Kyriakosm
Member
Untere Neckarstraße 2
69117 Heidelberg
Germany
69117 Heidelberg
Germany
ευχαριστώ πολύ Κυριάκο.ήταν κεντρικό?? σε βόλευε??Untere Neckarstraße 2
69117 Heidelberg
Germany
ευχαριστώ, έτσι έκανα χωρίς να το ξέρω. Πάρκαρα εκεί που είπες. τώρα που σου γράφω μόλις επέστρεψα από Φρανκφούρτη και επιβιβάστηκα για Θεσσαλονίκη. καλό βράδυΝαι .περπατας 100 μέτρα προς την παλιά γέφυρα στρίβεις δεξιά και μπαίνεις στον κεντρικό δρόμο της παλιάς πόλης της χαιδεμβεργης.
Καλή πτήση να έχετε.ευχαριστώ, έτσι έκανα χωρίς να το ξέρω. Πάρκαρα εκεί που είπες. τώρα που σου γράφω μόλις επέστρεψα από Φρανκφούρτη και επιβιβάστηκα για Θεσσαλονίκη. καλό βράδυ
Υπαρχει δακτυλιος στο κεντρο σε Στραβουργο, Χαυδελβεργη? Δηλαδη για να παρκαρω κεντρο (σε παρκινγκ) να χρειαστει να βγαλω καποια καρτα?
Eπίσης σε Στρασβουργο θα μεινουμε στο Ιbis Strasbourg Ponts Couverts και συνηθως οι περιοχες γυρω απο τον σταθμο των τρενων ειναι λιγο υποβαθμισμενες. Βεβαια απο φωτογραφιες που ειδα η συγκεκριμενη μονο για υποβαθμισμενη δεν μου φανηκε. Εχει μεινει κανεις στην περιοχη?
Γεια σου Χαρη και ευχαριστώ!Καλησπέρα
εκεί που είναι το ξενοδοχείο έχει ακριβώς απο κάτω κλειστό πάρκινγκ.
Οπότε αφήνεις το αμάξι σου εκεί και γυρνάς όλο το Στρασβούργο με τα πόδια..
Είναι πάρα πολύ κοντά..
Εγώ μένω 2χλ πιο κάτω και όταν εχει καλό καιρό ανεβαίνω η με τα πόδια η με ποδήλατο!
Και στη χαιδελβεργη εχει αρκετα παρκινγ στο κεντρο. Να προσεχεις γιατι γραφουν παντου και συνεχεια για παρκινγ!
οτι πληροφορια θες να με ρωτησεις...
Χαρης!
Ρίξε μια ματιά εδώ μπας κ πάρεις καμιά ιδέαΕχεις καμια ψαγμενη προταση για φαγητο ή καφε να μας δωσεις για Στρασβουργο ή και τις γυρω περιοχες? π.χ. ειδα το L' Epicerie και μου αρεσε
Ειναι αρκετα καλο αλλα ειναι μικρο μαγαζι.Γεια σου Χαρη και ευχαριστώ!
Εχεις καμια ψαγμενη προταση για φαγητο ή καφε να μας δωσεις για Στρασβουργο ή και τις γυρω περιοχες? π.χ. ειδα το L' Epicerie και μου αρεσε