soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
ευχαριστώ και περαστικά, να κόψουμε και πίτα...καπετανιε η ιστορία σου μου κρατα συντροφια στη αρρωστια μου !!!νασε καλα!!!
ευχαριστώ και περαστικά, να κόψουμε και πίτα...καπετανιε η ιστορία σου μου κρατα συντροφια στη αρρωστια μου !!!νασε καλα!!!
Εσύ Soudianos μπορεί να μην ήξερες τότε την εξέλιξη σχετικά με την Τ. αλλά στο μεταξύ την έμαθες. Εμείς όμως τι σου φταιμε τώρα και μας κόβεις με υπονοούμενα πάνω σε κρίσιμο σημείο, να μας τρώει η περιέργεια (ίσως και μια κάποια ανησυχία εδώ που τα λέμε, σε τέτοιο μέρος τέτοιες εποχές... ). Εν αναμονή λοιπόν, θέλοντας και μη...:xmas_rolleyes:Που να ήξερες όμως τότε την εξέλιξη...
Εσύ Soudianos μπορεί να μην ήξερες τότε την εξέλιξη σχετικά με την Τ. αλλά στο μεταξύ την έμαθες. Εμείς όμως τι σου φταιμε τώρα και μας κόβεις με υπονοούμενα πάνω σε κρίσιμο σημείο, να μας τρώει η περιέργεια (ίσως και μια κάποια ανησυχία εδώ που τα λέμε, σε τέτοιο μέρος τέτοιες εποχές... ).
:xmas_biggrin: δίκιο έχεις, με τη φόρα μου ξέφυγε. άσε που η θέση του είναι κοντά στον επίλογο!!!
όσο για:ίσως και μια κάποια ανησυχία εδώ που τα λέμε, σε τέτοιο μέρος τέτοιες εποχές... ). εμείς θα να ανατρέψουμε Όλα....:xmas_biggrin:
Κί εγώ Αria ανακαλύπτω τελευταία πως το μπαγάσικο το β πρόσωπο είναι πολύ βολικό....βγαίνω εκτόςΚαπετάνιε... Μεγάλα κουράγια είχες!
Λόγω του δευτέρου προσώπου που χρησιμοποιείς, μπήκα στη θέση σου νοητά, αλλά τα παράτησα κατάκοπη.
Συνέχισε, συνέχισε...
καταπληκτική αρχή!
(πιστεύω μέχρι το βράδυ ναχω φέρει)
αντε ντεεεεεεεεε:roll:Μερικά τραγούδια της Alla, για να συνέλθουμε από τα μποφόρια του Ειρηνικού, και από τις παγωνιές της Σιβηρίας. Πριν μπει ο επίλογος το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας
Έλενα, το "Moscow evenings" (το πρώτο που έβαλα) σκεφτόμουν να στο έκανα δώρο στην ιστορία σου, όμως δεν έβρισκα τα άλλα του ομώνυμου άλμπουν γιατί είναι στο κυριλικό δεν μπορούσα να τα βάλω στο you tube. τα μεταφρασμένα στα αγγλικά δεν βγαίνανε παρά μόνο Νύχτες Μόσχας που είναι πιο γνωστό.αντε ντεεεεεεεεε:roll: