jkourkoulis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Erasmus στο Παλέρμο!
- Ταξίδι-Όνειρο
- χεχε
Φίλε Samion ποια εταιρία εννοείς; Αν εννοείς την Louis δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα καθώς και εκείνη τα ίδια οφέλη θα έχει για αυτό άλλωστε περιμένει την άρση για να βγάλει Έλληνες από τα πλοία της από ό,τι έχω μάθει. Δεν νομίζω πάντως ότι έχει κάποιο όφελος από το καμποτάζ. Επίσης να πω και κάτι ακόμα... εντάξει η άποψη μου για το θέμα είναι γνωστή όπως και το ότι δεν αρνούμαι τις αντίθετες αλλά δεν πάει άλλο πια με αυτή την στοχοποίηση των ναυτικών από τα μέσα που οδηγεί στο να λέει μετά ο καθένας ότι θέλει. Θέλω να καταλήξω στο ότι έβλεπα ειδήσεις πριν λίγες μέρες και βλέπω έναν επιχειρηματία στην πλάκα να λέει "ε έχουν κλείσει και το λιμάνι, πως να έχουμε δουλειά;". Έλεος δηλαδή πραγματικά. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια άμα δεν ξέρεις μην μιλάς. Όσα κρουαζιερόπλοια ερχόντουσαν πιο παλιά -αν όχι περισσότερα- έρχονται και τώρα Δεν είναι κλειστό το λιμάνι, έλεος, αυτό και μόνο δείχνει ότι αρκετοί λένε ότι να ναι και δεν ξέρουν τίποτα περί του θέματος. Δεν λέω ακόμα και να πιστεύει ότι θα έρθουν περισσότεροι τουρίστες με την άρση -αν και σε προηγούμενο ποστ νομίζω εξήγησα ότι ουσιαστικά πακετάρονται κατευθείαν για το πλοίο οι τουρίστες που επιβιβάζονται στο Ζενιθ χωρίς να πάρουν ούτε άρωμα Αθήνας- δεν γίνετε να υποστηρίζεις ότι σου μειώθηκε η πελατεία από τη στιγμή που έρχονται τα ίδια πλοία και ίσως λίγο πιο πολλά. Κάθε μέρα γεμίζει το λιμάνι από μεγαθήρια. Μήπως φταις εσύ που δεν πατάει κανείς από αυτούς στο μαγαζί σου και κατηγορείς την εύκολη λύση της εποχής; Σορρυ για το μεγάλο ποστ.