Nitrous
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΟΥΒΑ
πηγατε? πως περασατε?
Nitrous αν αναφερεσαι σε μενα, τελη απριλη παμε!! Όλα κλεισμενα εκτος απ το βανακι.πηγατε? πως περασατε?
Θα είμαστε 2 ζευγαρια με 2 μωρα 1-2 ετών. Οποτε βαλε 2 καροτσια, βαλιτσες κτλ, θελουμε βανακι 9θεσιοναι για εσένα ρώτησα!!! το βανακι γιατι το χρειάζεστε?
Και μεις τέλη Απρίλη! Με μωρό, καρότσι,κλπ! Καλό μας ταξίδι!Nitrous αν αναφερεσαι σε μενα, τελη απριλη παμε!!
Ναι το έχω δει κι αυτό, αλλά βγαίνει στα 106 ευρώ (μη επιστρέψιμη τιμή), βέβαια περιλαμβάνει και πρωινό. Θα το έχω στα υπόψη. Ευχαριστώ!
Κατ' αρχάς τη διανυκτέρευση στη Χαϊδελβέργη την βάζω για να είμαστε πιο κοντά στο αεροδρόμιο, να μοιράσουμε κατα κάποιον τρόπο την απόσταση.Ειμαι ο thread starter. Το ταξιδι ειναι ολα τα λεφτα απτα καλυτερα μου.
Χαιδελβεργη πανεμορφα αλλα ειναι μια σταλια ,μια ημερησια ειναι αρκετη.
Χωρια τωρα τα ομορφτερα κατ εμε: Colmar, Ribeauville, Eguisheim, Turksheim, Riquewihr,Selestat.
\
Oταν πας ψαξε για τα events στα χωρια. Ειχ απετυχει σκηνικο σε χωριο ,αφου τοχα ψαξει πρωτα σαν ιβεντ, οπω ςμαζευτηκαν ολοι οι κατοικο ιτου χωριου στην κενμτρικη πλατεια και τα παιδια αναψαν φαναρακια και καναν το γυρω του χωριου λεγοντας τα καλαντα. Το γραφω κ ανατριχιαζω. ηταν σαν παραμυθι.