silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Είναι μακράν η καλύτερη αξιοποίηση χρόνου (2μερες και 2ώρες) και δεν το λέω γιατί ζήλεψα μόνο, αλλά γιατί είναι αλήθεια.
Η δε περιγραφή της περιήγησης, όπως πάντα, εξαιρετική καθώς επίσης και οι καλοτραβηγμένες φωτογραφίες.
Καλά ταξίδια απο καρδιάς.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!Επόμενη στάση Μάλτα! Ενθουσιάστηκα! Τι ωραία που περάσατε και τι ωραία τα περιέγραψες! Υπέροχη η λέξη "βαρκάραμε". Μου άρεσε ιδιαίτερα και η "Κοιμωμένη" εκτός των άλλων. Μεγάλη τύχη το καρναβάλι. Πάντα τέτοια!
Οφειλω να ομολογησω οτι η ιστορια σου ηταν η εναρξη για την σκεψη ενος ταξιδιου στη Μαλτα...ευτυχως για καλη μας τυχη(παρολες τις συνθηκες και τις ατυχιες με ακυρωσεις κλπ)καταφεραμε και πηγαμε φετος το καλοκαιρι και ομολογω οτι αξιζει και για καλοκαιρινος προορισμος!βεβαια να πω οτι λογω της καταστασης ειχε αρκετα λιγο τουριστοκοσμο οποτε μας εκατσε κουτι και την απολαυσαμε!οποτε με την πρωτη ευκαιρια σου προτεινω να την επισκεφθεις και ενα καλοκαιρι!Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!
Και εγώ ενθουσιάστηκα πολύ με τη Μάλτα. Και όχι επειδή ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου, αλλά επειδή είναι ένα νησί / χώρα / προορισμός, που τα έχει όλα!
Και αυτή η συγκυρία του καρναβαλιού … . Και να φανταστείς ότι ενώ «κυνηγάω» τα happenings στα ταξίδια μου, το καρναβάλι της Μάλτας μου ξέφυγε. Αλλά (τι λέω)…. τελικά δεν μου ξέφυγε. Και μάλιστα ήρθε μιαν ανάσα πριν τον κορονοϊό, έτσι για να μου φορτίσει τις μπαταρίες μου για την επόμενη περίοδο.
Μάλτα, να πας με την πρώτη ευκαιρία.
Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν σου άρεσε η Μάλτα.διαβαζω και ξαναδιαβαζω τα γραφομενα σου τις περιγραφες σου και αναρωτιεμαι εμενα γιατι δεν μου αρεσε καθολου μα καθόλου η Μαλτα ???