• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μάλτα Στη Μάλτα, χειμωνιάτικα!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η φίλη μου αποκαλούσε “συμβόλαιο” το … πρόγραμμα της εκδρομής. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο αφού ποτέ δεν το υπογράψαμε, :rolleyes::rolleyes: αλλά της το συγχωρώ,
Πολύ φίλη μου!!
Διάσημα είναι και τα δικά μου pdf στα ταξίδια....τέλος από σήμερα θα τα ονομάσω και γω συμβόλαια κ αλίμονό τους αν τα κοροϊδέψουν :haha:

Άλλη μια ωραία ιστορία σου από ένα μέρος που δν έχω πάει-αλλά έχω σοβαρά υπόψη μόλις βρεθεί ο χρόνος

alma

Member
Για το χρόνο που είχατε είδατε πάρα πολλά. Η Μάλτα είναι υποτιμημένος προορισμός για μένα.Έχει πολλά να δεις όπως και το Γκόζο.
Υπέροχη το Χειμώνα, εμείς πήγαμε Ιανουάριο, ήταν ακόμα στολισμένη για τις γιορτές.Δεδομένου ότι στην Ελλάδα έχουμε παραλιάρες δύσκολα θα πήγαινα Μάλτα κατακαλόκαιρο μέσα στην πολυκοσμία. Ίσως Μάιο ή Σεπτέμβριο ....Αλλιώς πάλι Χειμώνα ή Άνοιξη,Φθινόπωρο.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Για το χρόνο που είχατε είδατε πάρα πολλά. Η Μάλτα είναι υποτιμημένος προορισμός για μένα.Έχει πολλά να δεις όπως και το Γκόζο.
Υπέροχη το Χειμώνα, εμείς πήγαμε Ιανουάριο, ήταν ακόμα στολισμένη για τις γιορτές.Δεδομένου ότι στην Ελλάδα έχουμε παραλιάρες δύσκολα θα πήγαινα Μάλτα κατακαλόκαιρο μέσα στην πολυκοσμία. Ίσως Μάιο ή Σεπτέμβριο ....Αλλιώς πάλι Χειμώνα ή Άνοιξη,Φθινόπωρο.
Προτιμώ Άνοιξη ή Φθινόπωρο για τα ταξίδια όμως η πολύ φθηνή 5νθήμερη απόδραση του Γενάρη ήταν μεγάλο κίνητρο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.674
Μέλη
39.417
Νεότερο μέλος
Panagiotis _gfk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom