Dim ή
γ) έχει μάθει αλλά του αρέσει η περιπέτεια, έτσι τα αφήνει όλα στην Dim ή
δ) όλα τα παραπάνω.
Όπως και να'χει, Dim κορίτσι μου, εγώ ψηφίζω εσένα δαγκωτό. Συνέχισε τα ταξίδια και τις ιστορίες σου κι άσε μας εμάς να χωριστούμε σε dimkyrόφιλους και γκιουλιβερόφιλους.
Δώσε πληροφορίες δώσε..Ηρθαμε! Φεύγουμε........
Dim σ ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή ανάλυση της πόλης Κ.