• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μάλτα Στη Μάλτα, χειμωνιάτικα!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η φίλη μου αποκαλούσε “συμβόλαιο” το … πρόγραμμα της εκδρομής. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο αφού ποτέ δεν το υπογράψαμε, :rolleyes::rolleyes: αλλά της το συγχωρώ,
Πολύ φίλη μου!!
Διάσημα είναι και τα δικά μου pdf στα ταξίδια....τέλος από σήμερα θα τα ονομάσω και γω συμβόλαια κ αλίμονό τους αν τα κοροϊδέψουν :haha:

Άλλη μια ωραία ιστορία σου από ένα μέρος που δν έχω πάει-αλλά έχω σοβαρά υπόψη μόλις βρεθεί ο χρόνος

alma

Member
Για το χρόνο που είχατε είδατε πάρα πολλά. Η Μάλτα είναι υποτιμημένος προορισμός για μένα.Έχει πολλά να δεις όπως και το Γκόζο.
Υπέροχη το Χειμώνα, εμείς πήγαμε Ιανουάριο, ήταν ακόμα στολισμένη για τις γιορτές.Δεδομένου ότι στην Ελλάδα έχουμε παραλιάρες δύσκολα θα πήγαινα Μάλτα κατακαλόκαιρο μέσα στην πολυκοσμία. Ίσως Μάιο ή Σεπτέμβριο ....Αλλιώς πάλι Χειμώνα ή Άνοιξη,Φθινόπωρο.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Για το χρόνο που είχατε είδατε πάρα πολλά. Η Μάλτα είναι υποτιμημένος προορισμός για μένα.Έχει πολλά να δεις όπως και το Γκόζο.
Υπέροχη το Χειμώνα, εμείς πήγαμε Ιανουάριο, ήταν ακόμα στολισμένη για τις γιορτές.Δεδομένου ότι στην Ελλάδα έχουμε παραλιάρες δύσκολα θα πήγαινα Μάλτα κατακαλόκαιρο μέσα στην πολυκοσμία. Ίσως Μάιο ή Σεπτέμβριο ....Αλλιώς πάλι Χειμώνα ή Άνοιξη,Φθινόπωρο.
Προτιμώ Άνοιξη ή Φθινόπωρο για τα ταξίδια όμως η πολύ φθηνή 5νθήμερη απόδραση του Γενάρη ήταν μεγάλο κίνητρο.

Grerena

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη πάλι :)
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Πολύ φίλη μου!!
Διάσημα είναι και τα δικά μου pdf στα ταξίδια....
Πολύ χαίρομαι! Ομοϊδεάτης!
Έτσι δεν πρέπει; Ωραία τακτοποιημένα πράγματα. Να ξέρουμε που πάμε, γιατί, το πότε κ.τ.λ.
Υπήρξαν πράγματα που εάν δεν είχα το συμβόλαιο θα είχα ξεχάσει να πάω! Χα, χα!

Άλλη μια ωραία ιστορία σου
Θενκς! Really Θενκς!

δύσκολα θα πήγαινα Μάλτα κατακαλόκαιρο μέσα στην πολυκοσμία.
Ξαναπήγα αργότερα Μάιο μήνα μένοντας για 8ώρες στο νησί (σε πτήση transit) στο δρόμο μου για Μαδρίτη. Νομίζω ότι το καλοκαίρι μοιράζεται ο κόσμος ανάμεσα στις παραλίες (όσες έχει) και στις πόλεις. Θέλω να πω ότι μπόρεσα να κυκλοφορήσω πιο άνετα μέσα στη Βαλέτα απ' ότι εκείνες τις απόκριες. ;) Πρόλαβα και πήγα μάλιστα και έως το Ραμπάτ και τις κατακόμβες του Αγίου Παύλου κάνοντας επίσης μια υπέροχη βόλτα καλύπτοντας τα "κενά" που είχα από τη Βαλέτα.

Για το χρόνο που είχατε είδατε πάρα πολλά.
Αυτό οφείλεται στο ... συμβόλαιο! :cool:

Έχει πολλά να δεις όπως και το Γκόζο.
Το Γκόζο δύσκολα θα το δω με transit!
Θα πρέπει να ξαναπάω ... κανονικά για να δω το Γκόζο (και τα βραχώδη πορτοπαράθυρα :lol: που έχουν μείνει) αλλά και την περίφημη blue laggon.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484
Νεότερο μέλος
dvasilo_

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom